agnieszka77_11 24.07.13, 19:26 Czy stosowałyście u Waszych dzieci i czy faktycznie pomaga na stan zębów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aska381 Marketing szeptany, ale kiepski! 24.07.13, 20:10 Zaczęło się w wątku na temat dbania o zęby, a tutaj kontynuujesz. Popracuj jeszcze trochę nad marketingiem szeptanym, bo słabo ci wychodzi, mimo że nicki zmieniasz. Szyte to grubymi nićmi, nie wiem, czy ktoś się nabierze Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Marketing szeptany, ale kiepski! 24.07.13, 20:43 aska381 napisała: > Zaczęło się w wątku na temat dbania o zęby, a tutaj kontynuujesz. Popracuj jesz > cze trochę nad marketingiem szeptanym, bo słabo ci wychodzi, mimo że nicki zmie > niasz. Szyte to grubymi nićmi, nie wiem, czy ktoś się nabierze To Ty się nabrałaś bo pytam ze zwykłej ciekawości, a nie reklamuję produkt Odpowiedz Link Zgłoś
aska381 Re: Marketing szeptany, ale kiepski! 24.07.13, 20:56 Przeczytaj jeszcze raz to, co napisałam wyżej, może zrozumiesz coś więcej niż za pierwszym razem Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Marketing szeptany, ale kiepski! 24.07.13, 23:02 aska381 napisała: > Przeczytaj jeszcze raz to, co napisałam wyżej, może zrozumiesz coś więcej niż z > a pierwszym razem Ale ja żadnych nicków nie zmieniam, Detektywie Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Marketing szeptany, ale kiepski! 25.07.13, 00:01 szukam czegoś, aby wzmocnić zęby mojego syna. zakupiłam ów specyfiki i przetestujemy Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: GC Tooth Mousse 24.07.13, 20:40 Nie stosowałam, ale dentystka mi dużo o nim opowiadała. Chociaż w sumie, nie wiem, po co, bo na koniec stwierdziła, że to się nie nadaje do profilaktycznego stosowania ot, tak, tylko "jak coś się dzieje" i wymieniła długą listę wskazań, które moich dzieci nie dotyczą (no, może poza fluoryzacją). Jakby ktoś był ciekawy, to ze strony na której można kupić (chociaż cena 45zł IMO absurdalnie wysoka): Wskazania do stosowania preparatu GC Tooth Mousse: 1. Przed i po wybielaniu zębów. Do zmniejszenia nadwrażliwości. 2. Po ultradźwiękowym lub ręcznym usuwaniu kamienia nazębnego. 3. Po oczyszczaniu powierzchni korzeni. 4. Po profesjonalnym oczyszczaniu zębów. 5. Po miejscowym zastosowaniu fluoru (fluoryzacji). 6. Podczas lub po leczeniu ortodontycznym. W szczególności białe plamy. 7. Do remineralizacji i zatrzymania próchnicy początkowej. 8. U pacjentów z grupy wysokiego ryzyka próchnicy. 9. Do ochrony powierzchni zębów u pacjentów ze skłonnością do ubytków o charakterze erozyjnym, cierpiących na kserostomię lub zespół Sjögrena. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: GC Tooth Mousse 24.07.13, 20:41 Ok. Zakupię w takim razie raz na próbę i zobaczę czy faktycznie pomaga czy to tylko reklama. Cena wysoka, ale jak pomaga to warto. Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: GC Tooth Mousse 25.07.13, 11:28 Minutę wcześniej napisałaś, że już kupiłaś, więc się skup, bo mylisz się w zeznaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: GC Tooth Mousse 25.07.13, 20:15 O 20:41 napisałam, że zakupię, a o 00:01, że zakupiłam - o smaku truskawki. Eh Babeczki. Rozumiem lato, upał to się ciężej się myśli Ale to nie spam, ani kryptoreklama tylko najszczersze pytanie (z ręką na sercu). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lofmitender Re: GC Tooth Mousse 25.07.13, 21:57 u nas pomogl...na 5-tce mlecznej biala plamka czyli poczatek prochnicy, po 3 mies bez sladu teraz stosujemy codziennie wieczorem, nakladam na zeby odrobinke...dla mnie rewelacja bo zmineralizowal pierwsze poczatki prochnicy (odmineralizowanie) na czysta prochnice na pewno NIE pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: GC Tooth Mousse 25.07.13, 22:10 A jakie są zalecenia odnośnie stosowania? Czy trzeba stosować codziennie (tzn raz dziennie) czy można tylko raz w tygodniu? Na jak długo starcza Ci opakowanie (35ml) przy stosowaniu codziennym? Czy codziennym stosowaniem nie zaszkodzę dziecku? W końcu to jakaś pasta specjalistyczna, choć sama nie wiem. Chodzimy na lakierowanie zębów, ale nie wiem czy to jest skuteczne. Mój syn nie ma dziur, ale dzieciaki mojej przyjaciółki mają dziury mimo lakierowania. Chciałam spróbować tej pasty. Nie powiem, tania nie jest (choć plomby też do tanich nie należą, a ile dziecko się jeszcze namęczy). Zamówiłam. Zobaczę jak z jej wydajnością. Mam fioła na punkcie zębów, ponieważ ja i mój mąż mamy łatane prawie wszystkie. Zalezy mi więc, aby nasze dzieci miały piękny uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś