schaapje Re: zielona kupka - co robic??!! 10.08.05, 21:44 Boze, ja chyba juz powinnam isc spac to miala byc taka prowokacja, bo tu jeszcze nie bylo o kupkach, ale mi sie enter wcisnal i polecialo.... to ja lepiej tez polece - do lozeczka... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: zielona kupka - co robic??!! 10.08.05, 21:49 Od około czwartej doby kupka konsystencją i barwą zaczyna przypominać lekko ściętą jajecznicę. Jest mocno żółta. Może zawierać grudki niestrawionego mleka. Bywa lekko zielonkawa, gdyż pod wpływem powietrza jej powierzchnia utlenia się i przybiera taki kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje Re: zielona kupka - co robic??!! 10.08.05, 22:39 dla mnie to ona wyglada jak musztarda... no ale ja juz mialam isc spac... Odpowiedz Link Zgłoś
nonu rzadka kupka 11.08.05, 15:22 Mój synek (8 tygodni) robi rzadkie kupki prawie od urodzenia, są mocno żółte, ale raczej nie przypominają jajecznicy, raczej właśnie musztardę, ale bardzo rzadką i prawie w całości wsiąkają w pieluchę. Pamiętam, że moja córka robiła takie kupki, które raczej pozostawały na powierzchni, a też była karmiona piersią. Myślicie, że powinnam się martwić? Dodam, że nic poza tym mu nie dolega. Nie jem nabiału i świeżych owoców. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 kazda kupka jest ok, pod warunkiem, ze: 11.08.05, 15:45 nie ma krwi i duzo sluzu (czasem jest troszke, to ok), niezaleznie od koloru czy konstystencji.Zielone tez sa "dobre") Oczywscie nie mam na mysli ekstremum czyli biegunki albo mega zatwradzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm do mmala6 11.08.05, 17:20 Ja nie wiem czy zielone są dobre, bo ich nie jadłam Jeżelinie jest ich dużo czyli wiecej niz 9 dziennie to nie masz sięo co martwić Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 do sylwiawm 11.08.05, 21:03 zdecydowanie az prosi sie o forum "Fantazje na temat kupki niemowlecia")) odkad mam niemowle kupka przestala byc dla mnie "tabu" i rozmawiam o niej jak o pogodzie.Czasem zapominam, ze osoby bezdzietne tudziez majace dzieci odhowane maja nieco inne podejscie do tego jak by nie bylo ekstrementu) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 do mmala, fprum od kupki to ja mialam zakladac 11.08.05, 22:03 przeciez. A nawet pod "Zobaczcie")) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 no dobra, skoro bylas pierwsza..... 11.08.05, 22:07 zrzekam sie pomyslu( to ja nie wiem co wymyslic....ja tylko o kupkach potrafie rozmawiac.... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 ;-) 11.08.05, 22:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32911&w=27605986&a=27606443 Mozemy stworzyc je razem. No problem. To co - wchodzisz w to? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 fakty mowia same ze siebie: 11.08.05, 22:13 bylas pierwsza.Dobra, forum o kupkach ze zdjeciami Kazda emama zdaje codziennie raport z kupek,oczywiscie raport poparty zdjeciami i dokladnym opisem.Wspolnie bedziemy analizowac co tez "autor"mial na mysli)) p.s.ciekawe co Agora na to? Odpowiedz Link Zgłoś