sylwiawm 03.09.05, 00:10 Ja mam Implast Driver 4Xl 2005 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joakal Re: Jaki macie wózek 03.09.05, 08:06 mam Impast Drivera 3XL 2005, ostatnio nabyłam również Inglesinę MAX jako parasolkę żeby ją zabrać na urlop - większy zajmuje za dużo miejsca w bagażniku Odpowiedz Link Zgłoś
joa8 Re: Jaki macie wózek 03.09.05, 08:17 na początku miałam gongolę PegPerego, jakiś starszy model, po koleżance, ale bardzo fajny był, lubiłam ten wózek. Potem był szcześcioletni grzmot - oldskulowa spacerówka Emaljunga, nie znosiłam jej szczerze, ciężka, brzydka, z malutkim koszem, wąskim siedziskiem, twarda, na szczęście się popsuła No i teraz mam cudo-bryczkę - spacerówkę Chicco PickUp, lekka, zwrotna, z ogromnym koszem na zakupy, dla dziecka szeroka i miękka, ładna i tania. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Jaki macie wózek 03.09.05, 10:24 Peg Perego Atlantico naj naj naj wozek na swiecie! -niezwykle zwrotny i lekki, mozna prowadzic i krecic (np w sklepie miedzy polkami) jedna reka, -dzielona budka-niezastpiona gdy swieci slonce -w miare lekki jak takie duze kola-ok 9kg -bardzo duze siedzisko-tak sie Matek moze pelne obroty wykonywac -regulowana raczka-ale to chyba wszystkie lepsze wozki tak maja -duzy kosz na zakupy -regulowany podnozek -pasy pieciopunktowe -ale to tez juz chyba standrad Najbardziej jestem zadowolona z tego ze taki zwrotny -"sam jedzie" mozna jednym palcem pchac oraz sie ma dzielona budke - Nobel dla pomyslodawcy) Troche mnie ponioslo i sie nachwalilamale to na wszelki wypadek gdyby ktos sie wahal czy warto kupic PP Atlantico czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
yoko2 ABC Design 3W Twin Air 03.09.05, 10:43 Wózeczek naprawde super ;] dla bliźnąt ;p Odpowiedz Link Zgłoś
alimar27 Re: Jaki macie wózek 03.09.05, 21:56 My mamy X landera /trójkołowca/ świetny wózek , duże pompowane koła , przednie koło skrętne,lekki, zwrotny, jednym słowem super extra rajdowa bryka Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Jane Powertrack 04.09.05, 12:56 Zakup wózka był chyba najlepszym zakupem jakiego dokonałam w związku z dzieckiem! Mam Jane Powertrack 360. Trzykołowy, przednie koło skrętne, hamulec tarczowy, dwa rodzaje zawieszenia, waży 8 kg(!), oparcie rozkłada się zupełnie na płasko, wózek składa się jednym ruchem, można prowadzić go jednym palcem, mozna z nim uprawiać jogging (próbowałam!), jest dośc szeroki, ale nie na tyle, by nie mieścił się w sklepowych drzwiach. W ogóle jest fantastyczny. Naprawdę go lubię. I ma fajny design, co jest wazne, szczególnie dla tatusiów (nie wyobrażam sobie, aby mój mąż chodził na spacer z wózkiem z falbankami). Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje Re: Jaki macie wózek 04.09.05, 21:14 a my skromnie - mikado discovery II Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: Jaki macie wózek 06.09.05, 13:33 witajcie, mamy Peg Perego Venezia (podobnie jak Atlantico) - rewelacja pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chmieltymi My mamy wózek głośny.... 07.09.05, 13:04 ....Graco Voyager Air6. Z daleka słychać,że jedziemy Przednie kółka klekoczą jak szalone Czasem mam wrażenie, że zaraz się rozpadnie . Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mamapauli1 Re: Jaki macie wózek 07.09.05, 14:51 A ja mam TAKO i jest bardzo ładny też z daleka widac kto jedzie bo jest różowy i jedyny taki kolor na mieście. Wszyscy się nim zachwyucają, a tak poza tym to żadna rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
anka241 Re: Jaki macie wózek 08.09.05, 12:30 Witam, my mamy Mutsy Urban Rider.Pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_en Re: Jaki macie wózek 08.09.05, 21:19 Firkon, ale nie polecam cięzki i nieporęczny do noszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
moje-cudo bebecar- tracker 09.09.05, 09:48 świtny wózek, nie mam zadnych zastrzeżeń, ładny i wygodny dla córeczki i dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
tuwenda Re: Jaki macie wózek 09.09.05, 21:54 A my mamy Graco Quattro Tour i jestem baaaardzo zadowolona. Synek pewnie tez Odpowiedz Link Zgłoś
motyla1 Re: Jaki macie wózek 10.09.05, 10:57 quinny xl fashion by maxi cosi ten starszy model sprzed 2 lat- teraz jest 3xl i jest zgrabniejszy troszkę a w ogóle to wózek mojego życia- duży, pakowny, idealnie amortyzuje wstrząsy no i ładny aha, ma 3 koła- wygodnie wjechać na krawężnik- polecam i dzielona budka to rzeczywiście rewelka Odpowiedz Link Zgłoś
kocical Re: Jaki macie wózek 18.09.05, 19:34 a ja jestem zalamana 25 kg wozkiem S Ł O N I E M POLAK ORION a co bedzie jak niuska urosnie i trzeba bedzie "zrobic" spacerowke (( wiem sprzedam wozek niech inni sie mecza Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Jaki macie wózek 18.09.05, 21:38 totalna porazka - polak alu sprint, najgorszemu wrogowi nie życzę Odpowiedz Link Zgłoś
soontobemama Re: Jaki macie wózek 19.09.05, 05:37 inglesina magnum - jest po prostu cudowna Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Jaki macie wózek 19.09.05, 09:27 Wychamet Breaker - super we wszystkich pozycjach, świetnie chroni pred wiatrem i chłodem. kubuś jest zadowolony, ja również. jest trochę ciężkawy, ale nie noszę go po schodach, zresztą sama taki chciałam. Odpowiedz Link Zgłoś
vit27 Re: Jaki macie wózek 19.09.05, 14:17 Deltim elegant i jestem z niego zadowolona) Odpowiedz Link Zgłoś