magda.tyl 14.09.11, 20:30 Co polecacie do inhalacji dla 4-latka? Wiem, że stosuje się sól fizjologiczną z kroplami typu olbas oil, ale zastanawiam się, czy są jakieś sole, olejki wspomagające np leczenie uporczywego kaszlu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klara-poisencja Re: Domowe inhalacje 14.09.11, 20:32 my inhalujemy solą iwonicką i efekty są wg mnie rewelacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara-k Re: Domowe inhalacje 14.09.11, 20:33 nie wiem czy mozna dziecku, ale w ciazy robilam z majeranku i soli. na litr wody daje sie 3 lyzki soli i spora garsc majeranku. ile tego do inhalatora to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
julka1967a Re: Domowe inhalacje 14.09.11, 20:52 Ja polecam sól bocheńską. Tydzień wystarczył aby wyleczyć wieczny niespływający katar u syna, który próbowałam zwalczyć różnymi sposobami przez kilka miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
nelka1418 Re: Domowe inhalacje 14.09.11, 21:41 Hej. Zaczął się nowy rok przedszkolny więc u nas znowu katar. Mam inhalator ale sól fizjologiczna nie czyni cudów. Julka jak Ty używasz soli bocheńskiej? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś