Dodaj do ulubionych

Lista prezentów pod choinkę.

02.12.04, 09:52
Może zróbmy listę prezentów pod choinkę dla naszych maluszków. W tytule
wpiszcie wiek dziecka a w treści swoją propozycję.
Obserwuj wątek
    • mamaszyma 15 m-cy 02.12.04, 10:03
      myślałam o fonnatnie piłeczek z play-school ale nie wiem czy on juz nie jest na
      to "za stary" a jeśli nie to, to z fisher-price zwierzątka jakieś (taka jakby
      farma czy coś)
      • anfido Re: 15 m-cy 02.12.04, 10:06
        Mój synek młodszy dostał taka fontannę na roczek. Nawet starszy, który ma
        prawie 3 lata oszalał na punkcie tej zabawki. Przez kilka pierwszych dni
        fonntanna chodziła przez cały dzień non stop. Teraz juz się z nia oswoili, ale
        i tak bawią się nia kilka razy dziennie.
      • ma6769 Re: 15 m-cy 02.12.04, 15:47
        moj synek tez dostal taka fontanne jak mial 9 miesiecy ale nie wykazywal
        zadnego zainteresowania. Jego 3-letnia kolezanka natomiast bardzo lubiala sie
        tym bawic. Mysle wiec ze 15 miesieczne dziecko nie jest za stare na taka
        zabawke.
    • mamadawidka1 13 miesięcy 02.12.04, 10:47
      My mamy mały problem z prezentem pod choinkę mały ma juz motorek samochod
      odpychacz słnika na biegunach cala mase samochodow i samochodzikow o maskotkach
      nie wspominajac. Prawdopodobnie kupimy mu puzzle piankowe, duzy worek klockow,
      no i dalej mamy wielka dziure pomyslow brak sad. dobrze ze jeszcze zostalo okolo
      3 tygodni do swiatsmile.
    • doroy1 18miesiecy 02.12.04, 11:21
      my zamierzamy kupić naszej Karolce, odkurzacz, kuchnie i (juz kupilismy)wozek
      dla lalek graco
    • mama_kasia Re: 9 lat, rok i 9mcy, 5 i pół 02.12.04, 11:36
      • mama_kasia Re: 9 lat, rok i 9mcy, 5 i pół 02.12.04, 11:39
        O, przepraszam za szybko kliknęłam.

Książka dla każdego obowiązkowo i pastele olejowe dla starszaków, miś dla najmłodszej (teraz pożycza od siostry smile, poduszeczki z własnych haftem,
        gra komputerowa dla najstarszego, filn dla średniej (czeka na niego od
        dłuższego czasu - "Mój brat niedźwiedź")
        • mirra52 Re: 16 miesięcy 02.12.04, 13:04
          Na Gwiazdke Kasia dostanie pociąg Fisher Pricea i duze puzzle piankowe z
          literkami i obowiązkowo ksiązeczke o Bożym Narodzeniusmile
          Pozdrawiamy
          Agata i Ksiasmile
    • mama.szymona 20 miesięcy 02.12.04, 13:14
      Zestaw narzędzi w komplecie z "dorosłą" skrzynia na narzędzia
      Duży worek klocków, książeczki z Bobem Budowniczym,
      duże samochody z Wadera (ciężarówka i wóż strażacki)
      i podsunęłyście mi pomysł z piankowymi puzlami smile
      Pozdrawiam
      • opieniek1 Re: 20 miesięcy 02.12.04, 13:18
        moje dziecko jeszcze do zestawu narzędzi Boba dostało kiedyś prawdziwy kask,
        kupiony w Leroy Merlin, wiesz jaka była radocha...
    • sylyah Re: Lista prezentów pod choinkę. 02.12.04, 21:58
      Mysle by kupic mojej 14 miesiecznej coreczce jezdzidelko albo cos takiego bo
      strasznie lubi wszystkim jezdzic,ksiazeczke bo je uwielbia i klocki ale jeszcze
      nie wiem jakie.
      • monika291 Re: Lista prezentów pod choinkę. 02.12.04, 22:49
        Nikola dostanie od nas napewno: farme ale chyba firma My baby (owiele bardziej
        interaktywna niz fischer price-wszystke zwierzatka wydają dzwięki ,wyciągane
        owoce z drzewka z melodyjkami i dość spory traktor z traktorzystą który coś tam
        śpiewa i gra),pande interaktywną (reklama w tv ale kupiliśmy przed reklamą)i
        laleczkę bobasa a od babci,dziadka i chrzestnych nie wiem co (napewno bajeczki)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka