olga50 11.03.05, 13:01 Kupiłam je i jestem trochę zaskoczona, bo na okładce jest napisane, że jako prezent dają bajkę na CD, a tymczasem ja nie miałam bajki a jedna chusteczkę Tiddies!!! Jak było u Was?Czy oni zawsze tak oszukują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martaglowacka Re: Kto kupił najnowsze "Dziecko"?(nr.4) 11.03.05, 13:15 Musiał ją wyjąć ktoś w kiosku, była bajka na VCD "Olinek Okrąglinek". Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
olga50 Re: Kto kupił najnowsze "Dziecko"?(nr.4) 11.03.05, 13:41 w kiosku na pewno nikt jej nie wyjął, bo była oryginalnie w foli zamknieta cała gazeta, kioskarka zamawia tylko dla mni jeden egzemplarz, bo mam zaprenumerowany i nic nie moze mi wyjasnic, taka dostała Odpowiedz Link Zgłoś
510a Re: Kto kupił najnowsze "Dziecko"?(nr.4) 17.03.05, 21:53 dostaję czasopismo w prenumeracie i była bajka "olinek Okrąglinek" Odpowiedz Link Zgłoś
chmiela Re: Kto kupił najnowsze "Dziecko"?(nr.4) 11.03.05, 13:17 Czesc! Ja kupilam wczoraj i bajka byla "Olinek Okraglinek". Sprawdz dobrze bo moja byla schowana miedzy reklamowkami i ledwo ja znalazlam Pozdrawiam Ania mama Karolinki Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia75 Re: Kto kupił najnowsze "Dziecko"?(nr.4) 11.03.05, 13:50 Możesz zwrócić się z reklamacją, zawsze uwzględniają, ja kiedyś coś reklamowałam w innym czasopiśmie Agory i jeszcze przepraszali. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnauk Re: Kto kupił najnowsze "Dziecko"?(nr.4) 11.03.05, 13:51 tak sie składa, że w takich gazetach prezenty są przeważnie do wyboru, poprostu następnym razem patrz co kupujesz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: Kto kupił najnowsze "Dziecko"?(nr.4) 11.03.05, 14:13 Ja dostałam do gazety i chusteczkę i bajke ( jestem wyjątkiem?????) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnauk Re: Kto kupił najnowsze "Dziecko"?(nr.4) 11.03.05, 14:50 no właśnie, ja mam gazetę z filmem, a widziałam, odzielnie z filmem i z chustką czy co to było, także juz sama nie rozumiem, pozdrawiam wyjątki Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarcinka Re: Kto kupił najnowsze "Dziecko"?(nr.4) 11.03.05, 14:13 Reklamuj u wydawcy. Powinni uznać. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
rtex1 Re: Kto kupił najnowsze "Dziecko"?(nr.4) 11.03.05, 14:16 U mnie też była bajka i chusteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Kto kupił najnowsze "Dziecko"?(nr.4) 11.03.05, 15:45 U mnie też chusteczka i bajka. To raczej pomyłka niż oszustwo Odpowiedz Link Zgłoś
korniszo_on Re: Kto kupił najnowsze "Dziecko"?(nr.4) 11.03.05, 16:46 A czy może mi ktoś powiedzieć, czy w tym numerze jest może oferta ciuszków endo? Odpowiedz Link Zgłoś
basia027 Re: Kto kupił najnowsze "Dziecko"?(nr.4) 11.03.05, 16:57 u mnie tez była płyta z bajką i chusteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamama Re: Kto kupił najnowsze "Dziecko"?(nr.4) 12.03.05, 16:09 Jesli chcesz napisz na priv adres mogę Ci wysłać tę bajkę - nie potrzebuję a w moim "dziecku" akurat była. Chusteczka zresztą też.pozdr. Aga PS. Nigdy nie spotkałam się z oszustwem tego rodzaju Odpowiedz Link Zgłoś
olga50 do misiamama 12.03.05, 19:38 misiamama napisała: > Jesli chcesz napisz na priv adres mogę Ci wysłać tę bajkę - nie potrzebuję a w > moim "dziecku" akurat była. Chusteczka zresztą też.pozdr. Aga > PS. Nigdy nie spotkałam się z oszustwem tego rodzaju BARDZO CI DZIEKUJE ZA PRPOPOZYCJE, TO MIŁE Z TWOJEJ STRONY, JEDNAK NIE BEDE SPRAWIAC CI KŁOPOTU.MÓJ MAŁY MA DOPIERO 10M I JESZCZE NIC NIE OGLĄDA, TAKZE TA BAJKA I TAK BY MUSIAŁA CZEKAĆ.NA PEWNO DO CZASU GDY SYNEK PODROŚNIE BEDZIE JESZCZE JAKAŚ BAJKA GRATIS ) MOŻE BEDE MIAŁA WIECEJ SZCZEŚCIA. PRZYPUSZCZAM ŻE ONI TO PO PROSTU PRZEOCZYLI BO WSZYSCY OPRÓCZ MNIE DOSTALI. RAZ JESZCZE BARDZO CI DZIEKUJE I POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Kto kupił najnowsze "Dziecko"?(nr.4) 12.03.05, 17:17 ja kupilam wlasnie dla "olinka Okraglinka" i plytke mamy iza Odpowiedz Link Zgłoś
izia30 Re: Kto kupił najnowsze "Dziecko"?(nr.4) 17.03.05, 12:32 mam płytę i chusteczkę Odpowiedz Link Zgłoś
formelka1 Re: Kto kupił najnowsze "Dziecko"?(nr.4) 17.03.05, 14:51 Hey jesli chcesz to ci wysle ta plyte poczta-my nie korzystamy, bowiem Olinka mamy non stop na minimini W razie czego pisz na jformella@misioo.com pozdrawiam, justysia, Fil 23 m-ce, Oti 5 m-cy Odpowiedz Link Zgłoś
olga50 formelka 17.03.05, 21:00 BARDZO CI DZIEKUJE ZA PRPOPOZYCJE, TO MIŁE Z TWOJEJ STRONY, JEDNAK NIE BEDE SPRAWIAC CI KŁOPOTU.MÓJ MAŁY MA DOPIERO 10M I JESZCZE NIC NIE OGLĄDA, TAKZE TA BAJKA I TAK BY MUSIAŁA CZEKAĆ.NA PEWNO DO CZASU GDY SYNEK PODROŚNIE BEDZIE JESZCZE JAKAŚ BAJKA GRATIS ) MOŻE BEDE MIAŁA WIECEJ SZCZEŚCIA. PRZYPUSZCZAM ŻE ONI TO PO PROSTU PRZEOCZYLI BO WSZYSCY OPRÓCZ MNIE DOSTALI. RAZ JESZCZE BARDZO CI DZIEKUJE I POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś