kasiabasia7 11.11.12, 18:59 Czy smarowałyście kiedyś swoje 3 latki maścią końską. Chodzi o to że jest przeziębiona i troche kaszle nie wiem czy mogę jej plecki wysmarować maścią rozgrzewającą końską. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciociacesia mozna chyba 11.11.12, 19:05 mojej nie szkodzi. ona nie ma kamfory, albo znacznie mniej niz inne, bo ma znacznie łagodniejszy zapach Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: Maść końska a 3 latka 11.11.12, 21:18 ja bym w życiu nie posmarowała nawet dziesiecio. sama kiedyś się posmarowałam i skóra o mało mi nie spłonęła. musiałam szukać pomocy u lekarza, stanowczo zbyt mocna ta maść. bałabym się dziecko nią posmarować. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Maść końska a 3 latka 12.11.12, 09:40 Kupiłam kiedyś mojej matce i poprosiła mnie o posmarowanie pleców. Ona zadowolona , ja myslałam, że oszaleję. Palce u rąk, szczególnie między palcami miała ognistoczerwone. Swędziało koszmarnie, nie mogłam przestać się drapać. Podobne reakcje miałam jeszcze parę razy. Proponuję sprawdzić jak dziecko reaguje na małym fragmencie ale raczej bym coś innego znalazła. Odpowiedz Link Zgłoś