mmala6 14.09.05, 12:03 Po naradzie z Wenus postanowilam zalozyc watek podnoszacy adrenaline, czyli ....tutaj sie klocimy! Nie wiemy tylko o co sie poklocic wiec czekam na propozycje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenus.z.willendorfu Re: o co chcecie sie poklocic?-watek kontrowersyj 14.09.05, 12:04 Mmala- ja sie mogę od razu z Tobą pokłócić, ale jeszcze nie wiem o co... Może o założenie tego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 zaczynam: 14.09.05, 12:04 moje dziecko jezdzi bez czapki i nie zaslaniam mu uszu! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: zaczynam: 14.09.05, 12:06 Jeździ czym- konno, na rolkach, prowadzi samochód? Od razu uważam, że robisz bardzo głupio- jeżeli to kabriolet, to Matkowi zawieje uszka! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: o co chcecie sie poklocic?-watek kontrowersyj 14.09.05, 12:10 A moje dziecko chyba robi kupę, ale nie mam czasu jej przewinąc, bo kłócę się z Mmalą! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: a moje jest glodne!!ha! jestem gorsza!!:-) 14.09.05, 12:24 !@#$%^&*##@# No i co Ty na to, hę?! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: a moje jest glodne!!ha! jestem gorsza!!:-) 14.09.05, 12:26 oz Ty $%&I^^*(P)*%^%@#$#^%&)_(+)! O! Odpowiedz Link Zgłoś
moje-cudo Re: o co chcecie sie poklocic?-watek kontrowersyj 14.09.05, 12:26 a ja najchetniej pokłuciłabym sie z sąsiadem ktory wierci mi dzis cały dzień za ścianą, akurat dziś kiedy Nati ma lekką gorączkę grrrrrrrrrrrrrrrr ale z wami z tej okazji tez mogę . Marta Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: o co chcecie sie poklocic?-watek kontrowersyj 14.09.05, 12:28 no tez przeszkadza Ci wiertarka!ale jestes ...wrazliwa!musi kiedy czlek ten obraz powiesic na sciane Odpowiedz Link Zgłoś
moje-cudo Re: o co chcecie sie poklocic?-watek kontrowersyj 14.09.05, 12:30 wiesza chyba całą kolekcje, a gwożdziki wbija młotem pnełmatycznym czy czyms takim. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: o co chcecie sie poklocic?-watek kontrowersyj 14.09.05, 12:33 To już sąsiad nie może być kolekcjonerem??!! I nawet młota mu żałujesz, Ty aspołeczna sąsiadko?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: o co chcecie sie poklocic?-watek kontrowersyj 14.09.05, 12:35 no, bo wiadomo, dziecko najwazniejsza, a reszta swiata i ich potrzeby (kolekcjonerskie) to juz sie nie licza! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: o co chcecie sie poklocic?-watek kontrowersyj 14.09.05, 12:37 O właśnie! Zero zrozumienia dla sztuki! I się dziwić później, że kultura w narodzie podupada! Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: o co chcecie sie poklocic?-watek kontrowersyj 14.09.05, 20:19 właśnie, sąsiad może sobie obrazy powiesić za 18 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: o co chcecie sie poklocic?-watek kontrowersyj 14.09.05, 12:29 ostatnio czytałam wątek o dzieciach w hipermarketach. Oj, tam to się dopiero pięknie kłócili!!! z wyzywaniem od głupich, nieodpowiedzialnych i bez wyobraźni) Cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: o co chcecie sie poklocic?-watek kontrowersyj 14.09.05, 12:36 np bo to szczyt glupoty, nieodpowiedzialnosci i braku wyobrazni zabierac dziecko do hipermarketu!jeszcze do supermarketu to rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: o co chcecie sie poklocic?-watek kontrowersyj 14.09.05, 12:39 ale nie do marketu- bo to drugi szczyt nieodpopwiedzialności i głupoty rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka zawsze moge o kolczyki 14.09.05, 14:17 A ja sie bardzo lubie klocic o kolczyki.Wciaz uwazam, ze przebijanie niemowlakom uszu to glupi pomysl i zdania nie zmienie... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: zawsze moge o kolczyki 14.09.05, 14:27 W takim razie przebiję Frutce pępek i tam będzie miała DWA kolczyki (jeden z trupią czachą Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: zawsze moge o kolczyki 14.09.05, 15:31 Hihi, Ty wyrodna matko... Odpowiedz Link Zgłoś
kama72 Re: zawsze moge o kolczyki 14.09.05, 14:47 co tam kolczyki! dziwię się, że nie tatuujecie swoich dzieci! to teraz nawet nie trendy, ale jazzy! a macie pretensje do bycia nowoczesnymi matkami! zgroza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: zawsze moge o kolczyki 14.09.05, 20:17 To świetny pomysł. Wszystkie krowy w UE zakolczykowane - teraz czas na ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kama72 wyższość butli nad pirsiami i piersi nad butlami 14.09.05, 14:55 Ja się w ogóle dziwię, że karmicie butelkami i piersiami??? po co w ogóle karmicie? Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: wyższość butli nad pirsiami i piersi nad butl 14.09.05, 15:01 Dać maluchom po parę złotych i niech same się wyżywią! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: wyższość butli nad pirsiami i piersi nad butl 14.09.05, 15:35 nie bylo mnie przez czas jakis a tutaj nawet porzadnej klotni nie ma!eh...co za forum... Przebilam Matkowi uszy, potem je przewiajalm na wietrze, potem posadzilam na lawce w parku oblozonego poduszkami i dalam smazona noge od kurczaka do lapki zeby sobie zjadl i cole do popicia. Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: wyższość butli nad pirsiami i piersi nad butl 14.09.05, 16:58 mmala6 napisała: > Przebilam Matkowi uszy, potem je przewiajalm na wietrze, potem posadzilam na > lawce w parku oblozonego poduszkami i dalam smazona noge od kurczaka do lapki > zeby sobie zjadl i cole do popicia. ... a potem wsadziłaś do chodzikia, położyłaś na brzuszku, założyłaś rajstopy i pojechaliście do supermarketu! Wszystko wiem, bo was widziałam! I powiem ci Mmala, brak mi po prostu słów! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 A to Ty bylas z tym opatulonym dzieckiem 14.09.05, 17:19 w polarkowej czapce z nausznikami, w gondoli i cyckiem na wierzchu! Wstydz sie! widzialam jak nas podgladasz i na dodatek chwalilas sie nowym biustonoszem!!No wiesz, wykorzystywac dziecko do takich egoistycznych celow, zawiodlas mnie, zawiodlas.... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka nikt nie wspomnial o rajstopkach? 14.09.05, 15:34 To ja zaczne. Czy wasze maluchy chodza/raczkuja/sa w SAMYCH rajstopkach po domu? Osobiscie uwazam ze dzieje im sie wtedy straszna krzywda, bo sie wypaczaja estetycznie, a moze i moralnie (choc jeszcze tego nieswiadome, biedactwa) Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: nikt nie wspomnial o rajstopkach? 14.09.05, 15:36 Tak, chodznie w rajstopkach powinno być karane grzywną! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Mamo Olka, to Ty nie slyszalas o najnowyszch 14.09.05, 15:37 badaniach???ze jak chlopiec jako niemowle raczkuje w rajstopkach to wzrasta prawdopodobienstwo, ze bedzie gejem jak dorosnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: nikt nie wspomnial o rajstopkach? 14.09.05, 20:14 A jeszcze rajstopki się ściągają i dziecko może się potknąć. Chodzenie w rajstopkach jest niedopuszczalne! Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: o co chcecie sie poklocic?-watek kontrowersyj 14.09.05, 15:35 Kurczę, ja tu u kolezanki na plotach, a Wy tak się pięknie kłócicie! No, no, o co bym mogła się z Wami pokłócić? - o czapkę i skarpety na spacerze? - o kolczyki? - o chodzik? - o spanie na brzuszku? - o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocnymi? Wybierajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: o co chcecie sie poklocic?-watek kontrowersyj 14.09.05, 15:38 No chyba wiadomo ze Boze Narodzenie jest wazniejsze od Wielkanocy, phi, kto by sie o to klocil? Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: o co chcecie sie poklocic?-watek kontrowersyj 14.09.05, 15:42 No chyba żartujesz. Nie od dziesiaj wiadomo, że to Wielkanoc jest ważniejsza. Naprawdę, czasem ręce opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: o co chcecie sie poklocic?-watek kontrowersyj 14.09.05, 15:53 No wiesz co? chyba mieszkasz na Wyspach Wielkanocnych,ze tak piszesz. TUTAJ najwazniejsze jest Boze Narodzenie i to w ogole nie podlega zadnej dyskusji!Jejku, jak Ty dziecko wychowasz? juz mi go zalchlip, chlip(bez prezentow chlip chlip, bez choinki chlip, chlip, bez Mikolaja chlip chlip(tylko jaja i jaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
agulka2525 Re: o co chcecie sie poklocic?-watek kontrowersyj 14.09.05, 16:22 Dziewczyny, przy moich problemach przynajmniej mogę się pośmiać z tego wątku :- )))))) Dzięki! A tak na marginesie, moje dziecko zjadło pieniążek, kto mnie zlinczuje? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32911&w=28976401 Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Agulka Ty nie jesteś wyrodna.... 14.09.05, 16:31 ale sknerowata mama - nie mogłaś dziecku jakiegoś banknociku 100 złotowego podetknąć.. A tak poważnie trzymam kciuki żeby wsio było OK. I coś na rozweselenie Moim znajomym dziecko połknęło guzik od pościeli, taki podwójn. Biedni spanikowani pobiegli na pogotowie, a lekarz powiedział - aż tak bardzo państwu zależy na tym guziku, nie możecie sobie nowego kupić.... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 hihi, niezle:-))) 14.09.05, 16:36 No wlasnie Agulka, darowalabys juz te 50gr, dziecku zalujesz... A swoja droga, to chyba Ci sie przelewa w domu, ze sie tak zywa gotowka wala po katach!hę? Wszystkie trzymamy kciuki za pozytywne wydalnie 50gr, moze to na szczescie??ku rozmnozeniu gotowki? Odpowiedz Link Zgłoś
moje-cudo Re: o co chcecie sie poklocic?-watek kontrowersyj 14.09.05, 16:34 ok ja pierwsza. kobieto masz ty szczescie ze ten twój syn mądrzejszy od ciebie a co by było gdyby ci nie powiedział ze połknoł. W życiu bys nie przypuszczała co sie stało. Pilnuj ty dziecko kobieto!! Maama Natki która niedawno spadła z łóżka Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 i matka, ktora chce na DWA dni dziecko zostawic 14.09.05, 16:37 zeby sobie postudiowac!!A dziekanke wziac do nie laska?) Odpowiedz Link Zgłoś
agulka2525 Re: o co chcecie sie poklocic?-watek kontrowersyj 14.09.05, 16:55 Dokładnie! Gdyby mi nie powiedział, to do tej pory nie widziałabym, że połknął. W poniedziałek w nocy byliśmy na ostrym dyżurze bo mały zaczął gorączkować i krzyczał, że ma kuku, pokazywał na oczy i na uszy, ale ja spanikowałam, bo myślałam, że mógł się zrobić jakiś stan zapalny od monety... Jak pani doktor powiedziała mi, że Kamil ma obustronne zapalenie uszu to ja na to "Uff... całe szczęście..." wszyscy spojrzeli się na mnie jak na jakąś wariatkę, ale zaraz wyjaśniłam o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 wiesz, tak sobie pomyslalam jak przewijalam Matka 14.09.05, 17:22 ze moze on juz wydalil ten pieniazek tylko nie zauwazylas....? no bo jak kupka taka zwarta to 50gr by sie tam z latwoscia zmiescilo...chyba ze jakos sprawdzasz...no nic,tak sobie pomyslalam wycierajac pupke Matkowi Odpowiedz Link Zgłoś
akaheska Re: o co chcecie sie poklocic?-watek kontrowersyj 14.11.05, 09:48 hahahhaha ale bzdury.. teraz na mnie kolej ! moj synciu spi czasem ze mną włozku a z nami nasze psy )) mam 4 dobermany hahahah baty prosze baty ! Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: o co chcecie sie poklocic?-watek kontrowersyj 14.09.05, 20:15 Boże Narodzenie jest ważniejsze, bo teściowe prezenty przynoszą i można potem ponarzekać na forach Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka po liczbie wpisow widac 14.09.05, 16:49 jak nam tego klocenia sie brakowalo Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: o co chcecie sie poklocic?-watek kontrowersyj 14.09.05, 17:57 A tak na poważnie. Kiedyś przeczytałam wątek, który mnie tak (..... - brzydkie słowo. Bardzo brzydkie słowo) że aż się trzęsłam i do dziś łzy mi stają w oczach jak go sobie przypomnę. Działo się to na forum Strata Dziecka, Chore Dziecko. Pewnie znacie to forum, jest bardzo specyficzne, spotykają się tam Mamy, dotknięte straszną tragedią, Mamy, których dzieci umarły lub są nieuleczalnie chore. Dlatego na tym forum panuje atmosfera wzajemnego szacunku, ciepła i zrozumienia. Nikt nikogo nie poucza i nie ocenia. Zaglądałam tam kiedyś, bo dość bliska mi osoba jest dotknięta stratą. No, ale nie o tym chciałam. Pojawił się tam kiedyś post od pewnej pani, która napisała, że jest bardzo zdziwiona, ponieważ, jak napisała, "za jej czasów" kobietom w ciąży zabraniano pracy przy komputerze. Były na to opodwiednie przespisy, tralalala. No i ona uważa, że kobiety z tego forum powinny się głęboko zastanowić nad swoim postępowaniem i wyciągnąć wnioski, ponieważ jej zdaniem, bezpośrednią lub pośrednią przyczyną ich Straty lub Choroby jest właśnie to, że przesiadywały długo przy komputerze, na forach typu "dla starających się" lub "ciąża" lub innych. Kropka. Przytaczam mniej więcej, z pamięci. Nie jestem osobą agresywną, ale wtedy, gdybym wiedziała kto to i gdybym miała grubego kija, po prostu obiłabym tego bezmyślnego, paskudnego babsztyla. Larwę jedną. Nasuwają mi się również inne określenia, ale Wam ich oszczędzę. Same się domyślacie. I wiecie co? Najgorsze (najwspanialsze) w tym wszystkim było to, że ani jeden post w odpowiedzi nie był agresywny. Mamy po Stracie podziękowały uprzejmie za sugestię i przypomniały rzeczonej babie, że akurat to forum nie powstało po to aby kogoś pouczać, tylko żeby udzialać wsparcia. Jezu, znów mną trzęsie ze złości. Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama No...wreszcie porządny, konkretny wątek:-)))) 14.09.05, 19:03 Można nareszcie wyżyc się dowoli, a nie tylko uśmiechy i uśmiechy... A zatem woda na Wasz młyn, drogie Panie. Ja zamierzam (i to niebawem) zapodac Srajdzince silikony w wiadomych miejscach. Sama mam biust nie zbyt pokaźny więc najprawdopodobniej ona również dużego miec nie będzie. Po co ma się czuc zakompleksiona? Od razu dostanie to, co trzeba!!! Poza tym - odsysanie tłuszczu - no...drogie Panie, jak mozna tak wyglądc..? Tyle fałdek szpecących zgrabne, bądź co bądź, ciało...Te "miszelinki" na brzuchu, a fe! Trzeba z tym zrobic natychmiast porządek. Oczywiście mała korekta noska (co by zgrabniejszy był, a nie taki kulfoniasty Kolczykowanie, tatuowanie - norma. O! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: No...wreszcie porządny, konkretny wątek:-)))) 14.09.05, 19:14 W takim razie musicie zrezygnowac z body, bo sie zmarnuja kolczyki i tatuaze na brzuszkach. A poza tym uwazam, ze najlepszym wierszykiem dla dzieci jest "Lokomotywa"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: No...wreszcie porządny, konkretny wątek:-)))) 14.09.05, 19:20 A pewnie! Po co body??? Brzuch na wierzchu i głęboki dekold Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: No...wreszcie porządny, konkretny wątek:-)))) 14.09.05, 19:21 Twu, twu - dekolt! (podobno skończyłam polonistykę...) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 o Pani Polonistka!! nieladnie, nieladnie! 14.09.05, 19:25 popieram wstrzykniecie silikonu, trzeba zapewnic dziecku dobry start w doroslosc.Ja sie zastanowie nad przeszczepem wlosow u Matka, bo po bokach jakis taki "wytarty"....No i chyba cos na przyrost masy w bicepsach warta juz zaczac podawac, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje a ja chetnie podyskutuje o przewozeniu dziecka 14.09.05, 19:31 samochodem. byl taki watek (i to nie jeden) na "niemowlaku" - ze w czym z dzieckiem do domu ze szpitala, jak ktos nie ma samochodu i fotelik mu sie nie przyda, to czy ma kupowac, czy dziecko na rekach. za kazdym razem jak czytalam wypowiedzi, ze w samochodzie przez te chwile nic sie dziecku nie stanie, to mna rzucalo! i chociaz raczej sie nie wypowiadalam, to jedno wiedzialam na 100% - nigdy nie narazlabym mojego dziecka na takie niebezpieczenstwo! i co - zycie brutalnie weryfikuje nasze poglady. w poniedzialek w nocy moje dziecko przejechalo 400km w nosidle od wozka nie przypiete zadnymi pasami ... i co Wy na to???? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: a ja chetnie podyskutuje o przewozeniu dzieck 14.09.05, 19:36 hihi, my specjalnie kupilismy Mlodemu fotelik dluuugo przed porodem, zeby nie bylo niespodzianki jak postanowi wczesniej przyjsc na swiat. Przyjechal po nas do szpitala moj tato, ktory fotelika nie zabral bo stwierdzil, ze jest "za duzy dla Matka".O! I Matus swoja pierwsza droge samochodem odbyl u tatusia na rekach, jakies 20min.Przez cala droge slyszalam jak to "za naszych czasow nie bylo fotelikow i dzieci jakos jezdzily"... Ale to byl ten jeden jedyny raz)) No! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 no ale to bylo 20min a nie 400 km!! 14.09.05, 19:37 hmmmm.....no nie wiem, nie wiem...co by na Niemowlaku powiedzieli A jak autko? udalo sie upolowac sztuke? Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje kurcze ja nie mam kiedy pisac! 14.09.05, 19:39 no autko jest juz z nami, Glizdeczka za to ma uraz do jazdy samochodem. w kazdym razie na dluzszych dystansach . ona po prostu nie uznaje spania na plecach, wiec krotka drzemka w foteliku to jeszcze ok, ale spac to tylko na brzuchu. a gondola z homologacja taaaaka droga... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 no dobra, dojechalyscie cale i zdrowe 14.09.05, 19:41 to jest najwazniejszei zeby mi to bylo po raz ostatni!! Gratuluje zakupu!!pochwalisz sie czym bedziesz smigac? wiesz, rok, kolor itp Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje Re: no dobra, dojechalyscie cale i zdrowe 14.09.05, 20:54 a jasne ze sie pochwale - chetnie corsa, 2002, bordowy metalic - najbardziej mnie cieszy ze szyby sa elektryczne i zamykaja sie automatycznie - ja jestem strasznie roztrzepana . no i fajne to, ze jest maly. chociaz do domu wracalam naszym ogromnym (jak dla mnie) 'starym' samochodem, bo okazalo sie, ze predkosciomierz w corsie nie dziala, a ja nie umiem jechac bez niego. taki drobny szczegol no i teraz tylko problem z Glizda. juz jak raz wracalam od kolezanki (godzina drogi), to mi taki koncert urzadzila, ze o malo na drzewie z nia nie wyladowalam. to naprawde koszmar jechac tyle czasu z wrzeszczacym dzieckiem. myslalam, ze ja brzuszek bolal, czy cos takiego, a ona po prostu protestowala na pozycje. no i teraz nasuwa sie proste pytanie - po co mi samochod, jak moje dziecko nie bedzie chcialo nim jezdzic??? Odpowiedz Link Zgłoś
jakw może o politykę? 14.09.05, 20:10 np. program której partii bardziej prorodzinny Odpowiedz Link Zgłoś
patimal a ja to w ogule nie moge pojonc.... 14.09.05, 20:54 jak wy mamy nie zwracacie uwagi na blendy ortograficne i interpunkcyjne i jak zjadcie litery po prostu rence opadajom...no rozumiem ze dziecie na renkach i obiad sie pżypala i nie ma czasu ale rzeby zapominac o przecinkach Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje dobre!!! 14.09.05, 20:56 to mi sie podoba zwlaszcza, ze ja nie dosc ze na bledy nie zwracam uwagi, to notorycznie olewam duze litery )) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu No nie,nie było mnie tylko kilka godzin 14.09.05, 21:25 a Wy już jawicie się jako wyjątkowo wyrodne i niedbałe matki! Nikt nawet nie pomyślał o salonie piekności i fryzjerze- właśnie Frutce po powrocie ze studia tatuażu zrobiłam trwałą u fyzjera i oczywiscie przefarbowałam jej włosy (ten blond trochę już nam się znudził). Teraz będzie podrywać facetów na pępęk z dwoma kolczykami i czarną szopę a la pudel. Odpowiedz Link Zgłoś
aada100 Re: o co chcecie sie poklocic?-watek kontrowersyj 14.09.05, 22:17 Wiecie co? Nawet się porządnie pokłócić nie potraficie na tym forum, co ja mówię w tym wątku!! Wstyd, dziewczyny! WSTYD!!!! Mmala chciała nam zrobić dobrze zakładając wątek i co? NIC! O! Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: o co chcecie sie poklocic?-watek kontrowersyj 14.09.05, 22:38 no własnie pokłóćmy sie tak porządnie, aż nam komputry się zbuntują, na przykład o to która z nas ma najgorzej - 15 psów, 20 dzieci, mąz pijak, i wscibski sąsiad - no i kto ma gorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_en Re: o co chcecie sie poklocic?-watek kontrowersyj 15.09.05, 21:43 A ja podciągnę wątek bo mi się bardzo podoba i za to się będę chwalić, a co! Mąż w pracy, dziecię śpi i haj lajf zaraz sobie sprowadzę jakiegoś supermena z butelką martini i hę,któtra będzie miała lepiej Żadna)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: o co chcecie sie poklocic?-watek kontrowersyj 15.09.05, 22:11 no cos ty, supernmena? to nie ma juz lepszych chłopów? hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Jestem zgorszona!! 15.09.05, 22:44 jak to??meza nie ma, a Ty o jakims supermenia myslisz! No wiesz...tak sie nie zachowuje przykladna zona, matka, Polka.Powinnas poczytac Poradnik Domowy, poprasowac mezowi koszule, upiec cos albo chociaz osunac szafe i sprzatnac ten kurz za nia!nie wolno marnotrawic zadnej wolnej chwili! A tak na marginesie....gdzie ten Twoj maz w nocy pracuje???hmmm?) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 ja bede tesciowa-cholera 16.09.05, 10:08 juz teraz obmyslam sobie, co beda musialy przejsc przyprowadzane przez Mysza (4 miechy z hakiem) kandydatki na przyszle. No taka bede, ze nie wiem, sama siebie przejde! Mam jeszcze troche czasu, to opracuje szczegoly planu Noooo, kto da wiecej?? P.S. Dzieki, Wenus, za podsuniecie pomyslu Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu To mój mąż ma lepszy pomysł 16.09.05, 10:11 na fatygantów Frutki. Do pierwszych trzech będzie strzelał, dopiero czwartego wysłucha Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 no niestety 16.09.05, 10:38 z zalem musze przyznac, ze Twoj malozonek mnie przebil A TAK sie staralam... Ciekawe, czy bedzie kogo wysluchac hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kata123 Re: prosze sie klocic!!!nie spac! 16.09.05, 17:40 a Ty co taka klótliwa od rana? jakby wszyscy tak do siebie z nożami, jak tu na tym wątku, to chyba w kraju zabrakloby obywateli... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 od jakiego rana??? u mnie jest 17,50 16.09.05, 17:50 i taka sobie wlasnie jestem klotliwa baba, o! Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_en Re: od jakiego rana??? u mnie jest 17,50 16.09.05, 20:26 Tak się tu strasznie kłócicie, że musiałam ochłonąć od wczoraj tak mnie nerwy poniosły, ale ten wczorajszy supremen pomógł - wymasował mi plecy... Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_en Re: ożesz Ty!!podasz namiary na supermena?;-))) 16.09.05, 20:55 no co ty nie będę się dzielić bo jeszcze mi ubędzie Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 ale Ty jestes egoistka! no, nie badz taka, 16.09.05, 20:56 daj troche....) Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_en No może 16.09.05, 20:58 A co yś chciała kawałek rączki, nóżki, żeberko? Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_en Albo ci nie dam 16.09.05, 21:15 skoro wątek jest do kłótni to co się będę dzielić, a skoro się nie odzywasz to nie dostaniesz:_ Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 jestem jestem!! no daj daj prosze 16.09.05, 22:15 "pierwsze slowo do dziennika, drugie slowo do smietnika", jak juz powiedzialas ze dasz to nie wolno zmieniac zdania, wiec ....raczke (te od masowania)poprosze Odpowiedz Link Zgłoś
aada100 O mycie malin!!!!!!!!!! 16.09.05, 22:38 Tak jak na edziecku i emamie! Tak pokłóćmy się o mycie owoców! Odpowiedz Link Zgłoś
aada100 Różnie. 16.09.05, 22:59 Jak można myć maliny (przecież się rozklapciają) Jak można nie myć malin (przecież tam są robaki) Jak można myć maliny (przecież umyte są niedobre, bo zmieniają smak) Jak można nie myć malin (przecież są sypane dlatego nie mają robaków) Itd... itd... Tam to się dopiero kłócą, a nie to co u nas spokój cały czas, pomimo Twoich, moja droga, wysiłków. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu bo maliny są do jedzenia, a nie do kłócenia! 17.09.05, 11:19 Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Wenus- 17.09.05, 12:44 czy Ty widzisz jak ja sie staram,zby sie towarzystwo troche poklociolo? i nic No i co ja biedna moge...? Juz wiem! zaloguje sie jako pani Iksinska i rzuce jakis temat np "moje dziecko od urodzenia je kurczaka i ma sie dobrze" , co Ty na to? mozesz ktos chwyci przynete?) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Wenus- 17.09.05, 12:54 też się staram, ale faktycznie- kiepsko nam idzie. Tutejsze towarzystwo jest obrzydliwie mało kłótliwe. chyba przeniosę się z powrotem na Niemowlę Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Wenus- 17.09.05, 12:56 Aha! Ten kurczak to trochę za mało. Napisz, że je tego kurczaka na surowo siłą sadzaane na nocniku chociaż jeszcze nie umie siedzieć.Jeżeli to nie pomoże- to już chyba nic. Kurka wodna, chciałyśmy mieć sympatyczne i zgodne forum- to mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 no wlasnie, co za mamuski! 17.09.05, 13:02 pomyslalby kto,ze takie ugodowe, nieklotliwe, spokojne, tolerancyjne i w ogole naj.Zeby chociaz jedna okazala sie francowata Kurczaka podawalam smazonego na ruszcie, wiesz taki z chrupiaca zlota skorka i oczywscie maly siedzial w krzeselku do karmienia.Ktos powiedzial,ze noworodek nie moze siedziec??bzdura! moj Matus siedzial i to wyprostowany jak strzala No ale Matus jest wyjatkow uzdolniony, wiec to chyba wszystko tlumaczy, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Zgroza!!! 17.09.05, 13:22 jak możesz podawać kurczaka noworodkowi nie odkaziwszy go wcześniej Domestosem??!! Szczyt nieodpowiedzialności rodzicielskiej! Matka też mogłabyś wykąpać w domestosie (żeby kurczak od niego nie złapał żadnych bakterii, hi hi) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 ojoj, co ja narobilam!! 17.09.05, 13:25 teraz moje dziecko jest cale w bakteriach!!!o ja glupia, o ja glupie!chyba sie sama zrzekne praw rodziccielskich, bo widze ze nie podolam! Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 eeee, ale do d...:-) 17.09.05, 13:45 Co, Wy, laski, juz sie nawet porzadnie poklocic nie umiecie??? Eee, nic tu po mnie, spadam na Niemowle albo Emame, tam to jest dopiero adrenalina. Viviene12 w prowokacyjnym nastroju pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 ze co? ze my nie umiemy!!??MY?? 17.09.05, 13:48 o nie! takie oszczerstwa prosto w monitor!? zem sie zdenerwowala,ze hoho! masz Vivien szczescie ze w Dojczlandzie jestes! Ja sie klocic nie potrafie?no moj maz musialby to uslyszec.... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: ze co? ze my nie umiemy!!??MY?? 17.09.05, 13:52 Jakie kalumnie, Viviene! @#%^#%%##%%#!!!! A do tego &*^^$#@@^&*! I co, dalej wątpisz w nasze umiejętności, hę?! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 tak sobie pomyslalam, ze skoro tu nawet klotni 17.09.05, 19:13 nie bedzie, to moze chociaz watek 100 postow bedzie mial?jak nie pomozecie, to sama sobie bede podbijac, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: tak sobie pomyslalam, ze skoro tu nawet klotn 17.09.05, 20:26 - Pomożecie? - Pomożemy! Odpowiedz Link Zgłoś
aada100 Ło matko! 17.09.05, 20:33 Ale fajna kłótnia!!! Ale się obśmiałam!!!! Hihihihi!! Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 Twoj maz? 17.09.05, 22:30 Twoj maz to sie mojego moze zapytac, JAK ja sie klocic potrafie. Najczesciej w dwoch jezykach rownoczesnie! No i co - przebijesz mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_en Do mmala6 17.09.05, 21:28 Dzisiaj mogę ci odstąpić supermena, bo mój mąż ma ostatnią popołudniówkę)) Jest dobrze wytresowany, przystojny i masuje plecki, poproszę za niego jedyne 100 000zł Może być Emilia i Agatka Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 hihi, tylko tyle? juz robie przelew;-)) 17.09.05, 21:35 no kurcze, teraz moj prywatny "superman" ma trzy dni wolne wiec musze na chwile odpuscic temu wytresowanemu) Ale dziekuje za pamiec i moze sie juz z nim umowie na zas, skoro on taki wyjatkowy, jak moj bedzie mial jaka nocke, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_en Przelew doszedł;-) 17.09.05, 21:56 Pakuję w kartonik i wysyłam, wypakujesz jak będzie ci potrzebny P.S A żeby nie było - jest tak wytresowany, że i tak do mnie wróci za jakiś czas Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 no to pieknie go wytresowalas!!:-) 17.09.05, 21:56 zeby nie skonczyl jak Lessie Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_en Re: no to pieknie go wytresowalas!!:-) 17.09.05, 21:59 A co w końcu jestem z zawodu pedagogiem)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 to trafil swoj na swego! 17.09.05, 22:13 ja jestem psychologiem!juz ja go urobie,zeby o Tobie zapomnial, jakas hipnoze mu strzele albo cos) Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_en Re: to trafil swoj na swego! 17.09.05, 22:17 To dopiero będę musiała się z tobą kłócić że hoho! Podbijemy ten wątek co najmniej do dwustu Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 dotarl, juz zaczynam go urabiac!!:-) 18.09.05, 10:16 wiesz, mowi,ze wcale mu nie bylo z Toba tak dobrze...) Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_en Re: Ty jędzo;-) 18.09.05, 21:31 To na pewno przez tą hipnozę, wmówiłaś mu i zapomniał jak mu u mnie dobrze było Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 hihi:-) 18.09.05, 22:38 hipnoza dziala!!mowi, ze nic nie pamieta i nie wie ze ma gdzies wracac. I ze dobrze mu u mnie, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Co to? Kłótnie się znudziły waćpannom?! 10.10.05, 14:34 Chyba muszę zacząć od nowa Wszystkie matki karmiące butelką są wyrodne do potęgi! A matki karmiące piersią jeszcze gorsze i wyglądają jak krowy podczas posiłków potomstwa! I niech mi ktoś spróbuje zaprzeczyć, to #%$#$^^^##@!@@@... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Re: Co to? Kłótnie się znudziły waćpannom?! 10.10.05, 16:36 Ty #@%@@@*%%$$$! @@@ jeses jak moj maz, ktory mi ostatnio powiedzial, ze moj biust juz nie jest takie jak kiedys!!! jakis obwisly czy cos?... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Co to? Kłótnie się znudziły waćpannom?! 10.10.05, 17:03 ja sie chetnie pokloce! Odpowiedz Link Zgłoś
aada100 Re: i jak zwykle nie ma z kim....:( 10.10.05, 22:24 Jak to nie ma!!!!! Czego się czepiasz, kurwmur!! Ja dzisiaj się chcę pokłócić bardzo tylko tematu brak!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: i jak zwykle nie ma z kim....:( 10.10.05, 22:42 Jak to brak tematu??!!! Aada! A po co ci aż dwójka dzieci?! To skandal, że w naszym cywilizowanym społeczeństwie jeszcze są takie dziecioroby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 "dziecioroby"??!!!@$%$&^(**)_} 11.10.05, 09:17 a ja planuje conajmniej 5sztuk i tez bede dzieciorobem??? O Ty samolubna Matko-Polko! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: "dziecioroby"??!!!@$%$&^(**)_} 11.10.05, 10:53 jasne, jasne, a trzeba pieniędzy na dzieci: przynajmniej cztery języki obce od przedszkola, tenis, basen, kurs szybkiego czytania, jazda konna. Potem studia za granicą, kupić samochód i mieszkanie. Stać Cię na to dla całej piątki??? A widzisz, durna babo! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 a wlasnie, ze stac! i co łyso Ci??!!!$#*&%^P( 11.10.05, 15:17 tak mi szelesci w nocy pod poduszka, ze nie wiem co z tymi banknotami robic! to sobie zrobie dzieci i bede na nie wydawac!zamiast nastepnego samochodu, juz mam ich dosc!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: i jak zwykle nie ma z kim....:( 10.10.05, 22:43 ja tez bym chętnie komuś nawciskała, ale jakoś tak tematu mi brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany moze zjedżcie mame za PRANIE dziecka 11.10.05, 19:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32911&w=30212532&a=30229003 Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: moze zjedżcie mame za PRANIE dziecka 11.10.05, 19:46 jak można sprac dziecko, które ma 2,5 roku????????? a potem jeszcze ryczeć bo sie traci kontrolę??? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: moze zjedżcie mame za PRANIE dziecka 11.10.05, 22:34 ja Matek bedzie mial 2,5 roku to bede wiedzial czy mozna czy nie mozna.A ryczec na pewno mozna! Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 eeee, co tam pol godziny 19.10.05, 23:34 ja to potrafie po sklepach sie przeleciec, do solarium i na paznokcie wstapic, kawy sie napije. A Maly sobie w domciu czeka. No przecie misie tez cos od zycia nalezy, no nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_en Do mmala 31.10.05, 20:32 oddaj mi wreszcie mojedo supermena, bo ci krzywdę zrobię(klawiaturą)już dosyć się wysiedział u ciebie, a mój mąż akurat jutro nocki zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Do mmala 01.11.05, 12:23 hehehe przykro mi ale jak mowi mu o Tobie, to drapie sie po glowie i mowi, ze nie pamieta....Nie moge go wiec samego w swiat puscic, bo zginie gdzie po drodze albo jaka inna emama go capnie! Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_en Re: Do mmala 01.11.05, 20:41 Zapakuj w karton i puść kurierem, ja już nad nim taaakie czary odprawię, ze sobie o mnie przypomni, a po nockach odeślę go z powrotem Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Chcę się z kimś pokłócić 31.01.06, 10:03 Ponaparzać się z kimś!!! Powiedzieć komuś ty wredna MACIORO Ty złośliwa KROWO Ty wyrodna lampucero!!! Na Niemowlęciu nie dzieje się nic(( Zacznijmy wątek o tatuowaniu plecków chłopczykom!!! Chcę wykrzyczeć swoją agresję, poobrażać niewinnych ludzi, powiedzieć gdzie głęboko mam ich osadzoną nieprzyzwoicie niewinność!!! Przekroczyć barierę o jednego słowa za daleko, wyrwać klawiszki z klawiatury te ślicznie zaokrąglone typu D jak dobry, M jak Miłość, D jak Domisie!!! A zostawić sobie ostre drapieżne kształty typu: Z jak Złośliwy, K jak Ku...Krzysztof, R jak ... rozpie...ranie!!! T jak Teletubisie... Chcę wyglądać tak jak Gienka w poniższych fotkach: Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: Chcę się z kimś pokłócić 31.01.06, 10:34 mmala6 napisała: > hehehe a co to sa Domisie?? Nie wiesz, co to są Domisie!!! Co z Ciebie za matka!!! Nie znasz tych budyniowatych krasnali z glutowatymi rurkami zamiast włosów??!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Chcę się z kimś pokłócić 31.01.06, 10:43 nie! nie znam! i mam cywilna odwage sie do tego przyznac! nie mam zielonego pojecia jak wygladaja Domisie!!mam wrazenie, ze chcesz sie poklocic?? Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: Chcę się z kimś pokłócić 31.01.06, 12:16 mmala6 napisała: > nie mam zielonego > pojecia jak wygladaja Domisie!! właśnie są zielone!!! Kitujesz, że nie znasz, to ty chyba teraz tu szukasz zaczepki!! Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 ja tez chce!!! ja tez! 31.01.06, 10:44 "%))/(&$"§%/==?? ale mam dzisiaj nastroj do naparzania!!! No, to kto na ochotnika??? Tylko prosze po kolei, nie wszyscy na raz! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: ja tez chce!!! ja tez! 31.01.06, 10:49 eee, ja jakos nie mam dzis ochoty sie naparzac....zjadlabym cos dobrego ale nie mam smaka bo mam katar i do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 to do DUPY 31.01.06, 10:51 cholera, juz nawet poklocic sie nie da Co to, za g...e forum! Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: to do DUPY 31.01.06, 12:14 viviene12 napisała: > cholera, juz nawet poklocic sie nie da > Co to, za g...e forum! Co sie nie da, co sie kutwa nie da, czy ty wiesz co mowisz smieszny czlowieczku z malinowym nosem))??? Chwilowo się nie kłóciłam bo oglądałam M jak miłość podszas karmienia piersią!!! Teraz już mogę się naparzać! Odpowiedz Link Zgłoś
matylda301 Kłócić się, kłócić..... 08.06.06, 16:49 ...ale jestem nabuzowana, a nie mam na kogo pokrzyczec, bo wszyscy grzeczni i uprzejmi do obrzydliwosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Kłócić się, kłócić..... 08.06.06, 19:56 Matylda, zaczynasz sie??!! o co Ci chodzi? chcesz sie bic??!! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Kłócić się, kłócić..... 08.06.06, 21:04 ktoś się bije na gołe klaty?! Wstrętne baby! Tak nie wypada MatkĄ PolkĄ (innym ą i ę też nie) Odpowiedz Link Zgłoś
mooh z1mka 31.01.06, 11:58 z1mka napisała: >Na Niemowlęciu nie dzieje się nic(( Jak to nic! A to? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=35924424&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
nika1228 Re: z1mka 09.06.06, 10:12 ja mogę pokłócić sie o wszystko, kto chce ??? a dziecku na śniadanie dziś bbc prime zapodałam Odpowiedz Link Zgłoś