Dodaj do ulubionych

rajstopki dla faceta- wiem wiem, mało męskie;-)

17.09.05, 13:36
no coz, lepsze rajstopki niz kalesony, hihismile
Mam pytanie, jakich firm kupujecie i polecacie? tak zeby sie nie powyciagaly
po pierszym noszeniu i nie popruly po praniu.
Nie ukrywam, ze podobaja mi sie H&M ale na allegro sa podejrzane ceny.Czy
ktoras z Was pamieta po ile sa w sklepie??mi sie cos wydaje ze 2 pary za 25zl
ale nie jestem pewna.
Sa jeszcze Wola i Calzedonia...znacie?
Obserwuj wątek
    • wenus.z.willendorfu Re: rajstopki dla faceta- wiem wiem, mało męskie; 17.09.05, 13:41
      rajstopki fajna rzecz, ale co do firm się nie będę wypowiadać, bo nie wiem,
      jakich używamy smile
      • mkusiciel Re: rajstopki dla faceta 21.09.05, 08:41
        Sama nie wiem dlaczego po prostu lekarka powiedziała żeby ubierać dziecko
        swobodnie i nie w rajstopy może żeby mógł szeroko nogi trzymać a rajstopy są
        dopasowane a dziecko w tym wieku ma bardzo plastyczne kości, ale ja już kupiłam
        rajstopki i będę używała inni lekarze nic na ten temat nie mówili mam tylko
        nadzieję że nie przyczynię się do zniekształcenia bioderek

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=28759069
    • mamapauli1 Re: rajstopki dla faceta- wiem wiem, mało męskie; 17.09.05, 14:44
      Ja mam jedną parę wola i tylko jedną więc nie mam porównania, ale ogólnie nie są
      złe trocę się zmechaciły ale są fajne, a cenowo nie wiem bo dostałam je w prezencie.
      • xemm1 Re: rajstopki dla faceta- wiem wiem, mało męskie; 17.09.05, 15:48
        Żeby nie zbulwersować synka, kupiłam mu takie w autka w h&m (namiastka
        męskości) i coś mi świta że za 19,90 (ale to jakiś czas temu, a wiecie pamięć
        szwankuje. Z Woli też są dobre.
        • barbi1 Re: rajstopki dla faceta- wiem wiem, mało męskie; 17.09.05, 16:47
          No jak to mało męskie? A faceci w rajtuzach?!
          Ja wprawdzie mam córkę, ale nosi rajtki z Woli. Fajowe są.
          Ale za to kuzyn Niny urzęduje w rajtuzach od początku, a ma już ponad rok, i baaardzo mu w nich do twarzy, że tak powiem. No i dla mnie jest , hmmmmm... męski. No ładnie mu, tak słodko. Myślę, że bez obawy o męskość możesz stroić Matka w rajtuzy.
          • duramgama Re: rajstopki dla faceta- wiem wiem, mało męskie; 17.09.05, 17:43
            My też mamy "wolę" i nie możemy się skarzyc. Ceny nie pomnę, przykro mi.
            Za to mój bratanek ma przepiękne rajstopki (firmy nie znam) z napisem
            umieszczonym na pupie "mam mokro"wink
            • mmala6 "mam mokro"hihi, niezle, niezle:-)) 17.09.05, 19:04
              to taka zmylka dla mamy, bo nawet jak sucho to i tak przypomina ,ze moze byc
              mokrowink
              dzieki rozejrze sie za rajtkami, bo dzis nam troszke podwiewalo dzinywink
              • enja11 ceny na allegro 17.09.05, 22:40
                jesli o to chodzi, to rzeczywiście zdarzają się jakieś dziwysmile Wypatrzyłam na
                allegro piżamkę w krówki. Bardzo mi się spodobała i już chciałam zamówić, ale
                okazało się, że mój mąż będzie następnego dnia przejeżdżał przez Bielany, to
                może kupić bezpośrednio. I co się okazało?? Kupił za 29.99, a na allegro była
                za 39.99. Liczą chyba na tych co nie mają w mieście tego sklepu i nie mogą
                sprawdzić, co?
                • mmala6 Re: ceny na allegro 18.09.05, 10:19
                  pewnie tak.Bo jak ktos nie ma H&M u siebie w miescie to nie wie jaka jest cena
                  sklepowa.A ze tych H&M ów za wiele w Polsce nie ma, to sobie niektorze
                  zarabiaja.Jest to jakis sposob, w koncu gospodarke wolnorynkowa mamywink
                  H&M na allegro kupuje tylko uzywane, bo nowe sie nie oplaca.Ale uzywanych
                  rajstopek nie bede kupowac!wink
    • viviene12 jak nie meskie 17.09.05, 22:43
      a Trzech Muszkieterow nie ogladalas? Faceci w koncu, a tez rajtki nosilismile
      • netmenka29 Rajtki dobra rzecz :)) 19.09.05, 08:50
        Swojemu chłopakowi, co ma 8 miesiecy tylko rajtuzy. Żadnych kaleson...kalesony
        są dobre dla dziadków wink A tak na poważnie to wole rajstopki, bo jak kalesony
        to znów skarpety, a tych mam juz co niemiara, a ciągle mało.... nie nadążam z
        przepierkami. Dlatego rajstopki, za śmieszne ceny - niecałe 10 zł a dobre! I
        Wola i takie w biedronki... firmy nie pamiętam, ale są takie, kosztowały bodajże
        8 zł. a nic sie z nimi nie robi po praniu. Ani nie skracają, ani wydłużają. Polecam!
        • mmala6 zartowalam z tymi kalesonami, hihi;-)) 19.09.05, 10:10
          zaopatrze Matusia w rajstopki, moze zlapie na nie jakas dziewuszkewink
          • mkusiciel Re: zartowalam z tymi kalesonami, hihi;-)) 19.09.05, 10:22
            Jak byliśmy na prześwietleniu bioderek to pani doktor powiedziała(chociaż było
            wszystko ok.) żadnych rajstop do 8 miesiąca Kacper niedługo skończy 6 a też
            myślę nad rajstopami bo wkońcu zimno się robi i co pod spodnie mam założyć
            wedłóg mnie rajstopki najlepsze. Czy Wy też kiedyś spotkałyście się z taką
            opinią?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=28759069
            • xemm1 Re: zartowalam z tymi kalesonami, hihi;-)) 19.09.05, 10:34
              nie spotkałam się z taką opinią, ale kurcze zimno idzie i trochę zimno bez
              rajtek będzie,
              hmmm ...jeśli nie rajtki to może takie majtki bokserki i nadkolanówki hihihi
              • mmala6 Re: zartowalam z tymi kalesonami, hihi;-)) 19.09.05, 12:20
                tez sie nie spotkalam z ta opinia ale w sumie Matek zaraz skonczy 8m-cywink
          • viviene12 wczoraj w H&M 19.09.05, 10:37
            jak szukalam bodziakow dla Mysza widzialam Long Johns (czyli kalesonki) ze
            stopkami lub bez od wielkosci 50-56smile takie troche jak polspiochy z cienkiej
            dzianinki, pakowane po 2 sztuki. Kosztowaly cos 8-9 Euro, o ile dobrze pamietam.
            Chyba kupie Myszowi na probesmile
            • abit26 Re: wczoraj w H&M 19.09.05, 12:12
              Hej. W H&M rajstopki kosztują 19,90. Super gatunkowo ale Woli też są dobre i
              trochę tańsze
    • mmala6 dziekuje 19.09.05, 12:29
      z Woli sa w sklepiku kolo mnie za 10zl.Ale narazie cieplutkobig_grinD
    • enja11 O co chodzi z tymi rajtuzami? 20.09.05, 23:15
      Dlaczego do 8 m-ca nie można? To spodenki można a rajtek nie? Jachowi jeszcze
      troche do 8 brakuje. To co? ma marznąć?
      • schaapje no wlasnie 21.09.05, 09:47
        wlasnie kupilam Glizdeczce sukieneczki - to ma je nosic na goly tylek???

nie wiem, czy ci lekarze przypadkiem nie przesadzaja...
        • mmala6 dla Glizdeczki to pewnie ponczochy samonosne!!;-) 21.09.05, 09:53
          ja kupilam, dajcie spokoj z tym ze do 8m-ego m-ca nie moznawink))a co sie takiego
          dzieje w 8-mym m-cu ze JUZ mozna?wink))

Kupilam Matkowi z Woli, baldozolte z kotkiem/tygryskiemwink)chyba nie sa zbyt
          zniewisciale? hihiwink
          • schaapje Re: dla Glizdeczki to pewnie ponczochy samonosne! 22.09.05, 21:36
            aha - i musialabym je sama za nia nosic? smile))

ja dzis tez kupilam z Woli, biale z wytloczonymi serduczkami. chcialam bezowe
            (to juz u mnie chyba zboczenie z tym bezem), ale nie bylo... teraz czekam az
            przyjda do mnie zakupione sukieneczki smile
    • aada100 E, tam, mało męskie.... 21.09.05, 13:49
      Łukaszek ma prawie 5 miechów i od dwóch tygodni "chodzi" w rajstopkach. Jest mu
      cieplutko i wygodnie, nic się nie ciągnie jak w śpiochach i skarpetek nie
      trzeba do kalesonków. A gumki są na brzuszku luźne i nie uciskają. Ma ich 5
      par. Jedne granatowe, jedne niebieskie z delfinem na pupie i delfinkami na
      nóżkach - te kupiłam po 12,50 a resztę ma po Kindze. Całe białe, całe zielone i
      jedne w kwiatki (te są do "chodzenia" po domu bo dziewczyńskie, hihihihi).
    • ikaes Re: rajstopki dla faceta- wiem wiem, mało męskie; 21.09.05, 14:06
      Wola są najlepsze (wg mnie), a najgorsze są Tuptusie - zawsze spadają,
      rozciągają się, a krok jest w kolanach - beznadzieja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka