Dodaj do ulubionych

Kość na grzbiecie stopy

01.01.12, 22:37
Moja córka na lewej stopie ma bardziej wystającą kość niż na prawej, tą kość najlepiej widać jak siedzi i stopy luźno zwizają, bądź jak napnie stopę. Czy Wasze dzieci mają coś podobnego, czy to możliwe że w jednej stopie kość jest większa a w drugiej mniejsza? Nie wiem czy robię tragedię z niczego? Ciężko to opisać jak to wygląda ale po prostu jedna kość na grzbiecie stopy jest bardziej wystająca. Będę wdzięczna za sugestie. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kocio-kocio Re: Kość na grzbiecie stopy 02.01.12, 13:17
      Ja tak mam.
      Żyję z tym już 36 lat.
    • woman-in-the-city Re: Kość na grzbiecie stopy 02.01.12, 13:37
      Mój syn ma na obu takie wybrzuszenia kości na stopach, zyje i ma się dobrzewink Mój mąz ma podobnie i taki urok stóp syn po nim odziedziczył w genach..
    • joshima Re: Kość na grzbiecie stopy 02.01.12, 14:07
      A czemu pytasz na forum a nie w gabinecie ortopedy?
    • namrata86 Re: Kość na grzbiecie stopy 02.01.12, 14:27
      Mój synek takich nie ma, na szczęście. Ale ja miałam na stopach od urodzenia. Wszystko było dobrze. Ale kiedyś lewa noga zaczęła mnie boleć. Z dnia na dzień coraz bardziej. To wyglądało tak jakby ta narośl na stopie pod skórą urosła większa. Miałam wtedy chyba z 16 lat. Ortopeda zdecydował,że trzeba zobaczyć co jest w środku i czemu mnie boli. Wycieli, wysłali do badania. Nic ciekawego badania nie pokazały, lekarze nie potrafili wytłumaczyć skąd sie to wzięło i co to było, potem długo miałam gips, a pod skórą wciąż zbierała się ropa. Ale dziś mam 26 lat i od momentu operacji nic mnie nie boli i jest ok. Z prawą stopą nigdy nie było problemów. Zawsze możesz iść do ortopedy, ale pewnie taki urok Twojej córci smile
      • zjawa1 Re: Kość na grzbiecie stopy 02.01.12, 23:53
        Kosci nigdy nie sa idealnie takie same. I u kazdego czlowieka lewa strona ciala roZni sie od prawej.
        Nie wiem jak to wyglada ale skoro Cie to martwi to idz do lekarza... mysle jednak, ze nie ma chyba powodow do zmartwien.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka