al.ya 01.03.10, 21:47 Myślę,że moje gadające szczęście powinno mieć swój wątek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 01.03.10, 21:48 Karolka ogląda w TV bajkę o sowie,w pewnym momencie przychodzi do mnie i pyta: MAMUNIU,NAUCZYSZ MNIE FRUWAĆ? Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 01.03.10, 21:49 Karolka do babci: BABCIU,MAM TAKĄ PROŚBĘ,JAK PÓJDZIESZ TO PRACY TO IDŹ POWOLI ŻEBYŚ SIĘ NIE PRZEWRÓCIŁA ! Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 01.03.10, 21:51 Wychodzimy właśnie na spacer,kiedy do drzwi dzwoni pan z gazowni i pyta,czy może ode mnie zadzwonić bo w ogródku wyczuwa gaz. Podaję mu moją komórkę,a Karolka pyta bez obciachu: MAMUNIU,CZEMU TEN GOSTEK WZIĄŁ TWÓJ TELEFON? Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 01.03.10, 21:54 Karolinka jest na etapie uczenia się liczb i ciągle pyta o wiek wszystkich z rodziny. W kościele,podczas mszy podchodzi do Karolinki pewien chłopiec,mówi "Cześć,jestem Marek,a ty jak masz na imię?" KAROLINKA-odpowiada Malutka, po czym chwyta mnie za rękę i mówi: TO JEST MOJA MAMUNIA,ONA MA 14 LAT Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 01.03.10, 22:05 Kiedy byłam w drugiej ciąży,wiadomo-często chodziłam do lekarza. Pewnego dnia,w sklepie jesteśmy już przy kasie,Karolinka siedzi na ladzie,nagle słychać przejeżdżającą drogą karetkę. Sprzedawczyni pyta małą : "Co to?" KARETKA-odpowiada Karolinka-PAN DOKTOR JEDZIE ZBADAĆ MAMUSIĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 01.03.10, 22:01 Uwielbiam zespół Pectus,a szczególnie jego wokalistę Pewnego dnia przyjechała do nas teściowa,siedzimy przy śniadaniu,ona,mąż,dzieci i ja,nagle w radiu rozbrzmiewa "Jeden moment",widzę ożywienie na twarzy Karolinki,więc pytam ją "o,kto to śpiewa?" PECTUS-TWÓJ KOCHANEK ! Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 01.03.10, 21:58 Karolinka uwielbia oglądać płytę z naszego wesela. Urodziła się 10 mc później Śledzi uważnie tańce całej rodziny,pytam więc "Kochanie,a gdzie Ty wtedy byłaś?" W DOMU-odpowiada bez zastanowienia.BAWIŁAM SIĘ KLOCKAMI Po czym zwraca się do swojej maleńkiej siostrzyczki A CIEBIE JESZCZE WTEDY NIE BYŁO,MARTYNKO-BYŁAŚ U MAMUNI W BRZUSZKU. Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 02.03.10, 12:44 MAMUNIU,DLACZEGO NIE MOŻNA SZYBKO BIEGAĆ,ŻEBY SIĘ NIE PRZEWRÓCIĆ? MAMUNIU,DLACZEGO KÓZKA ZŁAMAŁA NÓŻKĘ BO SKAKAŁA? MAMUNIU,DLACZEGO TATA SIKA NA STOJĄCO?BO MA ZA MAŁEGO SIUSIAKA? Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 02.03.10, 12:46 Karolcia bawi się swoimi filiżankami,nagle jedna upada na podłogę. O KULWA! Co powiedziałaś?-pytam ZE...MI SPADŁO Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 02.03.10, 12:47 Karolinka bardzo zafascynowana jest swoja młodszą siostrzyczką. Pewnego dnia zaczyna chodzić po domu i pluć na podłogę. Pytam więc lekko poirytowana "Co robisz,Kochanie?" ULEWAM Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 02.03.10, 12:48 Tydzień po porodzie Martynki wybieramy się na kontrolę do szpitala. Karolcia-pytam-jedziesz z nami do szpitala? A Karolcia z płaczem: A NIE BĘDZIESZ MNIE RODZIĆ? Odpowiedz Link Zgłoś
ila79 Re: Karolinka 2,5 :) 02.03.10, 17:52 He he, dobra jest . Uśmiałam się szczególnie z tego ulewania i z małego siusiaka . Odpowiedz Link Zgłoś
kamka1988 Re: Karolinka 2,5 :) 16.05.10, 21:02 Karolinka ma super texty Nieźle się uśmiałam!! Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 02.03.10, 21:05 Karmię Martynkę,Karolinka korzystając z okazji podchodzi do laptopa i stuka po klawiaturze. Co robisz,Myszko?-pytam A,WEJDE SE NA NASZĄ KLASE Odpowiedz Link Zgłoś
gryziesz23 Re: Karolinka 2,5 :) 21.04.10, 21:25 Wszystkie te dzieciaki są genialne Śmieszne jak cholera. Wydaje mi się, że te dzieci teraz takie bystre jakieś się rodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 02.03.10, 21:07 MAMUNIU,TO JEST BLUZKA CIE? "Twoja",Kochanie NIE MOJA-CIE ! MAMUNIU,DLACZEGO SIĘ MÓWI NIE CIE TYLKO TWOJA? Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 02.03.10, 21:11 Karolinka znalazła w szafie letni kapelusik,ubrała na głowę,wchodzi do pokoju ale niestety wszyscy zajęci byli rozmową i nikt nie zauważył małej modelki...EJ-woła więc Karolinka-POWIEDZCIE WOW ! Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 08.03.10, 21:09 Karolinka dostała od taty kwiatek na Dzień Kobiet. Przychodzi z nim do mnie i mówi: MASZ TU KWIATUSZEK.TYLKO GO NIE JEDZ Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 15.03.10, 14:59 MAMUNIU,DLACZEGO KRÓLIKI JOM MARFEWKI ? Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 15.03.10, 15:00 Karolka do dziadka widząc papę na drzewie: DZIDZIUŚ,PATRZ,NASTĄPIŁY JAJA-URWAŁO PAPE Z DACHU! Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 15.03.10, 15:01 MAMUNIU,DLACZEGO SIOSTRY KONNE NIE MOGĄ MIEĆ DZIECI? Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 15.03.10, 15:01 MAMUNIU,JETEM SPRYTNA,PRAWDA? WSZYSTKO UMIĘ UMIEĆ ! Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 15.03.10, 15:07 Karolinka siada na kibelek i po chwili mówi : NIE DAM RADY SIKAĆ.PISIA SIĘ ZEPSUŁA. Za jakieś 5 minut znów woła siku,siada i momentalnie sika. i udało się?-pytam. JUŻ DZIAŁA PISIA-odpowiada-TATA MI NAPRAWIŁ ŚRUBOKRĘTEM Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 15.03.10, 15:08 MAMUNIU,CAŁUJMY SIĘ JAK MAJKA Z MICHAŁEM Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 01.04.10, 19:32 MAMUNIU,WIDZIAŁAŚ KIEDYŚ SIUSIAKA? BO JA NIE... Odpowiedz Link Zgłoś
mi-mili Re: Karolinka 2,5 :) 02.04.10, 07:43 rewelacja, po prostu śmieje się w głos dzieki za cudny poranek Odpowiedz Link Zgłoś
gryziesz23 Re: Karolinka 2,5 :) 21.04.10, 21:28 ja również obśmiałam się jak fretka Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 22.04.10, 21:46 wychodzimy do kościoła,jesteśmy już przy drzwiach,kiedy Karolinka wraca się do domu: POCZEKAJ MAMUNIU,JESZCZE WZIONE SE TOREBKE Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 22.04.10, 21:51 Odwiedziła nas koleżanka z synkiem,podczas zmiany pieluszki Karolinkę bardzo zainteresował siusiak półrocznego Wojtka,zrobiła wielkie oczy i pyta: MAMUNIU,DLACZEGO MU TAK STOI PISIUŃKA? Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 11.05.10, 14:40 Karolinka bawi się w sklep: DZIEŃ DOBLY,POPROSE CYDZIEŚCI KILO SYNKI.POKLOIĆ Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 11.05.10, 14:43 Zbieramy się na basen,pierwszy raz od narodzin młodszej córeczki. Przymierzam dwa stroje jednoczęściowe,jeden luźny (ciążowy , drugi za ciasny...wyciągam więc z szafy bikini-przymierzam zrozpaczona (Miss Polonia to ja nie jestem , staję przed lustrem z kwaśną miną a Karolinka na to: MAMUNIU,JESTEM Z CIEBIE DUMNA Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 22.04.10, 21:55 Poszłyśmy na zakupy i tuż przed sklepem zorientowałam się,że nie wzięłam portfela.Dzwonię więc do mojego brata żeby mi go podrzucił. Czekamy przyczajone z boku sklepu,po 10 min zjawia się brat,ale nie widzi nas i idzie środkiem pełnego ludzi placu,na co Karolinka wrzeszczy tak głośno jak może: "Tomek,nie mamy piniendzy!!! Moje Córeczki Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 23.04.10, 09:04 Karolinka wracając z ZOO: BABCIU,BABCIU,WIDZIAŁAM PRAWDZIWEGO LEWA ! Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 23.04.10, 09:05 BABCIU,FAJNĄ MAM CAPKE ? śliczną! KUPIŁAM SE W HA-LEN-DEM Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 23.04.10, 22:27 Karmię Martynkę,Karolinka podbiega i mówi: MAMUNIU,JA TEŻ CHCĘ PIERSIKA! Pochyla się do cyca,udaje,że pije,po czym zachwyca się głośno: O,JAKI PYSZNY PIERŚ ! Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 23.04.10, 22:28 Karolinka zakłada na głowę prześcieradło i (mając na myśli Maryję) mówi: PATRZ,MAMUNIU,JESTEM ŻONĄ JEZUSKA! Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 23.04.10, 22:31 Zawsze przed wyjściem z domu sprawdzam temperaturę,żeby wiedzieć,czy iść czy nie i jak mamy się ubrać. Dziś rano,podczas śniadania Karolinka usłyszała jak pani w DDTvn,opisując w jaki sposób upiec ciasto mówi: "składniki mieszamy,piekarnik 60 stopni" 6O STOPNI powiedziała-stwierdza Karolinka-TO PÓJDZIEMY NA POLE? Odpowiedz Link Zgłoś
percia.mag Re: Karolinka 2,5 :) 26.04.10, 16:33 ale się uśmiałam, rewelacyjna jest! Odpowiedz Link Zgłoś
sorvana Re: Karolinka 2,5 :) 26.04.10, 21:32 MAMUNIU,A JAK BĘDĘ DUŻA TO BĘDĘ SAMA SIKAĆ? oczywiście,kochanie A JAK WPADNĘ DO KIBLA? Odpowiedz Link Zgłoś
sorvana Re: Karolinka 2,5 :) 26.04.10, 21:33 tak mi się nasunęło apropos sikania i siusiaków Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 07.05.10, 21:27 Idziemy do sklepu,mijamy dom sąsiadów,przed którym stoi koleżanka Karolci -Nina,dwa lata starsza i dwa razy większa Zawsze witała nas uśmiechem,coś zagadała a tym razem stoi jak wryta i patrzy na nas,na co mój bąbelek jej zaraz odpala : CEŚĆ...SIĘ MÓWI Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 26.04.10, 21:36 Karolciu,jaką bajkę dziś czytamy? pytam przed położeniem Małej do łóżeczka MOŻE O CIUMPULUCHU-proponuje Karolinka Po chwili namysłu zajarzyłam,że chodzi jej o Tomcia Palucha Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 03.05.10, 22:00 Karolinka siedzi na kibelku przytrzymywana przeze mnie,nagle wchodzi tata,na co Karolinka głośno protestuje : NIE ZAGLĄDAJ,TATUŚ,NIE WOLNO ! po czym zwraca się do mnie: A TY,MAMUNIU,MOŻESZ PATRZEĆ-NAWET NA MOJĄ KUPĘ I SIKI Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 03.05.10, 22:01 MAMUNIU,KUPISZ MI LIZAKA PO WYPŁACIE? Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 03.05.10, 22:05 Mamy mieć niedługo szczeniaczka,podczas porannej toalety pytam Karolinkę Kochanie,a jak nazwiemy pieska?Masz jakiś pomysł? HMM...-Karolinka rozgląda się po łazience-MOŻE DEZODORANT ? Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 07.05.10, 21:21 Bawimy się przed domem,nagle do ogrodu wbiega pies sąsiada. Karolinka zrywa szybko trawę i rzuca przed siebie,krzycząc "APORT" ! Poprawiam ją: "Kochanie,to trzeba rzucić patyk", Karolinka na to "NO DOBLA (zrywa więcej trawy i kładzie przed pieskiem ) JEDZ,JEDZ BO CI WYSTYGNIE" Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 07.05.10, 21:24 W drodze na spacer spotykamy sąsiadkę,zagląda na młodszą córeczkę i pyta Karolinki "a jak ma na imię Twoja siostrzyczka? Karolcia myśli chwilę,po czym patrzy na mnie : NOWACKA MOZE MARTYNKA,CO? Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 07.05.10, 21:32 Wujek sprawdza znajomość kolorów Karolci. Pokazuje jej czerwoną łopatkę,"Karolina,jaki to kolor" JAK TJUSKAWKA A jakiego koloru jest truskawka? JAK SERDUSZKO A jakiego koloru są truskawka i serduszko?! JAK KECUP Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 07.05.10, 21:34 Jemy śniadanko w radiu leci "Give it to me",Madonny: What are you waiting for? Nobody's gonna show you how Karolinka: MAMUNIU,DLACZEGO TA PANI SZCZEKA? Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 07.05.10, 21:37 Jemy risotto,Karolinka nachyla się nad moim talerzem i mając na myśli brokuły: MAMUNIU,MOGĘ TO DRZEWKO? Odpowiedz Link Zgłoś
anushka_74 Re: Karolinka 2,5 :) 07.05.10, 23:14 Fajne Dorzucę swoje jeśli można : 1) Moja córcia dzwoni do swojej cioci i oznajmia: przyjadę do Ciebie na noc, a jaki macie płyn do kąpieli? -pyta -Morski- odpowiada ciocia -Rybny?!?!? to nie przyjeżdżam! 2) Mamo! Czy ty jesteś ślepa? To chodźmy do stomatologa, może Ci da jakieś lekarstwo! 3) Narzeka, że ją bolą płuca i pokazuje na gardło- płuca są z tyłu, na plecach - mówię - no widzisz , bolą bo mi się przesunęły! 4) Mamo zrób mi maseczkę na twarz!- Posmarowałam ją grubiej kremem, a ona: jeszcze ogórki na oczy! Ale nie mam świeżego ogórka - nie szkodzi może być kiszony! 5)Zagląda sobie między nogi i pyta się- Mamusiu, a mi z tego małego to urośnie taki bąbel jak ma tata? 6) Siedzi u babi przy stole i je obiad. Nagle krzyczy: Ludzie odkurzaliście dzisiaj? Nie, a co się stało?- pyta babacia. Eeee nic, fasola mi spadła... 7) Bawi sią lalakami Barbie i mówi do nich- kupiłam Wam na obiad tik- taki, będą smażone... Pozdrawiam, będę tu zaglądać ))) Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 10.05.10, 21:19 Karolcia bawi się w piaskownicy,sypie łopatką na rączkę po czym krzyczy: O NIE,GDZIE MÓJ PALC ?! ZASYPAŁ MI GO PIAS ! Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 10.05.10, 21:22 Pakujemy się do samochodu,mąż patrzy na siedzenie kierowcy i oburza się głośno: "Co tu jest? Nalane?" "Tak,ja się posikałam z wrażenia,że mi dałeś prowadzić rano samochód"-pyskuję (jechałam z Karolcią na zakupy ) A Karolinka na to : MAMUNIU,TO CZEMU MI NIE POWIEDZIAŁAŚ,ŻE CHCESZ SIKU?! Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 11.05.10, 14:45 Karolcia je śniadanko-swoje ulubione "palówecki" Nagle zaczyna głośno płakać. Co się stało?-pytam UGLYZŁAM SIE ! Ojej,jak to się ugryzłaś?! Karolcia przez łzy: MYŚLAŁAM PARÓWKA... Odpowiedz Link Zgłoś
kayamaya Re: Karolinka 2,5 :) 12.05.10, 21:41 rewelka, popłakałam się ze śmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
goossia Re: Karolinka 2,5 :) 13.05.10, 21:42 am, normalnie zasmarkalam trzy chusteczki, a juz myslalam, ze mnie nic nie rozbawi nie tylko dzisiaj, ale w nawet w 2010 r Odpowiedz Link Zgłoś
aga1506 Re: Karolinka 2,5 :) 16.05.10, 17:41 Uśmialiśmy się z mężem do łez.... moja nie jest taka zdolna Odpowiedz Link Zgłoś
emine2302 Re: Karolinka 2,5 :) 17.05.10, 21:59 MOJA SIOSTRZENICA JAK PRZYJECHALAM DO NICH W ODWIEDZINY CHCIALA ISC DO KINA Z CIOCIA CZYLI ZE MNA PYTAM JEJ NA CO CHCESZ ISC DO KINA ONA NA TO NA KUBUSIA PUCHATKA I LUMPY (czytaj Kubusia puchatka i hefalumpy) Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 07.06.10, 20:58 Karolcia opiekuje się swoim dzidziusiem,karmi,przytula,w pewnym momencie zagląda do pampersa i mówi: "o,jest kupa-to mamunia przebierze",idzie do szafki,gdzie trzymam pieluszki ale w połowie drogi się rozmyśla: ALBO NIE-MAMUNIU! MASZ JESZCZE TE PODKŁADKI DO OKRESA? Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 07.06.10, 21:03 Jesteśmy w lesie,dziadek mówi do Karolinki "teraz możemy się pobawić w Czerwonego Kapturka!" SUPEL! cieszy się Karolcia "To ja będę wilkiem" proponuje dziadek TO JA BĘDĘ KOPCIUSZKIEM ! odpowiada Karolcia Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 08.06.10, 15:58 Mamy gości i siedzimy wszyscy w pokoju przy kawie,nagle Karolinka krzyczy,pokazując palcem: "O NIE,PO PODŁODZE IDZIE WRÓWKA! MA KTOŚ KAPĆ?" Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 08.06.10, 16:05 Planujemy zakup większego fotelika samochodowego dla młodszej córeczki,znalazłam taki sam na Allegro jak ma Karolinka,a do fotelika dołączony jest gratis bujak-konik.Pokazuję Karolince,czy jej się podoba,mała oczywiście zachwycona konikiem,tłumaczę jej,że fotelik będzie dla Martynki,a konik jest gratis - dla Karolci. Potem mąż wraca z pracy i mówię mu,że wybrałyśmy fotelik i kupimy właśnie ten a będzie jeszcze konik gratis. Za dwa dni odwiedzamy znajomych a tam taki sam konik jaki ma dostać Karolcia,na co mała zachwycona: "PATRZ,MAMUNIU,KONIK GRATIS !" Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 20.06.10, 21:55 Przeglądamy książeczkę o Kubusiu Puchatku, pokazuję po kolei postaci z bajki z Karolcia wymienia: TYGRYSEK,KŁAPOUSZEK,PROSIACZEK,KUBUŚ PLAY... Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 20.06.10, 21:56 Karolcia biega po pokoju i krzyczy: HALO DEJSYN,HALO DEJSYN ! Co ty to mówisz,Kochanie? - pytam A,COŚ MI SIĘ POLOMBAŁO Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 20.06.10, 19:31 Karolinka w kawiarnianej toalecie: MAMUNIU,ALE TU ŚMIERDZI.ZARAZ CHYBA SIE RZYGNE Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 20.06.10, 21:53 Karolcia wraca z tatą z wyborów. I na kogo zagłosowałaś? - pyta dziadek. YYY....(Karolinka próbuje przypomnieć sobie nazwisko)...NA PANA TWEETIEGO ! Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 23.06.10, 08:54 Dialog sąsiadki z Karolinką: Jaka słodka ta twoja siostrzyczka!Mogę ją od ciebie kupić? NIE!-stanowczo odmawia Karolinka- ONA NIE JEST SPRZEDAŻĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 23.06.10, 08:56 Karolcia dostała od babci tablicę z markerem i gąbkę zmywającą na sucho. Namalowała literkę A,po czym babcia podaje Karolci gąbkę i mówi: "a teraz spróbuj zmazać". Karolinka przejeżdża gąbką po tablicy,literka powoli znika a Karolcia robiąc wieeelkie oczy szczepcze cichutko : WOW!MAGICNE... Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 23.06.10, 08:57 MAMUNIU,ZUZIA CHODZI DO SZOPKA? Do żłobka,Kochanie. A KTO JĄ TAM PILNUJE? PANIE UCZYCIELKI? Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 23.06.10, 08:59 3:26 w nocy,budzi mnie dobiegające z łóżeczka Karolinki "MAMUNIU!" Co Kochanie? KOCHAM CIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 23.06.10, 09:03 Karolince puściły nerwy kiedy babcia zabroniła jej bawić się tartą bułką. ALE TY JESTEŚ GŁUPIA!-wypłakała Do kogo to powiedziałaś? pytam DO SIEBIE. Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 27.06.10, 09:41 Karolinka uwielbia się bawić we fryzjerkę,przez co mam już o połowę mniej włosów Czesze mnie wszystkim co ma pod ręką,jeśli akurat nie może znaleźć grzebienia ale dzisiejsza propozycja mnie rozwaliła: MAMUNIU,MOGĘ CIĘ UCZESAĆ SZCZOTKĄ DO KIBLA? Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 27.06.10, 09:44 Karolcia dokazuje przy kolacji,robię jej kanapki z szynką,oddaje,że chce z serem.Robię z serem,oddaje,bo chce z dżemem.Wstaje,to ją sadzam,znowu wstaje itd. W końcu żeby uniknąć napadu histerii próbuję odwrócić jej uwagę,puszczam dzwonek telefonu,udaję,że ktoś dzwoni: Halo?Tak,jest,już daję.Do Ciebie,Kochanie!-podaję telefon Karolince,a Mała przerażona: SUPERNIANIA ?? Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 15.07.10, 07:49 Upalne lipcowe przedpołudnie Siedzimy w ogródku,rozebrane do bikini,dziewczynki bawią się na kocyku,ja czytam książkę. W pewnej chwili Karolcia przerywa zabawę i wdrapuje się na mnie.W końcu siada na moich kolanach,głaszcze i za moment odpala: MAMUNIU... Co Kochanie? OGÓL SOBIE NÓŻKI... Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 15.07.10, 07:50 BABCIU!-chwali się Karolinka-POSŁUCHAJ TEGO: SZSZSZYNKA, SZSZSZKOŁA, LLLLOWELLL Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Karolinka 2,5 :) 22.07.10, 12:44 OGÓL SOBIE NÓŻKI... Jak to dobrze, że mamy córki Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 18.08.10, 11:08 Siedzimy przy kolacji, nagle Karolince się głośno odbiło. Co się,mówi,Kochanie? - pytam Karolcia się zastanawia,więc podpowiadam: prze...ROMBANE Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 18.08.10, 11:13 Czekamy na rodzinę,która jeszcze nas nie odwiedzała,tłumaczę Karolci, że przyjedzie kuzynka Ola i kuzyn Maksiu,Karolinka robi wielkie oczy i padając na czworaki,pyta "czy on będzie chodził tak?" W tym momencie przypominam sobie,że przecież pies prababci wabi się Maksiu i już się boję, co będzie dalej Wyjaśniam,że Maksiu od cioci Eli to mały chłopczyk itd. Przyjeżdżają goście, witamy się, ciocia Ela przedstawia dzieci Karolince "to jest Olusia, a to Maksiu" "WIEM-mówi Karolinka-I WCALE NIE JEST PIESKIEM" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 2,5 :) 18.08.10, 11:15 Karolinka robi mi makijaż, w pewnym momencie poruszyłam powiekami: MAMUNIU,NIE OTWARZAJ OKÓW ! Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 3 latka :) 08.09.10, 12:52 Jesteśmy w gościnie u moich koleżanek z LO,jedna częstuje Karolcię żelkami Harribo, Karolka bierze żelkę-misia do rączki,patrzy na niego i stwierdza: O,MA TAKIE CYCUSZKI JAK MOJA MAMUNIA Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 3 latka :) 08.09.10, 12:53 Robiąc śniadanie zauważam,że Karolinka czesze lalkę,zagaduję więc do niej: Pani Fryzjerko... NIE JESTEM FLYZJELKĄ,JESTEM TWOJĄ CÓRKĄ,MAMO ! Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 3 latka :) 08.09.10, 12:55 Pewnego dnia wracamy z mężem z pracy,wyjątkowo jednym samochodem,o tej samej porze Wysiadamy z auta,Karolinka porzuca piaskownicę i podbiega do nas: WITAM WAS,RODZICE Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 3 latka :) 24.09.10, 14:58 Karolcia po powrocie z przedszkola: (szeptem) MAMUNIU,WIDZIAŁAM SIUSIAKA!WYGLĄDA JAK PALUSZEK! (po chwili) MAMUNIU,A MOŻNA GO WYRWAĆ? Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 3 latka :) 24.09.10, 14:59 Relacja z przedszkola: MAMUNIU,POSZŁAM DO KIBELKA,WYSIKAŁAM SIĘ I NAGLE PATRZĘ-NIE MA PAPIERU...PRZERĄBANE! Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 3 latka :) 24.09.10, 15:00 TATUSIU,MASZ JESZCZE ZIARENKA? jakie ziarenka,Kochanie? NO,TAKIE CO Z NICH ROSNĄ BRACISZKI! Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 3 latka :) 24.09.10, 15:04 MAMUNIU,PÓJDZIEMY DO NIEBA? Tak Myszko,jak przestaną nam bić serduszka to pójdziemy.. ALE JA CHCĘ ZOBACZYĆ BOZIĘ!PROSZĘ,TYLKO NA CHWILĘ ! Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 3 latka :) 24.09.10, 15:06 Karolinka wita się rano z Martynką: CZEŚĆ MOJA SISUNIU Odpowiedz Link Zgłoś
ila79 Re: Karolinka 2,5 :) 16.09.10, 22:32 Nie no, spadłam z krzesła! Kapitalne! Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Karolinka 3 latka :) 07.10.10, 11:40 MAMUNIU,JAK BYŁAŚ MAŁA TO BIEGAŁAŚ I ZŁAMAŁAŚ NÓŻKĘ? Tak,Kochanie,tak było. A MÓWIŁAM,UWAŻAJ... Odpowiedz Link Zgłoś
al.ya Re: Karolinka 3 latka :) 07.10.10, 11:43 Spieszymy się do przedszkola,wsiadłyśmy do auta,jeszcze nie zdążyłam odpalić a Karolinka pyta: MAMUNIU,WŁĄCYŁAŚ SE ŚWIATŁA? Tak,włączyłam. DOBLA,TO DAJ DWÓJECKĘ I JEDZIEMY Odpowiedz Link Zgłoś