Dodaj do ulubionych

Dobry wieczor bardzo:-)

24.08.05, 21:29
Alez fajny dzien mialam a raczej mielismy dzisiaj. Ladna pogoda (no, w miare),
fajny spacer, bez pospiechu, Maly w dobrym humorku.
Teraz po kapieli tnie juz komarka a ja zasiadam z malutkim szampanikiem 0,2 l
(zeby nie bylo - to ten spozniony z okazji 3000 postu - ja przed poludniem
abstynent pelnysmile)
OOOj dobrze mi, dobrze... A co u Was ciekawego?
Obserwuj wątek
    • schaapje Re: Dobry wieczor bardzo:-) 24.08.05, 21:36
      wczoraj postanowilam wypic caaale piwo - nie smakowalo mi!!!
      dzis konczylam i jestem przerazona, bo odzwyczailam sie od jego smaku!!! a ja
      kocham piwo!!!! myslicie, ze mi wroci????

a dzien spedzilam pasjonujaco - przy kompie nad esejem. pierwszy raz w zyciu
      pisze prace w tempie jedno zdanie na godzine smile
      • viviene12 ojej Owieczko 24.08.05, 21:39
        a ile zdan minimum musi miec taki esej?!
        • schaapje Re: ojej Owieczko 24.08.05, 21:41
          do 1500 slow. na razie mam 700, czyli juz cos smile) ne jestem tylko pewna, czy
          pisze na temat smile
    • aada100 Re: Dobry wieczor bardzo:-) 24.08.05, 21:38
      Hej!!!!!! A ja miałam dzisiaj wielkie plany z których nic nie wyszło! Qrde, to
      przez ten komputer wszystko zawaliłam. Chyba się pójdę leczyć. Miałam sprzątać
      kuchnię - sprzątnęłam pokój, prasować rzeczy maluchów - nie poprasowane, uprane
      prześcieradła w południe do tej pory czekają na powieszenie a ja tu stukam.
      Winka nie mam bo wyrzłopałam (albo wyżłopałam) przed 13-tą (hihi),ale za to
      rzłopię (albo żłopię) kafkę i czekam na mężusia jak wróci z pracy coby mu dać
      obiadek. Dzisiaj ziemniaki z jajkiem sadzonym - to przez kompa!!! Qrde no!!!!
      • schaapje Re: Dobry wieczor bardzo:-) 24.08.05, 21:42
        ja dzis mialam na obiad kanapki smile
        matka karmiaca dobrze sie odzywia smile)
        • aada100 Re: Dobry wieczor bardzo:-) 24.08.05, 21:45
          Ja też! I parówki na gorąco z serem!! Super jak na mamusię karmiącą! Nic
          dziwnego, że mój Ukochany musi brać żelazo, kwas foliowy i wit. b6. Wyrodna
          maciora!!!! I jeszcze te kawy....!
      • viviene12 hehehe juz jestem ciekawa 24.08.05, 21:44
        miny meza, co to po tym jakjku sadzonym (zrob mu chociaz ze dwa, niech se
        chlopina poje!) bedzie si emusial wziac za rozwieszanie prania i prasowaniesmile))
        Ale Ty juz dlugo po slubie, to pewnie odpowoednio "wychowany". Ewentuwlnie nie
        zdziw sie jak jutro nie znajdziesz rano kabla od komputera pod stolemsmile
        • aada100 Re: hehehe juz jestem ciekawa 24.08.05, 21:58
          O tym kablu to już była mowa nieraz. Może dzisiaj naprawdę to zrobi???!!
          Usmażę mu trzy niech ma więcej! I ziemniorów doobieram!!!
          • viviene12 i kopru, kopru duzo 24.08.05, 22:00
            moze sie udobruchasmile A zsiadlemleko masz? Niech widzi, ze sie staraszwink
            • aada100 Re: i kopru, kopru duzo 24.08.05, 22:16
              Qrde, nie mam mleka! A ON wjeżdza autkiem .... Lecę..

Ps. ale zaraz wracam
              • viviene12 AADA100!!! 25.08.05, 11:08
                No i co - masz ten kabel?? Bo poki co to ani Cie widu, ani slychu??
                • mmala6 zemsta meza za jaja sadzone!:-) 25.08.05, 11:38

• viviene12 najwyrazniej:-( 25.08.05, 12:31
                    ale ja lubie jajka sadzone... Pod warunkiem, ze nie codziennie. A moze
                    zimniorkow bylo jednak za malo??
                    • mmala6 pewnie jednak kopru nie dala;-)zemsta slodka! 25.08.05, 12:37

• aada100 Re: Był koper tylko jajka 2 a nie trzy (brak) 25.08.05, 13:54
                        A dzisiaj na obiadek mamy bitki wołowe z kaszą gryczaną i buraczki. Także nie
                        jestem najgorsza ....
                        Lubicie?
                        • viviene12 bardzo lubimy:-) 25.08.05, 15:41
                          Poprosze dwie, bo karmie piersia - ale mam alibi dla obzarstwa, nie?smile
                          A ja dzisiaj mialam na obiad parowy ino bez sera, tak mnie wczoraj
                          zainspirowalas. W gre wchodzila jeszcze jajecznica.
                • aada100 Re: AADA100!!! 25.08.05, 13:52
                  JESTEEM!!! Tylko trochę spóźniona, bo mąż ma wolne, młoda nie idzie do
                  przedszkola i nawarstwiły mi się obowiązki. Kochany komputerek - cały i zdrowy!
                  Wszystko ma!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka