Dodaj do ulubionych

śpiworek????????

08.10.10, 19:21
Czy kupownie spiworka dla 2 latki na zime jesczcze sie oplaca z okycia na wozek spacerowy wyrosla a koc tak nie berdzo spada i wogole a okrycie na wozek od poczatku bylo do bani .Dzieki za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • monikaa13 Re: śpiworek???????? 08.10.10, 19:40
      Nie opłaca się.
    • agatka-78 Re: śpiworek???????? 08.10.10, 19:41
      wydaje mi się, iż więcej wydasz potem na lekarstwa niż na zakup śpiworka do spania. Ja swojej 2,5-ce kupiłam teraz drugi na zmianę do spania. Nie muszę wstawać w nocy do małej, aby ja przykryć. Wiem, że na pewno będzie jej ciepło w nocy. Ja mam 2 śpiworki z Tchibo-mają fajne silikonowe i miękkie wypełnienie. Są bardzo ciepłe i dziecko się w nich nie poci. Przede wszystkim są długie, bo mają 110 cm.
      • agatka-78 Re: śpiworek???????? 08.10.10, 19:46
        nie doczytałam, że to chodzi o śpiworek do wózka- myślałam, że chodzi o śpiworek do spania ;-/
        Myślę, że do wózka to raczej już się nie opłaca kupować
      • tijgertje Re: śpiworek???????? 08.10.10, 19:47
        Zdaje sie, ze autorce chodzilo o spiworek na zewnatrz do wozka, ale taki do spania w lozeczku to tez fajna rzecz.
    • tijgertje Re: śpiworek???????? 08.10.10, 19:45
      zalezy od 2-latki , jak bedzie sporo siedziec w wozku, to spiwor sie przyda. Ja mialam w kompelcie z wozkiem dlugasny, 4-czy nawet 5-latek by sie zmiescil, tyle, ze moj mlody az tyle w wozku nie jezdzil. Spiworek sobie chwalilam, byly otwory na szelki i nie zjezdzal, jak gdzies musialam wejsc, to tylko rozsuwalam i dziecku nie bylo zbyt goraco, jak chcial pobiegac, to tez nie byl za grubo ubrany.
    • monikaa13 Re: śpiworek???????? 08.10.10, 19:50
      To sprostuję. Śpiworek do wózka - NIE, śpiworek do łóżka - TAK
    • gwen_s Re: śpiworek???????? 08.10.10, 19:51
      my mieliśmy kocyk, szkoda mi kasy było na śpiworek w tym wieku więcej dziecko na nogach jest niż w wózku!
    • stara-a-naiwna Re: śpiworek???????? 22.03.16, 16:38
      według mnie nie
      ale to chyba zależy do dziecka

mój nie dał by się wsadzić na wózek od kiedy skończył rok i zaczął chodzić
      a dwa ja go nie chciałam wsadzać na wózek

ps. a spiworka do łóżka nigdy nie potrafiłam używac i nie używałam
      wiec dla mnie totatlnie bez sesu
    • antosia1993 Re: śpiworek???????? 11.04.16, 13:40
      Ja uważam, że jeżeli syn dalej będzie takim dzieckiem jakim jest teraz to śpiwór będzie niezbędny. Bo nie da się okryć niczym rozkopuje się a z takiego śpiworka nie wydostanie się. Ja jestem na tak dla śpiworka. smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka