03.10.05, 16:43
wyprawa do laponii uswiadomila mi, ze w tym roku po raz pierwszy kupie
preznet pod choinke mojemu dziecku. i strasznie mnie to rozczulilo smile. chyba
musze juz odkladac kase, bo naprawde nie wiem, kto mnie powstrzyma przed
wydaniem fortuny smile))
Obserwuj wątek
    • viviene12 Gwiazdka gwiazdka 03.10.05, 22:53
      ale po drodze jest jeszcze Mikolaj...
      • duramgama Re: Gwiazdka gwiazdka 03.10.05, 23:00
        A my Srajdzince kupowaliśmy już w zeszłym rokusmile)) Kaczuszka do kąpieli,
        pajacyk, karuzelka.
        Miała zaledwie ponad miesiąc i leżała sobie grzecznie pod choinkąwink
        Teraz to będą święta! U nas w rodzinie sporo dzieciaków - mój brat ma troje,
        więc bałagan "podchoinkowy" jest nie do opanowania. Aż strach pomyslec co
        Srajdzinka będzie wyprawiac, no i te bombki... Chyba kupimy jakieś nietłukące...
        Ale zanim co czeak nas ROCZEK. Nie mam pojęcia co jej sprawic, jest tyle rzeczy,
        którymi chciałabym ją obdarowac...
        Ech... świat jest zawalony gadżetami, a głupie matki chcą zaraz wszystko dla
        swoich pociech, którym wystarczy przecież garnek i chochla do zupywink
        • xemm1 Re: Gwiazdka gwiazdka 03.10.05, 23:21
          u nas też to będzie już druga Gwiazdka smile zastanawiam się co z choiną, pewnie
          zamiast tradycyjnie wielkiej, będzie jakaś namiastka postawionka gdzieś wysoko,
          poza zasięgiem Malunia wink
          Moi znajomi w tamtym roku (roczne dziecko) zdecydowali się na duże drzewko, ale
          wieszali bobmki tak od metra wzwyż, a poza tym przywiązali drzewko do
          kaloryfera wink
          • mmala6 Re: Gwiazdka gwiazdka 04.10.05, 11:05
            Alez bedzie cudnie!juz sie nie moge doczekac reakcji Matka jak zobaczy snieg!dam
            mu nawet sprobowac a co! wybiore jakis ladny czysty kawalek snieguwink
            Choinke chyba zrobimy w ogrodku, tak sobie mysle a w domu malutka sztuczna (be,
            nie lubie sztucznych).
            A prezenty?
            Tym sie specjalnie nie przejmuje, bo Matkowi kartonowe pudelko wystraczywink
            A propos- dostal od jedenj z cioc samochod strazacki Lego od 12 m-ca.Wyjelam mu
            bo lubi jak cos jezdzi ale oczywiscie Matus zafascynowany jest kolorowym
            pudelkiem a nie autkiemwink)
            Moze jakies klocki mu sprawimy? jak uda mu sie usiasc do tej Gwiazdki....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka