kasiaszok 03.03.10, 16:21 W sierpniu chcę się wybrać z moimi chłopcami na wczasy. Będą mieli wtedy 9,5 miesięcy. Jedziemy tam jeszcze z drugą rodzinką. Poszukuje jakiegoś domku do wynajęcia. Czy możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tym08 Re: wczasy nad morzem 03.03.10, 16:45 zajrzyj tu: forum.gazeta.pl/forum/f,595,Podroze_z_dzieckiem.html Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaszok Re: wczasy nad morzem 04.03.10, 14:20 Zależ mi na miejscowości w województwie zachodniopomorskim Proszę o polecenie jakiegoś obiektu. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaz123 Re: wczasy nad morzem 04.03.10, 22:48 Ja mam 8-miesięcznego synka i w maju wybieram się do Międzyzdrojów. Jadę do pensjonatu. Boję się zdecydować na domki. One mają różne standardy. Są nieogrzewane i bardzo często czuć w nich wilgoć (Jeżeli nie zostaną dobrze przewietrzone). Ich częstą lokalizacją jest las. Przeważnie stoją w cieniu, no i...kleszcze. Dopuki nie byłam mamą takie warunki mi nie przeszkadzały. I nie będą gdy maluch trochę podrośnie. Ogólnie z Międzyzdrojów jestem bardzo zadowolona. Jest tam rezerwat, mnóstwo pokoi do wynajęcia i fajna stołówka z gotowanym jedzeniem. Popatrz sobie również na pobliskie miejscowości Międzywodzie, Wisełka, Dziwnów. Są one bardzo spokojne akurat dla rodzin z dziećmi Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaszok Re: wczasy nad morzem 05.03.10, 07:44 Dziękuje za odpowiedź. Są różnego typu domki na pewno zwrócę uwagę na to co napisałaś Odpowiedz Link Zgłoś
0wiolcia0 Re: wczasy nad morzem 05.03.10, 08:28 Ja byłam w zeszłym roku w Dziwnowie i jestem bardzo zadowolona i szczerze Dziwnów polecam na wyjazd z dzieckiem typowo rodzinna miejscowość, natomiast Międzyzdroje odradzam jeśli nie lubisz WSZĘDZIE WIELKIEGO TŁOKU, na ulicach, ogromnego ścisku na plaży etc. powiedziałabym że to raczej miasteczko młodych par i singli oczywiście każdy ma swój gust Z Dziwnowa do rezerwatu żubrów w Międzyzdrojach jest nie daleko i na wycieczkę można się wybrać. W Dziwnowie byliśmy tam www.fala.gulliver.com.pl/fala/index.html przecznice od domu było wejście na plażę, co na zdjęciach wszystko się zgadzało, spokojnie, czysto, zależy czego oczekujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaszok Re: wczasy nad morzem 05.03.10, 09:31 Dziękuje . Myślałam właśnie o Dziwnowie ale też o Darłówku , Mrzeżynie, Międzywodziu. Czekam na kolejne namiary na ciekawe miejscowości i obiekty Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaszok Re: wczasy nad morzem 05.03.10, 22:02 A może ma ktoś do zaproponowania jakieś apartamenty? Odpowiedz Link Zgłoś
abigail_n Re: wczasy nad morzem 05.03.10, 22:51 Proponuję Łazy, ośrodek Fala1. Typowy dla rodzin z dziećmi. Wprawdzie nie domki, ale niskie pawilony, można wynająć pokój na parterze, wówczas masz wyjście prosto na podwórko. Jest tam "pokój zabaw" dla dzieci (bardzo przydatny w czas niepogody), w sezonie organizowane są różne imprezy (ogniska, zabawy dla dzieci). Byłam rok temu, w tym wybieram się ponownie. A Łazy są właśnie w tym regionie, w którym szukasz. Odpowiedz Link Zgłoś