22.10.05, 21:26
Odbierz pocztę, wysłałam Ci fotki z dzisiejszego treningu
naszych chłopaków wink)))
daj znać czy doszły...
Obserwuj wątek
    • enja11 Dzięki wielkie 23.10.05, 10:03
      doszły doszły. A jak bym cię poprosiła ładnie, żebyś na basenie porobiła
      Jachowi więcej zdjęć i dała ci płytę, żebyś nam je potem nagrała to byś się
      zgodziła???? Plisss. Mój mąż nie lubi pływać i nawet gaci kąpielowych nie ma, a
      zdjęcia przez szybę to nie to samo. Jeszcze raz dzięki za foty.
      • xemm1 Re: Nie ma problemu :-))) 23.10.05, 20:20
        przygotujcie się z Jachem na sesję zdjęciową wink)

Wiesz jakby były tam mlode ratowniczki, to może i Twój mąż by się skusił na
        pływanko, ja mu sie wcale nie dziwię wink)))))
        • xemm1 Re: Enja 31.10.05, 15:46
          odbierz pocztę wink)))
          • xemm1 Re: Enja 31.10.05, 15:58
            daj znać czy przeszło, wysłałam też krótki filmik o Janciu Wodniku, tj.o Jachu
            nurku wink)))
            • enja11 Re: Enja 02.11.05, 21:36
              Witamwink) Właśnie wróciłam ze świątecznych wojaży i odbieram pocztę od CIebie -
              trochę to jeszcze potrwa. 4 dni mnie nie było i tyle mam do czytania! Chyba
              nockę dzisiaj przyjdzie zarwać. Zaraz dam znać czy wszystko dotarło.
              • enja11 Wszystko gra!!! 02.11.05, 21:43
                Dziękujemywink) W sobotę przyniosę płytkę to - jeśli można - nagrasz mi te
                zdjęcia w orginalnym rozmiarze, ok? Rzeczywiście zdjęcie z cegłą pierwsza
                klasawink))))))))))))))))))
                • xemm1 Re: Wszystko gra!!! 02.11.05, 22:31
                  no to super smile)) a filmik oglądałaś?
                  • enja11 Oglądalimśmy;-)) 02.11.05, 23:35
                    Bomba!
                    • xemm1 Re: przypomniałam sobie o fotkach ;-) 08.11.05, 17:48
                      Enja nie będę Ci wysyłała fotek na mail-a, po prostu przyniosę Ci w sobotę
                      płytkę... bo jest ich trochę a każda powyżej 1,5 mb, a chyba Ci zależało na
                      oryginalnym rozmiarze co?
                      • enja11 Re: przypomniałam sobie o fotkach ;-) 08.11.05, 18:06
                        Jak najbardziej chciałabym oryginalny rozmiarwink) Dziękiwink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka