Dodaj do ulubionych

coś pusto

20.11.05, 21:28
dzisiaj.Nikt nie robi suwaczkow, ani nie ma ploteczek, ani winka, nikt niczego
nie szuka...
A Malgol spi, wiec mam czas. Chyba pojde do wanny cos poczytac, a potem
wstapie zobaczyc, czy dalej nikogo nie ma. Spicie wszystkie, czy co?
Obserwuj wątek
    • barbi1 Re: coś pusto 20.11.05, 21:32
      Wszyscy już mają suwaczki smile
      Ja tylko na chwilę, bo nie mam siły i lecę do wyrka.
      Pampeliszka, widzę, że dzisiaj Ty płodna jesteś w wątki wink
      • enja11 o przepraszam 20.11.05, 21:46
        ja mam i winko i suwaczek, ale przez łykend nie miałam czasu czytać i jeszcze
        nie mam tak fajnie, że "Jachu ma", tylko takie durnowate znaczki. Kończę to
        winko (spokojnie, spokojnie - kończę tą lampkę, nie flaszkę) i śmigam do wyra,
        bo coś dzisiejszy dzień był dla mnie wyjątkowo niełaskawy. I nie chodzi tu o
        Jacha - bynajmniej. Jakaś się ze mnie meteopatka zrobiła, czy co? Mam wrażenie,
        że to dzisiajsza pogoda tak mnie do parteru przygięła. No, ale mam nadzieję, że
        jutro będzie LEPIEJsmile))
        • pampeliszka Barbi, ktos musi 20.11.05, 21:57
          byc płodny w watki. Dzis na mnie wypadło, jak widac.
          To ja tez ide spac, jutro bedziemy wyspane wszystkie i radosne jak swinie w
          deszcz.Juz sie nie moge doczekac.
          Tylko Malgos cos kombinuje- zasnęla na brzuchu a teraz jest na plecach,wiec nie
          wiem, czy sie nie zbudzi zaraz zeźlona.
          • xemm1 Re: Ja chętnie też już bym zaległa 20.11.05, 22:24
            .... ale muj muż walczy z Szymciem, który stwierdził, ze on to dzisiaj będzie
            sobie chciał zasnąć na łóżku rodziców... ciekawe który pierwszy zaśnie //!!wink)
            • xemm1 Re: Ja chętnie też już bym zaległa 20.11.05, 22:27
              o matko ale byk ma być MÓJ
          • renatka_sz Re: Barbi, ktos musi 20.11.05, 22:27
            no nie wiem czy tak wszystkie bedziemy wyspane... jak mi Szafka dzis bedzie
            takie cyrki odstawial jak przez kilka ostatnich nocy, to ja na pewno nie bede
            wyspana... nawet nie TROCHE wyspana!!!
            • pampeliszka cholera 21.11.05, 08:15
              no i wykrakalam, cholera, dzis nie jestem ani TROCHE wyspana, bo Malgol sie
              budzil co chwile, nawet nie na biusty, ale sprawdzal, czy mam jest, wzielam ja
              do swojego lozka i spala z moja reka pod swoim policzkiem, ale i tak sie budzila
              co chwile
              • mmala6 Re: cholera 21.11.05, 11:03
                hmmmm.....
                watek, w ktorym sie nie powinnam wypowiadacwink
                No tylko powiem,ze tak jak Enja, chyba tez jestem meteopatka.Cos sie ze mna
                porobilo po porodzie!!ludzie jak nie glowa, to brzuch, jak nie brzuch to krzyz....
              • renatka_sz Re: cholera 21.11.05, 14:50
                pampeliszko, pociesze Cie ze nie Ty jedna sie nie wyspalas nawet TROCHE.
                Szafka zaczal ryczec prawie zaraz po tym, jak napislam o kapieli z piana SPA. No
                i uspokoil sie przed dwunasta... A potem Szafa zdecydowal, ze maly spi z nami,
                bo woli potem ozwyczajac dziecko od wspolnego spania niz zebysmy byli niewyspani
                i zdenerwowani. Nie rozumiem tego "my", bo on w nocy spi jak kamien i nie slyszy
                NIC, nie ma bladego pojecia czy Szymon sie budzi i ile razy, wiec chodzilo
                raczej o mniesmile Kochane chlopisko, tak dba o zone...
                No wiec Szafka spal z nami. Chlopaki sie zgodnie rozpychali i dla mnie zostawili
                mikroskopijna czesc lozka, wiec obudzilam sie scierpnieta i polamana. Na dodatek
                ciagle sie balam ze Szafa przygniecie Szafke i caly czas sprawdzalam czy to juz
                sie stalo... Ranek przywitalam z ulga, bo Szafa poszedl do pracy i w lozku
                zrobilo sie nagle duzo miejsca. Ale dospac mi sie nie udalo, bo Szymon mial
                wobec mnie inne plany sad((
                • pampeliszka Renatka 21.11.05, 14:59
                  a nie mozesz spac w srodku?
                  ja przysunelam lozeczko Malgosi tak, ze jest przy naszym lozku calą scianą i ona
                  spi na kraju
                  • renatka_sz Re: Renatka 21.11.05, 15:12
                    ooo, to jest myslsmile wyprobuje dzisiaj
                    ale troche mi sie humor poprawil bo wlasnie pan poczciarz przyniosl dwie wielkie
                    koperty a w nich polskie gazetki. Kochana mama, pamieta o corce na emigracjismile))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka