anussia1989 09.08.11, 17:30 Zapewne kalosze nie są dobrym pomysłem dla rocznego dziecka więc w jakich bucikach chodzą wasze ponad roczne dzieci jak jest mokro i jest błoto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1maja1 Re: kalosze 09.08.11, 17:40 Przylaczam sie do pytania, tez dzis o tym myslalam, mala niecale 14mcy, dopiero co zaczela chodzic, pogoda u nas pod psem i zastanawiam sie, gdzie kupic wygodne, nieprzemakalne buty dla poczatkujacych maluchow? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: kalosze 09.08.11, 17:47 anussia1989 napisała: > więc w jakich bucik > ach chodzą wasze ponad roczne dzieci jak jest mokro i jest błoto? W kaloszach. Odpowiedz Link Zgłoś
joshima Re: kalosze 09.08.11, 18:25 anussia1989 napisała: > Zapewne kalosze nie są dobrym pomysłem dla rocznego dziecka więc w jakich bucik > ach chodzą wasze ponad roczne dzieci jak jest mokro i jest błoto? Moje nieco ponad roczne dziecko chodziło w kaloszach. Odpowiedz Link Zgłoś
anussia1989 Re: kalosze 09.08.11, 18:42 A znacie jakieś sklepy gdzie można kupić ładne kalosze dla dziewczynki? Odpowiedz Link Zgłoś
tym08 Re: kalosze 09.08.11, 22:54 kalosze kupilismy jak tylko corka zaczela chodzic, czyli majac ok13-14 mies. > A znacie jakieś sklepy gdzie można kupić ładne kalosze dla dziewczynki? a ja sie tak przekornie zapytam, jakie to sa ladne kalosze dla dziewczynki? nasza ma sliczne granatowe ze smyka, ostatnio kupilam zielone/khaki, tez bardzo ladne Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: kalosze 10.08.11, 13:21 tym08 napisała: > a ja sie tak przekornie zapytam, jakie to sa ladne kalosze dla dziewczynki? Takie śliczniutko różowiutkie w jeszcze bardziej różowiutkie kwiatuszki Moja ma po starszym bracie zielone ze smokiem od rozm 23 do 32 aktualnie Odpowiedz Link Zgłoś
wanielka Re: kalosze 09.08.11, 23:18 a dlaczego kalosze nie są dobrym pomysłem? przecież to idealne obuwie na deszcz i kałuże. mój młodziak ma kalosze i w nich chodzi w deszczowe dni mamy zwykłe, żółte, półprzezroczyste. Odpowiedz Link Zgłoś
az1111 Re: kalosze 10.08.11, 07:55 w taką pogodę córa tylko w kaloszach i kurteczce przeciwdeszczowej, kalosze kupiłam w Bartku ale duży wybór jest też w Smyku, Mothercare itp Odpowiedz Link Zgłoś
kaskahh Re: kalosze 10.08.11, 08:21 kalosze takie krotkie maiala, firmy playshoes Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: kalosze 10.08.11, 09:05 ja tez sobie nie wyobrazal lazenia po kaluzach bez kaloszy. Odkad mala zaczela chodzic to ma kalosze i je kocha, potrafila nawet w nich spac. A kaloszy wszedzie pelno, na pewno znajdziesz jakies fajne, nie trzeba daleko szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
mia-p Re: kalosze 10.08.11, 13:54 Coccodrillo ma bardzo ładne kaloszki ale ztego co widziałam t od rozmiaru 22. Moja córcia ma 1,5 roku i właśne w sobotę zamierzam jej kalosze kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
gris_gris Re: kalosze 10.08.11, 14:13 no właśnie, a co dzieckiem, które dopiero się uczy chodzić? Mój synek jeszcze nie zaczął, staje i trochę chodzi przy meblach. Na spacery ma miękkie buciki z zamszową podeszwą. Co mu zakładać, jak będzie chodził jesienią, jeżeli będzie padać? Bo nie będzie pewnie chodził, więc kalosze nie wydają mi się odpowiednie... Odpowiedz Link Zgłoś
walasia1 Re: kalosze 10.08.11, 16:43 W kaloszach chodzi ... A dziecko, które dopiero się uczy raczej chlapę będzie w wózku przejeżdżać. Odpowiedz Link Zgłoś
k_pilarz Re: kalosze 10.08.11, 23:42 Ja kupiła śliczne w Biedronce, ale wczesną wiosną. Od ok. półtpra roku córka chodzi w kaloszach w deszczowe dni- uwielbia w nich skakać po kałużach Odpowiedz Link Zgłoś