Dodaj do ulubionych

Trudne pytania...

19.11.05, 23:40
Pytanie 1 :

Jesli wiedzial(a)bys, ze kobieta, która jest w ciazy, ma juz osmioro dzieci, w tym troje gluchych, dwoje niewidomych, jedno uposledzone, a ona sama na syfilis, to czy polecil(a)bys jej aborcje?
Odpowiedz sobie na to pytanie i przeczytaj nastepne !

Pytanie 2:

Przychodzi czas wyborów na swiatowego przywódce, a Twój glos jest glosem liczacym sie. Podajemy kilka faktów o kandydatach:

Kandydat A:Wspólpracuje ze skorumpowanymi politykami i konsultuje swoje decyzje z astrologami. Ma 2 kochanki. Jest nalogowym palaczem i pije 8-10 drinków martini dziennie.

Kandydat B:Zostal juz wyrzucony z posady dwukrotnie, spi do poludnia, zazywal opium, gdy byl na studiach i wypija cwiartke litra whiskey kazdego wieczoru.

Kandydat C: Udekorowany bohater wojenny. Wegetarianin, nie pali, okazyjnie wypija piwo i nigdy nie mial afer pozamalzenskich.

Którego z tych kandydatów wybral(a)bys ?
Obserwuj wątek
    • agusmichal Re: Trudne pytania... 19.11.05, 23:40
      Kandydat A to Franklin D. Roosevelt
      Kandydat B to Winston Churchill
      Kandydat C to Adolf Hitler aaaa o i jeszcze pytanie o aborcji.....

Jesli doradzil(a)bys tej kobiecie aborcje, to wlasnie zabile(a)s Beethoven\'a. I co Ty na to ? Pomysl dobrze, zanim ocenisz kogos i wydasz wyrok.
      I pamietaj, amatorzy zbudowali arke, a profesjonalisci zbudowali Titanic'a.
      • s.z-n trzy pierwsze od razu wiedziałam 20.11.05, 06:37
        Kandydat nr C siedział dodatkowo w więzieniu a gdyby pewien człowiek pochodzenia żydowskiego nie uratował pewnego dnia małego chłopca jakim był kandydat numer C to historia i losy wielu ludzi były by inne.

• agusmichal Re: trzy pierwsze od razu wiedziałam 20.11.05, 22:35
          Dostałam to wczoraj e-mailem i chciałam sie z wami podzielićsmile Mnie zaskoczyło i faktycznie dało do myślenia.
          Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka