paartycja Re: Tv w toalecie 27.10.12, 15:35 myślę,że ci którzy oglądają tv i pozwalają ją oglądać dzieciom mają telewizor w każdym pomieszczeniu-w końcu jak się odmóżdżać to na całego Odpowiedz Link Zgłoś
silje78 Re: Tv w toalecie 27.10.12, 15:35 wy w tej germiani to jednak zacofani jesteśta . toż oczywista sprawa, że musi być. i to plzama, 50 cali. jak nie mieści sie na scianie to na sufit z nią . Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Tv w toalecie 27.10.12, 16:19 Że, kurczę, dobrze, ze są te płaskie telewizory i montaż ich w toalecie nie powoduje, że kineskop tak straszliwie wystaje z drzwi, że az korytarzykiem przejsć ciężko. Teraz telewizor w drzwiach to sama wygoda, po obu stronach drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
annubis74 Re: Tv w toalecie 27.10.12, 16:41 świetny pomysł jestem za a kolejny watek proponuję pt "TV na akumulatorki w wózku spacerowym - którym model poelcaie?" Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: Tv w toalecie 27.10.12, 17:24 Ja mam plazme na suficie i jak leze w wannie ja albo dzieci to sobie ogladamy. Mam tez tv pod prysznicem bo jak jestem ja albo dzieci pod prysznicem to na ta plazme nad wanna nic nie widac wiec musi byc drugi pod prysznicem. Odpowiedz Link Zgłoś
matka_karmiaca Re: Tv w toalecie 27.10.12, 20:51 joshima napisała: > Wolę gazetę. > Ja też, bo jak się telewizorem podetrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Tv w toalecie 27.10.12, 20:57 sadzimy, że strasznie przeżywasz temat TV. nie - Tv w toalecie nie mam ale bywa, że biorę ze sobą laptopa jak idę na dłużej do łazienki. przeżyjesz to jakoś czy będziesz dalej się podniecał zakładając kolejne watki? tym razem "laptop w toalecie" Odpowiedz Link Zgłoś
anszetka Re: Tv w toalecie 27.10.12, 21:13 TV w toalecie jeszcze nie widzialam, ale regal do sufitu z ksiazkami tak. Wszystko na wyciagniecie reki Odpowiedz Link Zgłoś
kj-78 Re: Tv w toalecie 27.10.12, 21:19 To jedyne pomieszczenie, gdzie biedna matka moze schronic sie choc na chwile przed swoim potomstwem. Ja zawsze wybieram czas Wiadomosci, kiedy udaje sie w ustronne miejsce! Inaczej w ogole bym nie wiedziala, co sie na swiecie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia w toalecie to musi byc ksiazka 27.10.12, 23:27 po jednaj dla kazdego z domowników. ewentualnie komiks Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: Tv w toalecie 28.10.12, 13:44 Nie pozwalam brać laptopa do kibla - a nuż wpadnie? Zgadzam się z Joshimą, gazeta lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś