tata_olka 11.11.05, 15:12 Jak myślicie, czy to znaczy, że karmienie inaczej będzi niedługo niezgodne z polityką państwa? Zerknijcie: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3010301.html (paranoja?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolkak Re: Dla karmiących inaczej 11.11.05, 15:25 uff, dobrze że ja nie zadzieram z rzadem i karmie piersią, tych którzy robią naszemu panstwu wbrew ojciec dyrektor będzie wyczytywał w radio M.! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Dla karmiących inaczej 11.11.05, 15:33 ludzie kochani! I ja sie jeszcze zastanawiam czy zostac w tym kraju czy zwiewac?! Pewnie beda potrzebne zaswiadczenia od lekarza, ze sie karmi badz nie, bo od tego bedzie dlugosc macierzynskiego uzalezniona... Wniosek- Matek nie ma szans na kariere polityczna, byl niemal cale swoje zycia karmiony inaczej... Drugi wniosek-mialam fuksa, ze go urodzilam za "lewych" rzadow, moze uda mi umknac uwadze Wielebnego Ojca Dyrektora.... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Dla karmiących inaczej 11.11.05, 15:35 uważaj bo Lepki "Endriu" czuwa! ale za to Matek jako polityczny może śmiało za granice zwiewac Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Dla karmiących inaczej 11.11.05, 17:05 no coz, wyglada na to ze nie warto RYDZYKOWAC karmienia innego niz piersiowe, bo to niepoprawne politycznie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 powiem krotko 11.11.05, 19:26 o matko...w takich momentach ciesze sie, ze wyjechalam. Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Dla karmiących inaczej 11.11.05, 21:02 o rany boskie, na co ja płace podatki!!!! bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Dla karmiących inaczej 12.11.05, 20:34 POlityka-polityką, ale poczytajcie sobie komentarze do tej dyskusji.Kto, na Boga milego, dał tym ludziom prawo głosu? Odpowiedz Link Zgłoś
k_osuch Re: Dla karmiących inaczej 12.11.05, 22:03 Nie mogę załapać??? O co wam chodzi??? Niezależnie czy karmicie piersią, czy nie, czy poseł z odpowiedniej partii czy nie, większości mam przydałby się dłuższy macieżyński, którego obowiązkowo trzeba wziąć przecież tylko 6 tygodni (tyle co połóg). A te co chcą mogłyby wyłącznie karmić piersią przez 6 miesięcy. Załujecie im tego? Naszą wspólną forsę lepiej wydać na coś innego niż dzieci? Pozdrawiam wszystkie karmiące piersią i butelką, przed którymi perspektywa rychłego powrotu do pracy Kinga (jeżeli coś już wkładam na głowę to jakąś fikuśną czpeczkę, z Wyborczej zrobioną na przykład i to z piórkiem, nie berecik) Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Ja tam się nie znam 12.11.05, 22:11 ale jakiś ferment sieją nowe twarze na naszym anarchistycznym forum Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Ja tam się nie znam 12.11.05, 22:13 Barbi, mam bardzo podobne odczucia...to pewnie dlatego ze 30,01,2005 rowniez bardzo podobnie ODCZUWALYSMY Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: Ja tam się nie znam 12.11.05, 22:19 Ja ostatnio trochę rzadziej bywam na forum i rzeczywiście dużo nowych "twarzy" się pojawiło. Mimo, że 30.01.2005 nie odczuwałam tego samego co Wy, to teraz mam takie samo wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Ja tam się nie znam 13.11.05, 08:30 no i znowu sie musze z Wami, drogie kolezanki, zgodzic czasem tak jest, ze ktos tu wpadnie raz i sobie pomyli z niemowlakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: Dla karmiących inaczej 12.11.05, 23:20 A ja sie dzisiaj dowiedzialam, ze jakis czas temu, w kazdym razie za rzadow prawicy, we Francji kobietom przyslugiwal dodatek za karmienie piersia czyli tzw. cyckowe Ciekawa jestem kto (i jak?) wyznaczal uprawnione beneficjentki Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Dla karmiących inaczej 13.11.05, 13:37 Mamo Olka, to proste-wystraczy miec dziecko i ...cycki, hihi Odpowiedz Link Zgłoś