edyta86 30.08.05, 12:37 Dziewczyny, W jakim sklepie kupię dobre tzn. dobrze wykrojone i z dobrej bawelny majteczki dla chlopca ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetina Re: majteczki dla 3-latka 30.08.05, 12:39 a co ozncza dobrze wykrojone? ja kupuję w różnych sklepach czy też normalnie na rynku i nic nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
edyta86 Re: majteczki dla 3-latka 30.08.05, 13:36 To oznacza, że jak kupilam majteczki w Cubusie byly wąskie w klinie i nie byly wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
bojana Re: majteczki dla 3-latka 30.08.05, 13:49 Ja mam 3,5 letniego, dość szczupłego synka i bardzo odpowiadają mi majteczki Atlantic'a. Są naprawdę wporzo Pozdrawiam .................................... I co na to NATO? NATO na to nic Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: majteczki dla 3-latka 30.08.05, 14:37 ja też (właściwie synek) jestem zadowolona z atlantica ale szczerze w noszeniu sprawdzają się też zwykłe za 2 zł na rynku Odpowiedz Link Zgłoś
bojana Re: majteczki dla 3-latka 30.08.05, 14:44 A te zwykłe to loteria - jakość dyskusyjna, ale do zaakceptowania. Kupiłam raz 3-pak za 7 zł i były fajne, drugi kupiłam też 3-pak za 7 zł - beznadziejne pod każdym względem z wyjątkiem pierwszego wrażenia. Pozdrawiam .................................... I co na to NATO? NATO na to nic Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: majteczki dla 3-latka 31.08.05, 07:18 niby loteria ale ja zawsze muszę dpotknąć materiał rozciągnąć itp. nigdy mi się nie zdarzyło, żeby dziecku majteczki się odcisnęły (mimo że majtek używam dopiero trochę ponad rok) Odpowiedz Link Zgłoś
ikaes Re: majteczki dla 3-latka 30.08.05, 15:15 ja kupiłam w Smyku i jestem zadowolona, mały chyba też, bo nie protestuje Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: majteczki dla 3-latka 30.08.05, 19:05 H&M Mój synek jest szczupły i nie jest bardzo wyrośnięty,ale majteczki na rozmiar 98/104 zdecydowanie odradzam.Normalnie nosi własnie taki rozmiar,ale majteczki sa małe. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka_23 Re: majteczki dla 3-latka 30.08.05, 20:48 W H&M są śliczne i wygodne, ale tak jak pisała poprzedniczka trzeba kupowac większe rozmiary. Mój trzylatek nosi rozmiar 110/116. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
antomi Re: majteczki dla 3-latka 31.08.05, 11:15 a ja polecam majteczki polskiej firmy "WADIMA" - kupuje bezposredni w hurtowni ale widzialm takze w pasmanteriach- super wygodne, 100% bawełniane i nic nie dzieje se z nimi po praniu Polecam Wam takze wszelka bielizne tej firmy dla mnie jest rewelacyjna pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś