Dodaj do ulubionych

Z 2-latkiem do Zoo?

08.04.05, 07:31
Mój syn ma prawie 2 lata. Zastanawiam się czy nie za wcześnie na spacer po
Zoo. Czy dziecko s"korzysta" z takiej wycieczki? A może to będzie za dużo
wrażeń?
Obserwuj wątek
    • lila1974 Re: Z 2-latkiem do Zoo? 08.04.05, 07:51
      Dla mojej córeczki było to fantastyczne przeżycie. Do dziś pamięta
      swoje "przygody" w ZOO. Opowiada o małpkach, kangurach, kózkach, lemurach itd.
      Znała wiele zwierzątek z książeczek i zobaczenie ich na żywo była dla niej nie
      lada atrakcją. Teraz jest 3,7 l. i wciąż pyta, kiedy znów pojedziemy do Zoo.
    • bartusia25 Re: Z 2-latkiem do Zoo? 08.04.05, 18:25
      Ja ze swoim synkiem byłam w zoo kiedy miał 2 latka, teraz ma prawie 3 i nadal
      pamięta wieeelkie żyrafy.
      • iwona-mama-majki Re: Z 2-latkiem do Zoo? 08.04.05, 18:30
        Ja byłam z córką jak miała niecały roczek. Teraz wprawdzie tego nie pamięta ale
        wtedy była zachwycona. No i jak oglądamy zdjęcia to aż piszczy z radości smile
        Jak tylko zrobi się cieplej też planujemy taki wypad.
      • ewma Re: Z 2-latkiem do Zoo? 08.04.05, 18:32
        No jasne że warto my byliśmy z córeczką gdy miała 20 miesięcy i była zachwycona.
    • kangurzyca2 Re: Z 2-latkiem do Zoo? 08.04.05, 20:02
      mój miał też coś ponad rok, teraz ma 3,5, a w zoo był szczerze mówiąc już ze 30
      razy, bo blisko zoo mieszkamy. Zna wszystkie zwierzęta i jest zachwycony nadal.
    • maadzik3 Re: Z 2-latkiem do Zoo? 08.04.05, 21:44
      No pewnie ze idz!!!!!!! Moj (22 miesiace od wczoraj) uwielbial wycieczki do zoo
      odkad skonczyl 14 miesiecy, a teraz juz nazywa wiekszosc zwierzakow, niektore
      wzbudzaja taki zachwyt ze piszczy i tupie ze szczescia. Mimo ze ja zoo nie
      lubie to z nim - sama przyjemnosc.
      Magda
    • anusia151 nie za wcześnie 08.04.05, 22:10
      • anusia151 przepraszam.. 08.04.05, 22:13
        za wcześnie nacisnęłam.....W ostatni weekend byłam z moim synem(2 lata 4msc)w
        zoo,był zachwycony.Co prawda w moim mieście zestaw zwierząt w zoo nie jest
        imponujący,ale wszystkie zwierzęta zrobiły na nim ogromne wrażenie-szczególnie
        niedźwiedź,sowa.
    • nangaparbat3 Re: Z 2-latkiem do Zoo? 08.04.05, 23:23
      A może to będzie za dużo
      > wrażeń?
      Przeciez nie musicie zwiedzać całego.
      Ja sama lubie ZOO, więc pierwszy raz pojechałysmy tam, jak miala 6 miesięcy -
      to była dla mnie przyjemność. Ale juz pół roku później bardzo jej sie podobało,
      a jak miała dwa lata chciała sie wyprowadzać do małpiarni.
      Tylko nie chodź tam w dzień wolny od pracy w piękną pogodę - wtedy to moze być
      udręka z powodu tłumu zwiedzajacych.
      • hratli 1-sza wizyta 7 miesiecy :) 09.04.05, 09:29
        syenk smial sie na widok zwierzatek, dotykal scianki akwarium, gdzie plywaly
        kolorowe rybki. polecam!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka