kasial77 23.10.05, 20:26 tylko co zapakować na całe 5 lat?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga707 Re: Chyba sie pakujemy... 23.10.05, 21:50 Mmala,prosze nie dobijaj......(( Ja sie wlasnie zastanawiam jak sie wypisac na te 5 lat z Polski a Ty mnie jeszcze straszysz dekada Odpowiedz Link Zgłoś
kata123 Re: Chyba sie pakujemy... 23.10.05, 21:52 o, to widzę, że nie jesteśmy sami. ale dokąd? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Chyba sie pakujemy... 23.10.05, 23:03 wlasnie dzwonil do mnie brat z Londynu.....TAM jest MOJE miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Chyba sie pakujemy... 23.10.05, 23:07 A my to po nowym roku chyba NAPRAWDĘ się pakujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Chyba sie pakujemy... 23.10.05, 23:18 alez zazdroszcze!!buuuu, ja tam bylam pare lat temu przez jakis czas i do tej pory tesknie( tyle ze moj maz straszny patriota jest! no i teraz Matus...ale gdybym nie Matus i maz, to jutro bym pojechala Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Chyba sie pakujemy... 23.10.05, 23:21 My też mieszkaliśmy tam przez ostatnie dwa lata. Wróciliśmy jak byłam w 7. miesiącu- nie chciałam tam rodzić. Ale drugie dziecko to już chyba w Lądku urodzę... Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 A ja się nie pakuję 23.10.05, 23:17 choć smutno mi przez te Kaczki. Czy tego już nie było? To się chyba nazywa monowładza i myślałam, że w '89 się to skończyło.... Ale jakoś przywiązana jestem do tej naszej Polski) Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Re: Chyba sie pakujemy... 24.10.05, 09:02 Ja odczuwam od wczoraj wieczora tak irracjonalną wściekłość (potęgowaną zapewne trzecią nieprzespaną nocką , ze wyjechałabym gdziekolwiek... Nie to, żebym jakoś bardzo lubiła Donalda, ale ten drugi mnie po prostu przeraża... Odpowiedz Link Zgłoś
matylda301 Re: Chyba sie pakujemy... 24.10.05, 09:07 no właśnie elektorat łomatko krawaciarza zadecydowal o naszej najblizszej przyszlosci, strach pomyslec co moze byc za piec lat, bo jk sie pan L.zaprze i omami jeszcze 17%. Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: Chyba sie pakujemy... 24.10.05, 09:36 Poznaliśmy tym samym jaką siłę ma Radio Maryja... Nauczka dla następnego kandydata - nie lekceważyć tak poważnej siły. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Chyba sie pakujemy... 24.10.05, 09:44 A my sie ciagle pakujemy i wypakowujemy, przenosimy rzeczy i po nie wracamy.Mozna sie przyzwyczaic... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Chyba sie pakujemy... 24.10.05, 10:50 hahaha Moj maz byl wczoraj na Staff Party swojej firmy i tam sie dowiedzial roznych "ciekawych" info na temat tego co sie bedzie dzialo i na dodatek zorientowal sie kto jest prezydentem POL i przy sniadaniu mi powiedzial, ze moze uda mu sie zalatwic prace w Anglii!!!!!!Bo trzeba stad spadac! Ale to troche dalsza przyszlosc.Nie ukrywam,ze sama go namiawialam na ten wyjazd juz dawno temu ale teraz mamy Matka i sprawa nie jest taka prosta... Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Chyba sie pakujemy... 24.10.05, 10:55 Moje koleżanki w UK też dzieciate i jakoś sobie radzą... Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Chyba sie pakujemy... 24.10.05, 10:59 mój mąż też będąc w Warsaw na spotkanku, trochę sie nasłuchał o rządach naszego wybranego prezydenta (paluchy odmawiały mi posłuszeństwa jak to pisałam )), no i ..... nie wiem jak zaakceptuje te kacze rządy... ps. ale nie wyjadę - nie zostawię rodzinki, przyjaciół, w sumie to najdłużej byłam z 2 miesiące, a i tak strasznie tęskniłam... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Chyba sie pakujemy... 24.10.05, 11:16 ja bylam prawie rok w UK i tesknota mnie zzerala ale to byly czasy kiedy trzeba bylo miec pozwolenie na pobyt i nie moglam wrocic, bo sie balam ze mnie nie wpuszcza z powrotem.Teraz to inna bajka Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Chyba sie pakujemy... 24.10.05, 11:19 A ja jak wróciłam do Polski to strasznie tęskniłam do ludzi, których tam poznałam i z którymi się zaprzyjaźniłam. Do tej pory brakuje mi moich zwariowanych koleżanek. Na szczęście dzwonimy do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 zrobilam prasowke wlasnie 24.10.05, 11:49 jesli prasowka mozna nazwac przegladanie gazet w internecie i to co pisza o Kaczynskim niemieckie gazety.. no coz, optymitycznie to nie wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
vibe-b Viviene 24.10.05, 13:52 [zupelnie nie na temat ale] A moze bys zajrzala na moj watek o gruzlicy? Bo Tys NIEMKA ) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Chyba sie pakujemy... 24.10.05, 14:31 widzę że nie tylko ja jestem załamana nową głową państwa, też bym się najchętniej zwinęła tylko gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: bedzie nowy hymn 24.10.05, 15:12 w zwiazku z nowym prezydentem - kaczuchy! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: godło 24.10.05, 16:15 a widzieliście już nowe godło IV Rzeczpospolitej, kto nie ma to wyślę na maila Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Kacza grypa nadchodzi ;-))) 24.10.05, 17:05 he he he spodobał mi się ten tekst ... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Kacza grypa nadchodzi ;-))) 24.10.05, 21:14 wyślij godło, tylko jak możesz to na w.korecka@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 dzieki, nie wiem tylko 24.10.05, 21:56 czy smiac sie czy plakac z tego wszystkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: dzieki, nie wiem tylko 24.10.05, 21:57 ty sie śmiać możesz, my płakać, szykuje sie nam wielka emigracja Odpowiedz Link Zgłoś
kata123 Re: Chyba sie pakujemy... 24.10.05, 22:48 xemm1 możesz mi też wyslac to godlo? Odpowiedz Link Zgłoś