Dodaj do ulubionych

5000!!! (no prawie -:))

17.09.05, 16:59
Kurcze, ale sie wstrzelilamsmile Mysle, zajrze sobie miedzy sprzataniem a
gotowaniem cyganskiego gulaszu... A tu TAKA niespodziaka hehe... az mnie
korci, zeby poodliczac... ale nie jestem taka samolubna, dam innym te szansesmile
Zapraszam zatem do odliczania, a potem na campari-orange, ktore wlasnie
spozywam w domowym zaciszu - jest jeszcze wystarczajaco na kilka drinkowsmile))
Obserwuj wątek
    • mama_olka Re: 5000!!! (no prawie -:)) 17.09.05, 17:03
      ja, ja, poprosze campari orange.
      • duramgama Re: 5000!!! (no prawie -:)) 17.09.05, 17:09
        Świetniesmile))
        Ja też się piszę na drinka, choc karmię Srajdzinkę piersią. Ale..dziewczynie też
        się coś od życia należy...
        Tyle, że ja dziś się chyba uwalę na smutniaka. Niewyspana po ciężkiej nocy
        pełnej Srajdzinkowego płaczu, po awanturze w Tesco i męża na dodatek nie ma, bo
        pracuje gdzieś daleko za Wrocławiem i mi go oddadzą dopiero późno w nocysad
        • viviene12 droga Mamo Srajdzinki 17.09.05, 17:15
          Ja tez karmie piersia i do tego wylacznie, bo Mysz moj jeszcze niepelnoletni (4
          miechy z hakiem) i smakow innych nie zaznal. Ale on sie podlacza co 4-4,5
          godziny, wiec jak po karmieniu to troche mozna i po 2 godzinych alkoholu niet -
          tak mi moja polozna mowila. A wieczorem jeszcze lepiej - Mlody spi 7-9 godzin
          ciurem wiec hulaj duszasmile

... chociaz ostatnio przy drugim piwie mam odloty, bo jak czlowiek sie
          odzywczai, to go wszsytko bierze. Buraka z Tesco olej, bo nie wart Twoich
          nerwow, Srajdzinke poglaszcz po glowce, a maz przeciez wroci niebawem... Takie
          czasy; dobrze, jak ktos ma robote smile
          • duramgama Re: droga Mamo Srajdzinki 17.09.05, 17:28
            viviene12 napisała:

>
            > ... chociaz ostatnio przy drugim piwie mam odloty, bo jak czlowiek sie
            > odzywczai, to go wszsytko bierze. Buraka z Tesco olej, bo nie wart Twoich
            > nerwow, Srajdzinke poglaszcz po glowce, a maz przeciez wroci niebawem... Takie
            > czasy; dobrze, jak ktos ma robote smile

Ja tez miałam odloty po kieliszku wina. Mąż mnie na górę do sypialni wciągał po
            schodachwink
            Buraka oleję, campari wirtualne wypiję, Olenkę pogłaszczę jak tylko się obudzi,
            a mąż...poczekam, skoro tyle już czekałamsmile
            Ech dziewczynki, co ja bym tu bez Was zrobiła...
        • mama_olka no i obejrzalam sobie nowe zdjecia Srajdzinki 17.09.05, 17:24
          (coraz slodsza i slodsza, w Tesco chyba sami slabowidzacy kupowali!) a nawet
          pokazalam p.o. meza, zeby zobaczyl jaka partie szykujemy dla Olka smile
          • duramgama Re: no i obejrzalam sobie nowe zdjecia Srajdzinki 17.09.05, 17:29
            mama_olka napisała:

> (coraz slodsza i slodsza, w Tesco chyba sami slabowidzacy kupowali!) a nawet
            > pokazalam p.o. meza, zeby zobaczyl jaka partie szykujemy dla Olka smile
            >

smile))

Olenka ma 10miesięcy
            "Nie jest miarą zdrowia być dostosowanym do chorego społeczeństwa" Krishnamurti
      • viviene12 z podwojnym lodem?:-) 17.09.05, 17:09
        czy podwojnym campari?smile)

Herlichen Glückwunsch - jak to mowia w kraju, w ktorym mieszkam - "wstrzelilas
        sie" wlasnie w piec tysiecysmile))))
    • mama_olka Re: 5000!!! (no prawie -:)) 17.09.05, 17:13
      podwojny lod dla mnie, a podwojne campari dla duramgamy, nalezy jej sie po
      przejsciach w Tescowink
      • duramgama Re: 5000!!! (no prawie -:)) 17.09.05, 17:25
        mama_olka napisała:

> podwojny lod dla mnie, a podwojne campari dla duramgamy, nalezy jej sie po
        > przejsciach w Tescowink

Dziękuję, dobra kobieto. Serce mi się raduje na takie bezinteresowne dzielenie
        się alkoholem. Odzyskuję wiarę w ludziwink
        • mmala6 a ja??? 17.09.05, 19:06
          czy ktos tu mowila o bezinteresownosci?smile)
          zostalo cos? taka rocznica a mnie nie bylo, skandal!
          • xemm1 Re: a ja??? 17.09.05, 20:27
            dobrze, że Viviene znalazła to Campari, bo zdaje się cały zapasik alkoholu,
            który Wenus trzymała na tą okazję, poszedł na opijanie wczorajszego
            nieszczęścia...wielkiej tragedii...
            • schaapje cholera, ja jak zwykle ostatnio 17.09.05, 20:52
              spozniona... no i nie wiem, o czym rozmawiacie... buuuu....
              a jak dzis rano zajrzalam, to tu byly pustki sad. a jak mnie nie ma, to Wy sobie
              rozmawiacie i omija mnie to, co najlepsze...

be be beeeeee...... sad
              • emilia_en Do Schaapje:) 17.09.05, 21:10
                Ja się z tobą podzielę martini, pij do dna (zostało mi z kłócącego watku po
                supermenie, smile)))
              • mmala6 Owieczko!!nie slyszalas o wczorajszej tragedii?? 17.09.05, 21:42
                co poniektore (m.i. JA) do tej pory nie moga dojsc do siebie...sad(
                • mmala6 link 17.09.05, 21:44
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32911&w=29135312
                  Tylko badz dzielna, nie rozklej sie, dobrze? nie ma juz alkoholu na
                  pocieszenie....a moze jednak ktos ma jakis zapas na wypadek III wojny swiatowej?
                  • schaapje aaaaa.... 18.09.05, 08:31
                    to to nawet czytalam smile
                    a wiecie, ze corka znajomej tanczy w jej zespole i mowi, ze to nawet fajna
                    dziewczyna jest? oj niedobry ten wisniewski niedobry sad
                    chyba za wczesnie na piwo, nie?
    • wenus.z.willendorfu No nie! 19.09.05, 16:01
      Odłączyli mi na dwa dni internet, co było tragedią jeszcze większą niż
      rozejście się państwa W. a tu pijecie beze mnie?!
      Mam nadzieję, że została choć kropelka? smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka