xemm1 22.10.05, 21:26 Odbierz pocztę, wysłałam Ci fotki z dzisiejszego treningu naszych chłopaków ))) daj znać czy doszły... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enja11 Dzięki wielkie 23.10.05, 10:03 doszły doszły. A jak bym cię poprosiła ładnie, żebyś na basenie porobiła Jachowi więcej zdjęć i dała ci płytę, żebyś nam je potem nagrała to byś się zgodziła???? Plisss. Mój mąż nie lubi pływać i nawet gaci kąpielowych nie ma, a zdjęcia przez szybę to nie to samo. Jeszcze raz dzięki za foty. Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Nie ma problemu :-))) 23.10.05, 20:20 przygotujcie się z Jachem na sesję zdjęciową ) Wiesz jakby były tam mlode ratowniczki, to może i Twój mąż by się skusił na pływanko, ja mu sie wcale nie dziwię ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Enja 31.10.05, 15:58 daj znać czy przeszło, wysłałam też krótki filmik o Janciu Wodniku, tj.o Jachu nurku ))) Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: Enja 02.11.05, 21:36 Witam) Właśnie wróciłam ze świątecznych wojaży i odbieram pocztę od CIebie - trochę to jeszcze potrwa. 4 dni mnie nie było i tyle mam do czytania! Chyba nockę dzisiaj przyjdzie zarwać. Zaraz dam znać czy wszystko dotarło. Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Wszystko gra!!! 02.11.05, 21:43 Dziękujemy) W sobotę przyniosę płytkę to - jeśli można - nagrasz mi te zdjęcia w orginalnym rozmiarze, ok? Rzeczywiście zdjęcie z cegłą pierwsza klasa)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: przypomniałam sobie o fotkach ;-) 08.11.05, 17:48 Enja nie będę Ci wysyłała fotek na mail-a, po prostu przyniosę Ci w sobotę płytkę... bo jest ich trochę a każda powyżej 1,5 mb, a chyba Ci zależało na oryginalnym rozmiarze co? Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: przypomniałam sobie o fotkach ;-) 08.11.05, 18:06 Jak najbardziej chciałabym oryginalny rozmiar) Dzięki) Odpowiedz Link Zgłoś