mamadawidka1 02.12.04, 09:52 Może zróbmy listę prezentów pod choinkę dla naszych maluszków. W tytule wpiszcie wiek dziecka a w treści swoją propozycję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaszyma 15 m-cy 02.12.04, 10:03 myślałam o fonnatnie piłeczek z play-school ale nie wiem czy on juz nie jest na to "za stary" a jeśli nie to, to z fisher-price zwierzątka jakieś (taka jakby farma czy coś) Odpowiedz Link Zgłoś
anfido Re: 15 m-cy 02.12.04, 10:06 Mój synek młodszy dostał taka fontannę na roczek. Nawet starszy, który ma prawie 3 lata oszalał na punkcie tej zabawki. Przez kilka pierwszych dni fonntanna chodziła przez cały dzień non stop. Teraz juz się z nia oswoili, ale i tak bawią się nia kilka razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
ma6769 Re: 15 m-cy 02.12.04, 15:47 moj synek tez dostal taka fontanne jak mial 9 miesiecy ale nie wykazywal zadnego zainteresowania. Jego 3-letnia kolezanka natomiast bardzo lubiala sie tym bawic. Mysle wiec ze 15 miesieczne dziecko nie jest za stare na taka zabawke. Odpowiedz Link Zgłoś
mamadawidka1 13 miesięcy 02.12.04, 10:47 My mamy mały problem z prezentem pod choinkę mały ma juz motorek samochod odpychacz słnika na biegunach cala mase samochodow i samochodzikow o maskotkach nie wspominajac. Prawdopodobnie kupimy mu puzzle piankowe, duzy worek klockow, no i dalej mamy wielka dziure pomyslow brak . dobrze ze jeszcze zostalo okolo 3 tygodni do swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
doroy1 18miesiecy 02.12.04, 11:21 my zamierzamy kupić naszej Karolce, odkurzacz, kuchnie i (juz kupilismy)wozek dla lalek graco Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kasia Re: 9 lat, rok i 9mcy, 5 i pół 02.12.04, 11:39 O, przepraszam za szybko kliknęłam. Książka dla każdego obowiązkowo i pastele olejowe dla starszaków, miś dla najmłodszej (teraz pożycza od siostry , poduszeczki z własnych haftem, gra komputerowa dla najstarszego, filn dla średniej (czeka na niego od dłuższego czasu - "Mój brat niedźwiedź") Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 Re: 16 miesięcy 02.12.04, 13:04 Na Gwiazdke Kasia dostanie pociąg Fisher Pricea i duze puzzle piankowe z literkami i obowiązkowo ksiązeczke o Bożym Narodzeniu Pozdrawiamy Agata i Ksia Odpowiedz Link Zgłoś
mama.szymona 20 miesięcy 02.12.04, 13:14 Zestaw narzędzi w komplecie z "dorosłą" skrzynia na narzędzia Duży worek klocków, książeczki z Bobem Budowniczym, duże samochody z Wadera (ciężarówka i wóż strażacki) i podsunęłyście mi pomysł z piankowymi puzlami Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
opieniek1 Re: 20 miesięcy 02.12.04, 13:18 moje dziecko jeszcze do zestawu narzędzi Boba dostało kiedyś prawdziwy kask, kupiony w Leroy Merlin, wiesz jaka była radocha... Odpowiedz Link Zgłoś
sylyah Re: Lista prezentów pod choinkę. 02.12.04, 21:58 Mysle by kupic mojej 14 miesiecznej coreczce jezdzidelko albo cos takiego bo strasznie lubi wszystkim jezdzic,ksiazeczke bo je uwielbia i klocki ale jeszcze nie wiem jakie. Odpowiedz Link Zgłoś
monika291 Re: Lista prezentów pod choinkę. 02.12.04, 22:49 Nikola dostanie od nas napewno: farme ale chyba firma My baby (owiele bardziej interaktywna niz fischer price-wszystke zwierzatka wydają dzwięki ,wyciągane owoce z drzewka z melodyjkami i dość spory traktor z traktorzystą który coś tam śpiewa i gra),pande interaktywną (reklama w tv ale kupiliśmy przed reklamą)i laleczkę bobasa a od babci,dziadka i chrzestnych nie wiem co (napewno bajeczki) Odpowiedz Link Zgłoś