09.08.11, 17:30
Zapewne kalosze nie są dobrym pomysłem dla rocznego dziecka więc w jakich bucikach chodzą wasze ponad roczne dzieci jak jest mokro i jest błoto?
Obserwuj wątek
    • 1maja1 Re: kalosze 09.08.11, 17:40
      Przylaczam sie do pytania, tez dzis o tym myslalam, mala niecale 14mcy, dopiero co zaczela chodzic, pogoda u nas pod psem i zastanawiam sie, gdzie kupic wygodne, nieprzemakalne buty dla poczatkujacych maluchow?
      • anussia1989 Re: kalosze 09.08.11, 17:44
        smile
    • zuzanka79 Re: kalosze 09.08.11, 17:47
      anussia1989 napisała:

> więc w jakich bucik
      > ach chodzą wasze ponad roczne dzieci jak jest mokro i jest błoto?

W kaloszach.
    • joshima Re: kalosze 09.08.11, 18:25
      anussia1989 napisała:

> Zapewne kalosze nie są dobrym pomysłem dla rocznego dziecka więc w jakich bucik
      > ach chodzą wasze ponad roczne dzieci jak jest mokro i jest błoto?
      Moje nieco ponad roczne dziecko chodziło w kaloszach.
    • anussia1989 Re: kalosze 09.08.11, 18:42
      A znacie jakieś sklepy gdzie można kupić ładne kalosze dla dziewczynki?
      • tym08 Re: kalosze 09.08.11, 22:54
        kalosze kupilismy jak tylko corka zaczela chodzic, czyli majac ok13-14 mies.

> A znacie jakieś sklepy gdzie można kupić ładne kalosze dla dziewczynki?
        a ja sie tak przekornie zapytam, jakie to sa ladne kalosze dla dziewczynki? nasza ma sliczne granatowe ze smyka, ostatnio kupilam zielone/khaki, tez bardzo ladnesmile
        • zuzanka79 Re: kalosze 10.08.11, 13:21
          tym08 napisała:

> a ja sie tak przekornie zapytam, jakie to sa ladne kalosze dla dziewczynki?

Takie śliczniutko różowiutkie w jeszcze bardziej różowiutkie kwiatuszki big_grin

Moja ma po starszym bracie zielone ze smokiem od rozm 23 do 32 aktualnie big_grin
    • wanielka Re: kalosze 09.08.11, 23:18
      a dlaczego kalosze nie są dobrym pomysłem? przecież to idealne obuwie na deszcz i kałuże. mój młodziak ma kalosze i w nich chodzi w deszczowe dni smile mamy zwykłe, żółte, półprzezroczyste.
    • az1111 Re: kalosze 10.08.11, 07:55
      w taką pogodę córa tylko w kaloszach i kurteczce przeciwdeszczowej, kalosze kupiłam w Bartku ale duży wybór jest też w Smyku, Mothercare itp
    • kaskahh Re: kalosze 10.08.11, 08:21
      kalosze
      takie krotkie maiala, firmy playshoes
    • mikams75 Re: kalosze 10.08.11, 09:05
      ja tez sobie nie wyobrazal lazenia po kaluzach bez kaloszy. Odkad mala zaczela chodzic to ma kalosze i je kocha, potrafila nawet w nich spac. A kaloszy wszedzie pelno, na pewno znajdziesz jakies fajne, nie trzeba daleko szukac.
      • mia-p Re: kalosze 10.08.11, 13:54
        Coccodrillo ma bardzo ładne kaloszki ale ztego co widziałam t od rozmiaru 22. Moja córcia ma 1,5 roku i właśne w sobotę zamierzam jej kalosze kupić.
    • gris_gris Re: kalosze 10.08.11, 14:13
      no właśnie, a co dzieckiem, które dopiero się uczy chodzić? Mój synek jeszcze nie zaczął, staje i trochę chodzi przy meblach. Na spacery ma miękkie buciki z zamszową podeszwą. Co mu zakładać, jak będzie chodził jesienią, jeżeli będzie padać? Bo nie będzie pewnie chodził, więc kalosze nie wydają mi się odpowiednie...
    • walasia1 Re: kalosze 10.08.11, 16:43
      W kaloszach chodzi ... A dziecko, które dopiero się uczy raczej chlapę będzie w wózku przejeżdżać.
    • k_pilarz Re: kalosze 10.08.11, 23:42
      Ja kupiła śliczne w Biedronce, ale wczesną wiosną. Od ok. półtpra roku córka chodzi w kaloszach w deszczowe dni- uwielbia w nich skakać po kałużach wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka