02.01.11, 19:47
czy ktos tez tak miał moja córeczka cały dzien jest wesoła a wieczorami jest markotna ma brak apetytu i tylko mama i mama i cały czas lezy czy moze to byc przez zabkowanie bo brakuje jej 4 pomózcie
Obserwuj wątek
    • minerwamcg Re: pomocy 02.01.11, 21:48
      No pewnie, zęby najbardziej dają się we znaki w nocy, moja teraz też kiepsko śpi, bo idą piątki. A wieczorem ma prawo być zmęczona. Że mama i mama to też normalne, dziecko jak mu coś nie klapuje z natury rzeczy robi się mamocentryczne. Więc raczej wszystko w porządku, jeśli poza tym nie ma żadnych niepokojących objawów. Oczywiście obejrzyj dziąsła, idące czwórki dają zupełnie konkretny obrzęk.
      • annakate Re: pomocy 02.01.11, 22:32
        dziecko jak jest zmęczone to nawet bez ząbkowania może być marudne i wtedy okład z mamusi bywa jedynym lekarstwem
        • gwen_s Re: pomocy 02.01.11, 22:42
          dokładnie...
          jak młode marudne to może być ze zmęczenia... mój w dzień w godzinach spania, przed którymi się broni strasznie jest nie do zniesienia a jedynym lekarstwem na całe zło jest mama...
          • ancymon123 Re: pomocy 03.01.11, 11:01
            Mój wczoraj miał wieczór płaczu. Pogodne dziecko kazało puścić sobie smutną piosenke i wył. Ja też zaczełam ryczeć jak to zobaczyłam. A nawet kiedy piosenke wyłączyłam, to poszedł do lustra i płakał patrząc na siebie. Hmm, dziwne, ale na razie się nie przejmuję.
    • drobnostka7 Re: pomocy 03.01.11, 22:26
      Natce właśnie wyszły 3 czwórki i właśnie tak jak opisałaś zachowuje się od jakiś 3 miesięcy wieczorami. no ze zmiennym apetytem.. Zeszły tydzień to było apogeum, z gorączką ponad 39 stopni i czymś na kształt kataru.
      • szajma Re: pomocy 03.01.11, 23:27
        dodaj sobie to, że wieczorami jest śpiąca i o wszystko będzie marudzić bardziej i masz odpowiedź.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka