Dodaj do ulubionych

zielona kupka - co robic??!!

10.08.05, 21:42

Obserwuj wątek
    • schaapje Re: zielona kupka - co robic??!! 10.08.05, 21:44
      Boze, ja chyba juz powinnam isc spac smile

to miala byc taka prowokacja, bo tu jeszcze nie bylo o kupkach, ale mi sie
      enter wcisnal i polecialo.... to ja lepiej tez polece - do lozeczka...
      • sylwiawm Re: zielona kupka - co robic??!! 10.08.05, 21:49
        Od około czwartej doby kupka konsystencją i barwą zaczyna przypominać lekko
        ściętą jajecznicę. Jest mocno żółta. Może zawierać grudki niestrawionego mleka.
        Bywa lekko zielonkawa, gdyż pod wpływem powietrza jej powierzchnia utlenia się
        i przybiera taki kolor.
        • schaapje Re: zielona kupka - co robic??!! 10.08.05, 22:39
          dla mnie to ona wyglada jak musztarda... no ale ja juz mialam isc spac...
    • nonu rzadka kupka 11.08.05, 15:22
      Mój synek (8 tygodni) robi rzadkie kupki prawie od urodzenia, są mocno żółte,
      ale raczej nie przypominają jajecznicy, raczej właśnie musztardę, ale bardzo
      rzadką i prawie w całości wsiąkają w pieluchę. Pamiętam, że moja córka robiła
      takie kupki, które raczej pozostawały na powierzchni, a też była karmiona
      piersią.
      Myślicie, że powinnam się martwić? Dodam, że nic poza tym mu nie dolega. Nie
      jem nabiału i świeżych owoców.
    • mmala6 kazda kupka jest ok, pod warunkiem, ze: 11.08.05, 15:45
      nie ma krwi i duzo sluzu (czasem jest troszke, to ok), niezaleznie od koloru czy
      konstystencji.Zielone tez sa "dobre"wink)
      Oczywscie nie mam na mysli ekstremum czyli biegunki albo mega zatwradzenia.
      • sylwiawm do mmala6 11.08.05, 17:20
        Ja nie wiem czy zielone są dobre, bo ich nie jadłam wink
        Jeżelinie jest ich dużo czyli wiecej niz 9 dziennie to nie masz sięo co martwić
        • mmala6 do sylwiawm 11.08.05, 21:03
          zdecydowanie az prosi sie o forum "Fantazje na temat kupki niemowlecia"wink))
          odkad mam niemowle kupka przestala byc dla mnie "tabu" i rozmawiam o niej jak o
          pogodzie.Czasem zapominam, ze osoby bezdzietne tudziez majace dzieci odhowane
          maja nieco inne podejscie do tego jak by nie bylo ekstrementuwink)
          • viviene12 do mmala, fprum od kupki to ja mialam zakladac 11.08.05, 22:03
            przeciez. A nawet pod "Zobaczcie"smile))
            • mmala6 no dobra, skoro bylas pierwsza..... 11.08.05, 22:07
              zrzekam sie pomyslusad(
              to ja nie wiem co wymyslic....ja tylko o kupkach potrafie rozmawiac....wink
              • viviene12 ;-) 11.08.05, 22:10
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32911&w=27605986&a=27606443
                Mozemy stworzyc je razem. No problem. To co - wchodzisz w to?
                • mmala6 fakty mowia same ze siebie: 11.08.05, 22:13
                  bylas pierwsza.Dobra, forum o kupkach ze zdjeciamibig_grin
                  Kazda emama zdaje codziennie raport z kupek,oczywiscie raport poparty zdjeciami
                  i dokladnym opisem.Wspolnie bedziemy analizowac co tez "autor"mial na mysliwink))

p.s.ciekawe co Agora na to?wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka