schaapje 03.10.05, 16:43 wyprawa do laponii uswiadomila mi, ze w tym roku po raz pierwszy kupie preznet pod choinke mojemu dziecku. i strasznie mnie to rozczulilo . chyba musze juz odkladac kase, bo naprawde nie wiem, kto mnie powstrzyma przed wydaniem fortuny )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viviene12 Gwiazdka gwiazdka 03.10.05, 22:53 ale po drodze jest jeszcze Mikolaj... Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Gwiazdka gwiazdka 03.10.05, 23:00 A my Srajdzince kupowaliśmy już w zeszłym roku)) Kaczuszka do kąpieli, pajacyk, karuzelka. Miała zaledwie ponad miesiąc i leżała sobie grzecznie pod choinką Teraz to będą święta! U nas w rodzinie sporo dzieciaków - mój brat ma troje, więc bałagan "podchoinkowy" jest nie do opanowania. Aż strach pomyslec co Srajdzinka będzie wyprawiac, no i te bombki... Chyba kupimy jakieś nietłukące... Ale zanim co czeak nas ROCZEK. Nie mam pojęcia co jej sprawic, jest tyle rzeczy, którymi chciałabym ją obdarowac... Ech... świat jest zawalony gadżetami, a głupie matki chcą zaraz wszystko dla swoich pociech, którym wystarczy przecież garnek i chochla do zupy Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Gwiazdka gwiazdka 03.10.05, 23:21 u nas też to będzie już druga Gwiazdka zastanawiam się co z choiną, pewnie zamiast tradycyjnie wielkiej, będzie jakaś namiastka postawionka gdzieś wysoko, poza zasięgiem Malunia Moi znajomi w tamtym roku (roczne dziecko) zdecydowali się na duże drzewko, ale wieszali bobmki tak od metra wzwyż, a poza tym przywiązali drzewko do kaloryfera Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Gwiazdka gwiazdka 04.10.05, 11:05 Alez bedzie cudnie!juz sie nie moge doczekac reakcji Matka jak zobaczy snieg!dam mu nawet sprobowac a co! wybiore jakis ladny czysty kawalek sniegu Choinke chyba zrobimy w ogrodku, tak sobie mysle a w domu malutka sztuczna (be, nie lubie sztucznych). A prezenty? Tym sie specjalnie nie przejmuje, bo Matkowi kartonowe pudelko wystraczy A propos- dostal od jedenj z cioc samochod strazacki Lego od 12 m-ca.Wyjelam mu bo lubi jak cos jezdzi ale oczywiscie Matus zafascynowany jest kolorowym pudelkiem a nie autkiem) Moze jakies klocki mu sprawimy? jak uda mu sie usiasc do tej Gwiazdki.... Odpowiedz Link Zgłoś