Dodaj do ulubionych

ortopeda na Śląsku

09.10.11, 19:58
Witam, szukam dobrego prywatnego ortopedy dziecięcego na Śląsku. Mam skierowanie do poradni wad postawy, ale kolejka mnie odstrasza.
Obserwuj wątek
    • amulka1987 Re: ortopeda na Śląsku 09.10.11, 21:30
      Śląsk duży jestsmile My byliśmy w Klinice Sportowej w Żorach- ortopeda nie był typowo dziecięcy,ale przyjęto nas z pełnym profesjonalizmem, wizyta drugiego dnia po telefonie. 250 zł
    • betty842 Re: ortopeda na Śląsku 09.10.11, 21:46
      Napisze ci tylko kogo ci NIE polecam. To doktor Karwath,który przyjmuje w żorach i jastrzębiu (być moze jeszcze gdzieś przyjmuje ale tego nie wiem). Na początku zrobił na mnie dobre wrażenie. Mały miał jedno biodreko "słabiej rozwinięte" wiec byłam u niego kilka razy. W międzyczasie zgadałam sie z dwoma koleżankami,które również do niego chodziły z dziećmi i okazało sie że ich synkowie mają to samo co mój i juz mi to podpadło. Na ostatniej wizycie okazało sie że lewe bioderko jest bardzo ładne a prawe jeszcze ładniejsze.Niby nic dziwnego ale wcześnej to własnie to prawe było słabiej rozwinięte.Miałam podawać małemu calcium ale nie podawałam bo mały tym pluł dalej niż widział (lekarzowi sie nie przyznałam).Wiec dziwne,ze nagle to gorsze bioderko jest lepsze i to bez podawania calciumu.Tak wiec odradzam doktora Karwatha. Jest bardzo miły ale to wszystko.
    • jagabaga92 Re: ortopeda na Śląsku 09.10.11, 22:01
      Dr Ryszard Tomaszewski. Pracuje w klinice na Ligocie, a prywatnie przyjmuje na Wrocławskiej. 2 lata temu koszt wizyty=100zł.
      • martinkowa Re: ortopeda na Śląsku 09.10.11, 22:31
        Bielsko. Klinika pod bukami.Chirurg ortopeda. Termin na NFZ 1 miesiąc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka