maagdaaleenaa 08.04.05, 07:31 Mój syn ma prawie 2 lata. Zastanawiam się czy nie za wcześnie na spacer po Zoo. Czy dziecko s"korzysta" z takiej wycieczki? A może to będzie za dużo wrażeń? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lila1974 Re: Z 2-latkiem do Zoo? 08.04.05, 07:51 Dla mojej córeczki było to fantastyczne przeżycie. Do dziś pamięta swoje "przygody" w ZOO. Opowiada o małpkach, kangurach, kózkach, lemurach itd. Znała wiele zwierzątek z książeczek i zobaczenie ich na żywo była dla niej nie lada atrakcją. Teraz jest 3,7 l. i wciąż pyta, kiedy znów pojedziemy do Zoo. Odpowiedz Link Zgłoś
bartusia25 Re: Z 2-latkiem do Zoo? 08.04.05, 18:25 Ja ze swoim synkiem byłam w zoo kiedy miał 2 latka, teraz ma prawie 3 i nadal pamięta wieeelkie żyrafy. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona-mama-majki Re: Z 2-latkiem do Zoo? 08.04.05, 18:30 Ja byłam z córką jak miała niecały roczek. Teraz wprawdzie tego nie pamięta ale wtedy była zachwycona. No i jak oglądamy zdjęcia to aż piszczy z radości Jak tylko zrobi się cieplej też planujemy taki wypad. Odpowiedz Link Zgłoś
ewma Re: Z 2-latkiem do Zoo? 08.04.05, 18:32 No jasne że warto my byliśmy z córeczką gdy miała 20 miesięcy i była zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
kangurzyca2 Re: Z 2-latkiem do Zoo? 08.04.05, 20:02 mój miał też coś ponad rok, teraz ma 3,5, a w zoo był szczerze mówiąc już ze 30 razy, bo blisko zoo mieszkamy. Zna wszystkie zwierzęta i jest zachwycony nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
maadzik3 Re: Z 2-latkiem do Zoo? 08.04.05, 21:44 No pewnie ze idz!!!!!!! Moj (22 miesiace od wczoraj) uwielbial wycieczki do zoo odkad skonczyl 14 miesiecy, a teraz juz nazywa wiekszosc zwierzakow, niektore wzbudzaja taki zachwyt ze piszczy i tupie ze szczescia. Mimo ze ja zoo nie lubie to z nim - sama przyjemnosc. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
anusia151 przepraszam.. 08.04.05, 22:13 za wcześnie nacisnęłam.....W ostatni weekend byłam z moim synem(2 lata 4msc)w zoo,był zachwycony.Co prawda w moim mieście zestaw zwierząt w zoo nie jest imponujący,ale wszystkie zwierzęta zrobiły na nim ogromne wrażenie-szczególnie niedźwiedź,sowa. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Z 2-latkiem do Zoo? 08.04.05, 23:23 A może to będzie za dużo > wrażeń? Przeciez nie musicie zwiedzać całego. Ja sama lubie ZOO, więc pierwszy raz pojechałysmy tam, jak miala 6 miesięcy - to była dla mnie przyjemność. Ale juz pół roku później bardzo jej sie podobało, a jak miała dwa lata chciała sie wyprowadzać do małpiarni. Tylko nie chodź tam w dzień wolny od pracy w piękną pogodę - wtedy to moze być udręka z powodu tłumu zwiedzajacych. Odpowiedz Link Zgłoś
hratli 1-sza wizyta 7 miesiecy :) 09.04.05, 09:29 syenk smial sie na widok zwierzatek, dotykal scianki akwarium, gdzie plywaly kolorowe rybki. polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś