Dodaj do ulubionych

Mamy z Chotomowa

28.11.12, 18:51
Mamy z Chotomowa i okolic! TO do Was kieruję mój wątek, ponieważ chciałabym załozyć klub malucha w Chotomowie. Z tego co się zorientowałam nie ma czegoś takiego. Chciałabym zapytać o Wasze zdanie czy byłoby zapotrzebowanie na taką instytucję? Chciałabym aby to było kameralne miejsce w którym dzieci czułyby się jak u siebie w domu, przeznaczone dla dzieci od 6miesiecy do3lat. Mam na oku dom 190m2 który miałby świetne zastosowanie na miejsxe zabaw dla dzieci. Z ogromnym ogrodemsmile co Wy na to? Jaką cenę byście były w stanie zapłacić i za jakie godziny opieki? Bardzo będę Wam wdzięczna za jakiekolwiek opinie i podpowiedzi. Z góry wielkie dziękismile Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • maja.london888 Re: Mamy z Chotomowa 28.11.12, 21:05
      Bardzo dobry pomysł, bo w Chotomowie i okolicach jest bardzo dużo dzieci, a przedszkola prywatne tylko dwa. Najbliższy żłobek w Legionowie, więc pewnie wiele osób wolałoby zostawiać dzieci na miejscu. Ceny musisz mieć porównywalne do istniejących przedszkoli prywatnych. I zadbać o dobre opiekunki.

Moja córka pewnie się nie załapie, bo w styczniu kończy trzy latasmile

Życzę powodzenia!
      • paulinawlodarczyk Re: Mamy z Chotomowa 28.11.12, 21:36
        Bardzo Ci dziękuję za odpowiedźwink już myslałam, że nikt sie tym nie zainteresujesmile Pozdrawiam!
    • gosienka1981 Re: Mamy z Chotomowa 29.11.12, 15:32
      Uważam, że to dobry pomysł. Jeszcze niedawno za klub malucha synka płaciłam ok 900zł.
    • ann.k Re: Mamy z Chotomowa 30.11.12, 11:09
      Klubu malucha nie ma, ale jest żłobek. A nie jestem pewna czy nie ma przypadkiem aż dwóch. Jeden prywatny a drugi państwowy, oba są w okolicach ulicy Żeligowskiego.
      Nie wiem gdzie dokładnie planujesz swój klub, ale weź pod uwagę, że w Chotomowie jest kilka takich "enklaw" domów z dziećmi i niestety są dość daleko od siebie. Po jednej stronie torów to osiedle Pogodne oraz Bagienna i sąsiednie ulice, a po drugiej to osiedle przy Kolejowej (na odcinku między Chotomowem a Legionowem Przyst.) oraz cała Dąbrowa Chotomowska.
      Moim zdaniem, nowy klub powinien właśnie powstać po drugiej stronie torów, bo tutaj nie ma nawet jednej kawiarni z zabawkami dla dzieci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka