Dodaj do ulubionych

klocki dla 3 latka

15.04.11, 09:04
czy istnieja jakies inne fajne klocki dla 3 latka poza lego...jesli tak to jakie polecacie?
Obserwuj wątek
    • lupa_87 Re: klocki dla 3 latka 15.04.11, 09:37
      My mamy różne zestawy Jixin - poczytaj na forum Zakupy - jest o nich mnóstwoooooooooo. Polecam.
    • ga-ti Re: klocki dla 3 latka 15.04.11, 22:51
      Moja bawi się drewnianymi i magnetycznymi oraz "zwykłymi", czasem takimi "waflami", ma wszystkie w spadku po starszym bracie.
    • mika_p Re: klocki dla 3 latka 16.04.11, 00:14
      Waflowe. Moja sześciolatka do tej pory się nimi bawi, co jakis czas kupujemy nowy zestaw, bo poprzednie przestają wystarczać. A, kura, przyznam się. Te klocki sa tylko u mojej mamy; któregoś dnia zabrałam sie za sprzątanie ich, czyli konstruowanie skrzyni, wrzucanie pozostałych do środka... po kilkunastu minutach ciszy, moja mama przyszła do pokoju sprawdzić, co jej pierworodne dziecko robi, a pierworodne dziecko tworzyło kompozycję ze zwierzątek z zestawów na szczycie skrzyni.

Geomagami tez się moje dziecko bawiło w tym wieku, spadek po starszym bracie. I tu uwaga techniczna. Junior miał geomagi nieoryginalne. Jak Mała dostała firmowe w wieku chyba 4 lat, to się okazało, ze jest jeszcze inny sposób zabawy, oprócz tworzenia konstrukcji typu bączek, sześcian - w instrukcji oryginalnych geomagów stało, ajk - wykorzystując bieguny magnetyczne - tworzyć konstrukcje-klapaczki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka