pampeliszka 19.10.05, 10:55 Dziewczyny, jaki pierwiastek odpowiada za paznokcie? W ciagu ostatnich dwoch tyg juz 4 raz mi się złamał paznokieć.A wcale nie był długi. Cos mi sie wydaje, ze Mimczus ze mnie wyssał za duzo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmala6 Re: Znowu sie złamał 19.10.05, 11:10 mi sie lamia od zawsze, nie wiem co jest odpowiedzialne, pewnie zelazo, wapno... Biore tabletki SILICA, zobacze czy cos pomoze, bo ostatnio to koszmar calkowity. Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Znowu sie złamał 19.10.05, 11:13 Pampeliszko, znalazłam forum Paznokcie!! www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=74338 Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Znowu sie złamał 19.10.05, 11:16 aha, pomaga tez taka odyzwka lakier z Avonu.Nie pamietam dokladnej nazwy ale paznokcie sa po nim twarde i mocne.Tylko trzeba codzinnie malowac (jedno na drigie, bo to bezbarwne) a ja oczywiscie nie mam czasu.... Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Pampeliszka 19.10.05, 11:17 myślałam, że piszesz o Mimczusiu.... ufff.... kamol spadł mi z serca Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Juz myslalam, ze sie znowu niemowlak zlamal : 19.10.05, 13:23 Kurcze, jak to trzeba uwazac, co sie pisze...\ Mnie sie przedtem paznokcie ni e łamały, ostatnio to zgroza. Nie wiedzialam, ze nawet paznokcie maja swoje forum. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
el_sylwana Re: Juz myslalam, ze sie znowu niemowlak zlamal : 19.10.05, 13:29 eee to paznokiec sie zlamal nie niemowlak jakis eee nudy same nic sie tu nie dzieje jak na polskim filmie jak pracowalam to mi sie paznokcie od klepania w klawiature lamaly Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Paznokcie i włosy... o zgrozo!!! 19.10.05, 16:10 mam ten sam problem i nie dosyć, że mi się paznokcie łamią to jeszcze mi włosy lecą... był czas, że myślałam, że całkiem wyłysieję, potem się trochę uspokoiło, teraz znowu zaczęły mi włosy wypadać!!! nie wiem co mogę brać, bo nadal karmię i boję się, żeby małej nie zaszkodzić?... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Paznokcie i włosy... o zgrozo!!! 19.10.05, 16:23 Sylwana, czy wypadajace wlosy Cie bardziej zainteresuja niz zlamane paznokcie? Sensacje sa na niemowlaku, tam co chwile sie cos strasznego dzieje. Mnie wlosy poki co nie wypadaja, moze dlatego, ze wciaz łykam materne. Ale jak widac, na paznokcie nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
el_sylwana Re: Paznokcie i włosy... o zgrozo!!! 19.10.05, 16:31 no tak wypadajace wlosy to juz jakies akcje gwarantuja zawsze sie nimi zadlawic mozna skoro lykasz witaminki to faktycznie nie powinny sie lamac hmmmm.... moze ostatnio jakiejs nowej chemikali do sprzatania w domu uzywalas albo jakies reczne pranko czy dlugie zmywanko Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Paznokcie i włosy... o zgrozo!!! 19.10.05, 16:47 No cos Ty, reczne pranie? Nieeee. Zmywa głownie mąz, ja gotuje. Moze to po basenie? Ale woda miała być ozonowana, cholerka. Odpowiedz Link Zgłoś