Dodaj do ulubionych

ciepła głowa

30.06.04, 21:32
Mam pytanie.Czy wasze niemowlaczki tez mają rozną cieplote główki.Moja Aga
(obecnie 7 miesiąc)od paru miesiecy tyl glowki ma bardziej ciepły niż
czółko.czy to normalne???
Obserwuj wątek
    • antonina_74 Re: ciepła głowa 30.06.04, 21:56
      Chyba normalne. Zosia (9 m-cy) też tak ma od zawsze, chyba dlatego gorączkę
      sprawdza się na czółku smile
      Pozdrawiam,
      Antonina
      • akrobat Re: ciepła głowa 30.06.04, 22:02
        dzieki za szybki odzew.Aga dzisiaj dostała gorączki(38,2)poza tym zero innych
        objawów i sie martwie.A na dodatek ta główkasad(
        • lilla.pelicia Re: ciepła głowa 30.06.04, 22:44
          jak bez objawów to zrób badanie moczu. Piszę to 10ty raz na 10 wątku, ale
          dlatego że u nas było zakażenie dróg moczowych - gorączka bez innych objawów,
          teraz wiem że to jedyna oprócz trzydniówki choroba z utrzymującą się gorączką
          bez niczego pozatym.
    • aniade Re: ciepła głowa 01.07.04, 09:52
      Moja Domisia też tak miała. Zauważyłam to przy gorączce, tył główki dużo dużo
      cieplejszy niż czółko. Mówiłam lekarzowi, bo też byłam wystraszona ale nie
      powiedział, że to coś złego. Szczerze mówiąc to także nie wyjaśnił dlaczego tak
      jest. Ale wiem jedno - jak masz wątpliwości to zawsze pytaj lekarza. Jak widać
      na moim przykładzie niekoniecznie wyjaśni wszystko do końca ( co przyznam jest
      denerwujące ) ale przynajmniej może uspokoić.

Ania
    • akrobat Re: ciepła głowa 01.07.04, 13:37
      Dzięki za odpowiedz.Dzis bylam u lekarza.diagnoza :albo trzydniówka albo
      temperatura od zapalenia dziąseł(mała ma ciemno czerwone dziasełka przy ząbkach
      a ma ich 6 mimo ze za tydzien skonczy dopiero 7 miesiecy).Niestety gorączka
      nadal jest zbijam ja syropkiem.Aha i dodatkowo dla pewnosci oddalismy mocz do
      laboratorium.Mam nadzieje ze szybko wyzdrowieje.
      Ania z Agą (08.12.2003)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka