Dodaj do ulubionych

"nocnych Markow" tu nie ma????

29.10.05, 00:02
Dzieciuch spi, Kasia spi, jamniorki spia, a ja nie moge.... taka tam
refleksja...
Obserwuj wątek
    • kinga707 Re: "nocnych Markow" tu nie ma???? 29.10.05, 00:30
      Ja tu jeszcze jestemsmile
    • pampeliszka Re: "nocnych Markow" tu nie ma???? 29.10.05, 01:46
      Kurcze, ja tez spac nie moge, cholera.To po wczorajszych wrzaskach Malgoli. Dzis
      spi juz piata godzine bez pobudki, a mama sie miota po łozku.Nawet jak na
      chwilke zasne, to sie budze.Zrobilam sobie wlasnie herbatke na uspokojenie i
      odczekuje.
    • pampeliszka Re: "nocnych Markow" tu nie ma???? 29.10.05, 03:54
      Wciaz nie spie, bo Malgol sie zbudzil i jojczy.Moj maz wrocil z Polski, to mnie
      moze przeciagnie przez spodnice, corcie tez, to sie wreszcie wyspimy, piś piś
      fiś piś. Chyba sobie zaczne kupować piwko na nocki i sie bawić.Szkoda tylko, ze
      nikogo już nie ma.
    • pampeliszka Re: "nocnych Markow" tu nie ma???? 29.10.05, 03:55
      a co tam, sama sobie ze soba pogadam
      na przykład o pogodzie- jutro ma byc ładnie, ale boje sie, ze nikomu z całej
      rodziny się nie bedzie chciało wstac
    • pampeliszka Re: "nocnych Markow" tu nie ma???? 29.10.05, 03:56
      albo o zabawkach, ktore babcia kupila dla Malgosi..., moze jej dam jutro, a moze
      nie, zalezy, jak dalej bedzie wygladac noc
    • pampeliszka Re: "nocnych Markow" tu nie ma???? 29.10.05, 03:57
      albo o moich ulubionych ksiazkach sprzed Małgosi, bo teraz to nie wiem
      np.o Mistrzu i Małgorzacie
    • pampeliszka Re: "nocnych Markow" tu nie ma???? 29.10.05, 03:57
      albo o ulubionych filmach - na przykład "Prostej historii"
      • pampeliszka Re: "nocnych Markow" tu nie ma???? 29.10.05, 03:59
        aaalbo... no dobra, ucichły jujki to i ja pojde do lozka, nie mowie,zeby tak od
        razu spac o 4 nad ranem, ale moze jakies madre refleksje o zyciu mi przyjda do
        glowy...
        • olga04 Re: "nocnych Markow" tu nie ma???? 29.10.05, 07:25
          oooo prosze jaka wytrwala kolezankasmile)), nastepnym razem musimy skrzyknac sie
          wczesniej zaopatrzyc i mozemy do rana o pogodzie, ksiazkach, filmach, zabawkach
          i jojkaniach dzieciuchow. Szkoda tylko, ze moja corka niezaleznie od tego o
          ktorej ja pojde spac wstaje o 6...heh zycie...
          • pampeliszka Re: "nocnych Markow" tu nie ma???? 29.10.05, 08:49
            A pewnie, miedzy 2 a 4 pewnie bede tu bywac, jako ze Małgol ma wtedy przerwę w
            spaniu.
    • s.z-n Olga04 29.10.05, 09:26
      dziekuje za poczte.
      Pozdrawiam Cie !!!

• barbi1 Pampeliszka! 29.10.05, 10:54
        Na Boga, kobieto!
        Już na nogach?!
        Czytam, że ciężką noc miałaś i widzę, że już nie śpisz!
        Współczuję!
        Jeśli to Cię choć trochę pocieszy, ja też padam na pysk i wyglądam jak zombi.
        • mmala6 Re: Pampeliszka! 29.10.05, 18:25
          Pampeliszko, czytalam Twoje nocne reflksje i prosze wytlumacz co to znaczy
          "przeciagnac przez spodnice"???bo sie jakos nieprzyzwoicie skojarzylo ale....
          • pampeliszka Re: Pampeliszka! 29.10.05, 19:12
            Eh, w nocy spalam moze ze 2 godzinki, ale widze, ze idzie ku lepszemu, bo Malgol
            obudził sie tylko raz (za to na dlugo, bo od 2 do 4), a nie 10-15 razy. Jeszcze
            tylko musze przekonac siebie sama, ze mi sie oplaca zasypiac. Udało mi się
            wskoczyć w drzemkę Małgosi i pospać pol godzinki, wiec moze w nocy tez zasne.
            Mmala, NAPRAWDE nie czytalas o przeciaganiu przez spodnice (hehe, a co Ci sie
            skojarzylo?)??? To na co czekasz:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=30257702&v=2&s=0
            To kto dzis o 2 przyjdzie na ploty?
            • mmala6 Re: Pampeliszka! 29.10.05, 21:48
              bosh!!nie czytalam! ale numer!!!
              Ja mysle, ze dziecko jest tak przestraszone i/lub zmeczone tym przeciaganiem, ze
              po prostu zasypiawink
              Pampeliszka, co Ci szkodzi? przeciagnij Mimcza!w koncu i tak kiedys w kiecke
              wskoczywink
              • pampeliszka Re: Pampeliszka! 30.10.05, 06:51
                Mowisz? No to pomysle o tym, moze od razu przeciagniemy cala rodzine, to wszyscy
                bedziemy spac po 20 godzin na dobe...
                Sukces z zasypianiem Malgola jest powiedzialabym polowiczny.Bo juz sama wczoraj
                zasnela po 21 i obudzila sie tylko raz na karmienie, po czym zasnela w lozeczku
                bez awantur, ale hmmm minus jest taki, ze wstala o 6, czyli teraz o 5...Srednio
                mi sie usmiecha wstawanie o 5 rano.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka