Gość: ddr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 19:27 Jedząc tam, czuję wszystkimi kubkami smakowymi, że jest to prawdziwa pizza. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1lazio Re: Pizzeria Leone przy Ogolnej - najlepsza w Elb 06.08.09, 19:39 1.Tattoo Pizza 2.Aduś Odpowiedz Link Zgłoś
gorian7 Re: Pizzeria Leone przy Ogolnej - najlepsza w Elb 06.08.09, 22:28 buahahahaha!!! to chyba jakis zart z tym leone:D ale sie nasmialem:D chyba najgorsze chciales powiedziec... zaraz po mariano i primaverze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pizzeria Leone przy Ogolnej - najlepsza w Elb IP: *.elblag.vectranet.pl 06.08.09, 23:15 wszstko zalezy co kto lubi, mariano zbyt mała chyba ze bierzemy 50 cm ale wtedy lepiej z leone bo duzo taniej, primavera cienkie ciasto, chcesz sie najesc? tatto :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizzerman Re: Pizzeria Leone przy Ogolnej - najlepsza w Elb IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.09, 02:37 Leone, jadłem wczoraj. Pizza (o ile można to nazwać pizzą) byłą fatalna. Ciasto rozparzone, pozbawione zupełnie jakiejkolwiek konsystencji. Nie dało podnieść się kawałka, żeby się nie rozleciała. Moim zdaniem pizza na cienkim cieście (bo taką zamówiłem) powinna być dobrze wypieczona i lekko chrupiąca. Ja w Leone dostałem rozparzoną, glinianą papkę. Poza tym oszczędność w składnikach jaką oni tam stosują to gruba przesada. Zamiast mięsa (kurczaka), które specjalnie wybrałem dostałem parę postrzępionych włókien, które prędzej między zęby wejdą niż się je ugryzie. Jednym słowem totalna porażka. Ostatnio jadłem pizze także w Mariano, La Caprze, Da Grasso i Kaktusie. Mariano i Da Grasso - dno, podobnie jak Leone (oni chyba nie wiedzą jak powinno się robić pizzę. La Caprze też sporo brakuje, ale jest lepsza niż w w/w. Najlepszą pizzerią na dzień dzisiejszy pozostaje Kaktus. Po zamknięciu Mexicany (która moim zdaniem królowała) nie ma w Elblągu dobrej pizzeri. Szkoda, ale taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pizzeria Leone przy Ogolnej - najlepsza w Elb IP: 89.174.178.* 07.08.09, 07:19 a co powiecie na oregano? dla mnie to najlepsza pizzerai jesli chodzi o zamowienia tel. tani szybko solidnie, duzo (fi 40 za 17.99) i smacznie. Polecam pizze z gyrosem i sosem smetanowo-czosnkowym. Palce lizac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prch Re: Pizzeria Leone przy Ogolnej - najlepsza w Elb IP: *.elblag.dialog.net.pl 07.08.09, 10:30 A mi tam najbardziej pasuje pizza z Leone - w lokalu. Mariano -kiedyś moja ulubiona - zepsuła się po powiększeniu lokalu, Primavera dobra, jeśli nie jest się głodnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddr Re: Pizzeria Leone przy Ogolnej - najlepsza w Elb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 11:26 czyli jednak o gustach smakowych się nie dyskutuje... :) bo akurat pizza w kaktusie kompletnie mi nie smakuje. Leone the best :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikrus Re: Pizzeria Leone przy Ogolnej - najlepsza w Elb IP: *.elblag.vectranet.pl 01.05.12, 19:16 LEONE jednym słowem dno. Zachęcił nas rozmiar pizzy, ale poza tym bez rewelacji. Składniki stare, sos czosnkowy smakuje jak te ze słoika ze sklepu. Nie polecam. Mrożona z biedronki dużo lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pizzeria Leone przy Ogolnej - najlepsza w Elb IP: 78.10.55.* 30.07.12, 11:13 W takim razie polecam Fantazje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Pizzeria Leone przy Ogolnej - najlepsza w Elb IP: *.elblag.vectranet.pl 21.03.10, 12:19 Byłam w tej pizzerii raz i więcej tam nie pójdę. Zamówiłam rosół dla dziecka, który okazał się być kostką rosołową, a placek po węgiersku... ohyda. Nie wspomnę o toaletach, które nie były zbyt czyste. A obsługa... Kelner przyniósł nam napój, którego nie zamówiliśmy po czym kazał nam zejść na dół i go sobie wymienić!!! NIE POLECEM TEJ PIZZERII!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pizzeria Leone przy Ogolnej - najlepsza w Elb IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.12, 12:34 Zgadzam się, chodziłam tam średnio co tydzień, ale moja noga więcej tam nie ustanie, po raz kolejny w pizzy był włos, a tłuczmaczenia ich są śmieszne.Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Pizzeria Leone przy Ogolnej - najlepsza w Elb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 00:06 Tatoo????? W Biedronce są lepsze pizze! To osiedlowa speluna z gów...ym żarciem! Odpowiedz Link Zgłoś
1lazio Re: Pizzeria Leone przy Ogolnej - najlepsza w Elb 09.08.09, 20:37 Gość portalu: w napisał(a): > Tatoo????? W Biedronce są lepsze pizze! To osiedlowa speluna z > gów...ym żarciem! troszkę cię chybą poniosło z tą oceną,za właścicielem nie przepadam ale pizza I liga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elblazanka 22 Re: Pizzeria Leone przy Ogolnej - najlepsza w Elb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 10:28 Najlepsze jedzenie jest w MR Hot Dog koło dworca...pyszna pizza i kebab:))) Leone się nie umywa do niej Odpowiedz Link Zgłoś
elbinger1237 Kiedy Pizza Hut? 09.08.09, 08:22 Kiedy Pizza Hut w Elblągu? Naprawdę ciężko pojąć czemu jeszcze się nie otworzyli u nas. może będą współdzielili lokal wraz z KFC (zabójcami kurczaków) przy dworcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poinformowany Pizza Hut i KFC IP: *.elblag.vectranet.pl 09.08.09, 10:19 Pizza Hut bedzie w Galerii Porto 55, a KFC przy stacji beznzynowej obok CH Siodemka. Odpowiedz Link Zgłoś
1lazio Re: Pizza Hut i KFC 09.08.09, 13:12 zakładając oczywiście,że te centra handlowe kiedyś powstaną, a to już nie będzie KFC w budynku byłej przychodni przy dworcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prch Re: Pizza Hut i KFC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 15:48 Właśnie tam będzie. Info z dobrego źródła. Odpowiedz Link Zgłoś
elbinger1237 Re: Pizza Hut i KFC 09.08.09, 18:46 Może i tam będzie KFC. Pytanie co z Pizza Hut? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poinformowany Re: Pizza Hut i KFC IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.09, 18:56 Jakbys czytal Elbinger dokladniej moja odpowiedz na Twoje zapytanie to bys drugi raz durnowato sie nie pytal o Pizza Hut. Odpowiedz Link Zgłoś
elbinger1237 Re: Pizza Hut i KFC 09.08.09, 21:20 Czytałem, ale uznałem twojego psota za kolejną durnowatą odpowiedź bez solidnych źródeł. A może przy dworcu będzie i KFC i Piza Hut razem. Te firmy już od dawna ze sobą współpracują i dzielą lokale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poinformowany do Elbingera IP: *.elblag.vectranet.pl 09.08.09, 23:23 Chesz źródło? Jutro o 16 na bramie targowej. Pokaze Tobie dokumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
elbinger1237 Do Poinformowanego 10.08.09, 12:43 Łatwiej będzie jeśli to zeskanujesz, wrzucisz np. na ImageSchack i dasz link na forum - no chyba, że nie potrafisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cotons Re: do Elbingera IP: *.elblag.vectranet.pl 26.02.12, 18:40 i tak 3 lata już mineły a tu nic Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Pizza Hut i KFC 21.03.10, 13:40 elbinger1237 napisał: (...) > A może przy dworcu będzie i KFC i Piza Hut razem. Te firmy już od dawna ze sobą > współpracują i dzielą lokale. Ciekawe dlaczego? Może dlatego że to jedna i ta sama firma?;-P O co tu się spierać i o co walczyć? To zwykłe fast-foody jakich wiele. Problem w Elblągu jest zupełnie inny, a nawet są to dwa problemy: 1) Elblążanie nie mają nawyku spędzania wolnego czasu poza domem. Zarówno ze względu na uzyskiwane dochody, jak i specyficzną mentalność. 2) Oferta gastronomiczna jest nad wyraz marna. Dlaczego? Patrz pkt. 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pizza Hut i KFC IP: 89.174.178.* 27.05.10, 12:03 Tu sie musze niezgodzic zobacz kolego co sie dzieje w Makdonaldach. Prawdziwe oblezenie, a w weekendy jak zaswieci slonce to juz tyle ludzi, co przy pielgrzymce do Mekki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Pizzeria Leone przy Ogolnej - najlepsza w Elb IP: *.147.107.11.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.05.10, 21:54 u mnie pomylono peperoni papryka z pieczarka- tez na p.....i tak wlasnie na p....-niech im bedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Magdo Gessler ratuj 27.05.10, 12:09 Pora aby zjawiła się tam pani Gessler i zrobiła "Kuchenną Rewolucję" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Magdo Gessler ratuj IP: *.elblag.vectranet.pl 27.05.10, 17:02 Cos duzo ludzi narzeka ostatnio na ich pizze,na miejscu jeszcze jak cie moge ale na wynos to masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Pizzeria Leone przy Ogolnej - najlepsza w Elb IP: *.38.105.168.internetia.net.pl 26.08.10, 21:58 najgorsza pizza jaka w żuciu jadłem szczerze nie polecam czuć ze mięso nieświeże i jeszcze trafiło mi sie z włosem, obsługa bardzo nie miła zwłaszcza jeden łysy Pan M.Bednarczuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Pizzeria Leone przy Ogolnej - najlepsza w Elb IP: 188.33.242.* 14.12.10, 18:29 jak wymieniasz kogoś z nazwiska to sam dodaj też swoje cwaniaczku a pizze i tak robią najlepszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: Pizzeria Leone przy Ogolnej - najlepsza w Elb IP: *.elblag.vectranet.pl 15.12.10, 19:28 Gość portalu: ddr napisał(a): > Jedząc tam, czuję wszystkimi kubkami smakowymi, że jest to prawdziwa pizza. > Polecam jakos ja tego nie czuje... Odpowiedz Link Zgłoś
jaca5a Re: Pizzeria Leone przy Ogolnej - najlepsza w Elb 15.12.10, 21:07 Najlepszą pizze robią w Grubym Benku . Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dam Re: Pizzeria Leone przy Ogolnej - najlepsza w Elb IP: *.elblag.vectranet.pl 01.06.11, 21:45 Powiem tak: zamówiłem pizze przyszła po około. 35 minutach. Do rzeczy: Cienkie ciasto, sucha, zamówiłem dodatkowy ser, a prawie go nie ma, pomylili składniki, nie świeże składniki. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowana Re: Pizzeria Leone przy Ogolnej - najlepsza w Elb IP: *.play-internet.pl 22.07.11, 21:48 Dzis zamowiłam pizze i dostałam nie tą co trzeba. Mało tego złożyłam reklamacje i czekalam na wlasciwa godzine czasu i nie dostalam tego co zamowialm kompletna porazka nigdy w zyciu. powiem moim znajomym zeby tam nie jadali.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Pizzeria Leone przy Ogolnej - najlepsza w Elb IP: *.play-internet.pl 23.07.11, 18:22 racja.ja miałamtak samo.baba przyjmująca reklamacje opryskliwa.PORAZKA, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: passionplace Re: Pizzeria Leone przy Ogolnej - najlepsza w Elb IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.11, 09:47 Fakt, jedząc tam naprawdę widać, że jest to porządna knajpa. --- wyposażenie łazienek | projekty domów | działki mazury | radzymin nieruchomości Odpowiedz Link Zgłoś
wrednadziewucha Re: Pizzeria Leone przy Ogolnej - najlepsza w Elb 30.07.11, 15:59 Byłam tam kiedyś na imprezie pracowniczej. Porażka. 1. Usadzili nas w zasyfionej salce na poddaszu. 2. Było zimno jak w psiarni, porozkładali jakieś starożytne grzałki które prawie nie spowodowały pożaru, a ciepła dawały tyle co nic. 3. Obsługa stwierdziła że skoro jesteśmy grupą to nie trzeba nam przynosić napojów. 4. Jedzenie-tragedia posejdona. Chyba zarcie dla psów w puszkach ma lepszy smak, jest świeższe, a już na pewno lepiej pachnie. 5. Syf, kiła i mogiła-syf w toaletach, syf na sali. Syf, syf, syf. Wystrój jaki jest każdy widzi. Dziwne, że tyle ludzi tam wciąż przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traagedia Re: Pizzeria Leone przy Ogolnej - najlepsza w Elb IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.10.13, 19:42 Tragedia za prl lepiej było sztućce do stołów przybijcie. A na telefon tonajlepiej nie zamawiać bo i tak nie dostaniecie Odpowiedz Link Zgłoś