wenus.z.willendorfu 06.12.05, 13:34 Sądzę, że nie tylko ja chciałabym wiedzieć jak wyglądacie. Mmala, Duramgamo, Mamo Olka, Owieczko, Viviene- proszę mi przesłać swoje zdjęcia! Wenus baaaardzo ładnie prosi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pampeliszka Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 13:36 ja tez chce, ja tez, ja... Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 13:39 JA TEŻ się zgłaszam jako chętna do oglądania Waszy wizerunków. Obiecując, że wygrzebię jakąś swoją fotkę (to może ciut potrwać...) Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 13:41 Poznajemy się dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 13:41 a wszystko przez to, ze Barbi jest podobna do Stenki... Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 13:42 Barbi-stenko, pzryslij mi swoją urodziwą facjatę Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 13:42 To przez Ciebie Pam! Wywołałąś lawinę!! Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 13:43 Dobra lawina nie jest zła... Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 13:44 Niby tak. Myślałam, że się tak cichaczem tylko z Pam fotkami wymienimy... Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 13:48 Ale Wenus to jakiś przebieraniec! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 15:19 no dobra, przyznaje sie ale zeszytu skarg i wnioskow nie wysle, mowy nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 13:48 Ja też Wam cos wyslę, ale muszę poszukać...Obiecuję, że na następnym zdjęciu będę już bez brody Xemm, a czy się doczekam Twojego zdjęcia, na którym CIEBIE widać, hę?! Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 13:54 nie było mnie przez jakiś czas, wracam i co widzę??? Że o mały włos ominąłby mnie wątek/wieczorek zapoznawczy))) Barbi, ja sobie życzę Twoje/Stenki zdjęcie bo mnie ciekawość zeżre. To samo się tyczy pozostałych koleżanek. Ja swoje też mogę wysłać (choć na "zobaczcie" u Jacha mnie widać - i to nie tylko ucho))) tyle, że później bo zaraz najazd mnie czeka. Teściowie wpadają "na chwileczkę" i w tym samym czasie znajomi z rówieśnikiem Jaszka. Umówili się czy co????? Całymi dniami sama w domu siedzę a tu jednego dnia wszyscy naraz? Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 13:56 Ja to przereklamowana jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 13:57 Barbi bo uwierzę żeś skromna )) Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 13:58 Skromna jestem niesłychanie. Ale z tą Stenką to naprawdę gruuuba przesada! No i pierwszy raz mnie ktoś do niej porównał! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 13:59 zawsze musi być ten pierwszy raz ) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 14:01 i jeszcze zdjęcie Enji poproszę, i Mooh, i.... Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 14:05 wenus, ty powinnas umiescic te fotke w galerii Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 14:08 na konkurs świąteczny? Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 14:11 Tak!! Muszę Ci coś wyznać Wenus! Baaaardzo mi się podoba Twoje imię!!! Chciałam nawet tak córkę nazwać, ale mąż... Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 14:27 no proszę jak wieczorki zapoznawcze zbliżają, szczere wyznania.......... Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 14:28 Drew, nie bądź taka mądra! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 15:21 gdzie ci ludzie maja czasem oczy, tych kilka lat juz chodzisz po swiecie i dopiero teraz ja Ci musialam powiedziec, ktos TY, Barbi Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Proszę o fotki 06.12.05, 13:58 wszystkich tych pań, które jeszcze nie ich nie przysyłały, plisssss. Odpowiedz Link Zgłoś
kama72 Wścibskie pytanie... 06.12.05, 15:25 ... bo ja też - z cichutka o to proszę - chciałabym Was zobaczyć, ale nie wiem, gdzie szukać... Czy to jakiś zakamuflowany wątek? Czy może ja mało kumata w te klocki? Bo dawno mnie tu nie było aktywnie, ale sobie Was, Kobitki i Tato Olka, czytam z przyjemnością skrywaną! Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Wścibskie pytanie... 06.12.05, 15:30 Kama, to trzeba po kolei sępić, żeby kazda wysłała swoje zdjecie. I potem odesłać swoje własne. To ja Ci wysyłam i czekam na odpowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama kochane... 06.12.05, 15:50 nie skąpcie Duramgamie swoich fotek, ja Wam na pewno swoją wyślę, ale jutro. Ok? Teraz nie dam rady szperać, wrzucać do kompa, zmniejszać... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: kochane... 06.12.05, 15:56 ja Ci wyslalam juz dawno, moze ktos ukradl po drodze... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 oczywscie 06.12.05, 16:25 jak mnie nie bylo przez chwile to nikt nawet nie pomyslam o tym, zeby mi wyslac swoje zdjecie!( Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: oczywscie 06.12.05, 16:52 najpierw sprawdź pocztę, a potem dopiero narzekaj.... A kiedy zobaczymy Twoją podobiznę? Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: oczywscie 06.12.05, 16:54 ja tez oprocz renatki nie mam nikogo. nie zasluguje??????? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 A taki pomysł?... 06.12.05, 17:01 może galerię otwórzmy z naszymi fotkami, ale tak żeby było od każdej tylko jedno, żeby za bardzo nie mieszać... co Wy na to? a może to zły pomysł??? Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: A taki pomysł?... 06.12.05, 20:36 Pomysł może dobry, ale ja na przykład nie mam ochoty publikować swoich zdjęć! Co innego swojej córki I co innego wysłać kilku osobom na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 17:04 Ja pomyslalam o Tobie Mmala, ale jestem w pracy i nic nie mam pod reka Dziewczyny, poprosze o fotki!!! Barbi, nie daj sie prosic Dla mnie i dla taty_olka Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 17:38 chce nieśmiało zauważyć że ja tez chce zobaczyć jak wyglądacie. bo moje zdjęcie juz widziałyśce....... ten pomysł z naszą galeria jest niezły. ale kiedys był wątek o wizytówkach? tam tez jest miejsce na zdjęcie..... Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 17:58 wiecie co? robiłam swoją wzotówkę i jej nie ma. gdzieś poszła czy co? co zrobiłam źle? Odpowiedz Link Zgłoś
alcia76 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 18:11 Ojjjjj ja tez bardzo chcialabym was zobaczyc))) Ala Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 19:44 ja również sie zapisuje na fotki! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Wiolka, a mnie dalej swojej fotki nie wysłałaś! 06.12.05, 19:56 Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Wiolka, a mnie dalej swojej fotki nie wysłała 06.12.05, 19:59 sie robi Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 dostalam:-) 06.12.05, 20:06 Wenus- ale Ciebie widzialam na stronie Frutki Enja- Ciebie tez widzialam na chrzcinach Jacha!)) Renatka- nie wiem dlaczego ale zuplenie inaczej sobie Ciebie wyobrazalam.Na pewno nie, ze jestes blondynka! (nie,zeby to byl "minus", po prostu bylam pewna ze jestes brunetka z krotkim wlosami)). Dzieki,wieczorem postaram sie zmniejszyc swoje piekne lico i Wam przeslac) Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: dostalam:-) 06.12.05, 20:24 Ha!! I ja dostałam!! Wiolka, ja wiedziałam, że Ty dzikus jesteś Renatkę inaczej sobie wyobrażałąm... Enję i Wenusz również miałam przyjemność widzieć wcześniej, ale wiecie co? Wy piękne dziewczyny jesteście!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: dostalam:-) 06.12.05, 20:25 Barbi ja ci wysle prawdziwe, ale nie zmniejszam bo nienawidzę tego czynić! a Xemm mi nie wysłała!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: dostalam:-) 06.12.05, 20:25 hehehe jestem farbowana moje naturalne sa ciemniejsze czekam na fotki od Ciebie, no i od calej reszty, ktora mnie zobaczyla ale nic nie odeslala! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: dostalam:-) 06.12.05, 20:29 ja wysłałam, do ciebie i do Wenus, ale Wenus chyba wywaliło, nie wiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: dostalam:-) 06.12.05, 20:34 Już mam!! No lepiej Cię widać, Wiolu kochana!! Wiolka, Ty też do kogoś jesteś straaasznie podobna, tylko nie mogę sobie teraz przypomnieć do kogo! Ale jeśli posłałaś też do Pam, to ona na pewno odkryje podobieństwo!! Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: dostalam:-) 06.12.05, 20:37 Możliwe Ale dziwnie się teraz gada jak się już znamy, nie? Bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: dostalam:-) 06.12.05, 20:40 ale ja odsyłam jutro bo juz dzisiaj mi sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: A gdzie Pam? 06.12.05, 20:45 o to samo chciałam zapytac, gdzie sie podziewaja nasze dziewczęta!? Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: A gdzie Pam? 06.12.05, 20:48 Pewnie obrabiają tyłki młodzieży! A Kaśka śpi już? Odpowiedz Link Zgłoś
alcia76 Re: A gdzie Pam? 06.12.05, 21:01 A ja nic nie dostalam( a moze rzeczywiscie zrobimy osobnego linka znaszymi zdjeciami Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Holki, 06.12.05, 21:36 holki, ja szybko przebuszowalam skrzynke (o jacie, jacie, musze sie zastanowic kto jest do kogo podobny) i spadam, potem jeszcze pewnie do Was zagladne dostalam tekst do tlumaczenia i sie musze postarac, bo jak bedzie ok, to dostane wiecej- zarobie se na waciki... Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz mam Was, dziewczyny! 06.12.05, 21:03 tez Was sobie inaczej wyobrazalam, szczegolnie Wenus - bylam przekonana, ze jestes brunetka Barbi, faktycznie masz cos ze Stenki, ale bardziej mi przypominasz moja bardzo fajna kumpele z liceum Enja, Twoje zdjecia z chrztu Jacha przegapilam, wiec wedlug mnie tez bylas brunetka, jak Wenus i Jachu oczywiscie Wiolka najbardziej podobna do moich wyobrazen, nawet kolor wlosow odgadlam! O kurcze, SZAFKA PRZED CHWILA SIE OBROCIL PO RAZ PIERWSZY Z BRZUCHA NA PLECY I TO NIE PRZYPADKIEM! najwyzszy czas, dzis skonczyl 5 miesiecy... Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: mam Was, dziewczyny! 06.12.05, 21:15 O! To gratulacje!! Jakiś czas się poturla, a potem się zacznie Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: mam Was, dziewczyny! 06.12.05, 21:16 gratulujemy, Kaśka po dzis dzien ma w nosie takie umiejetności, jak miała 5 miechów to sie kilka razy obróciła i potem ani razu! Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: mam Was, dziewczyny! 06.12.05, 21:18 U nas też tak było!! Zdarzyło się Ninie kilka razy, a potem się zresetowało Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: mam Was, dziewczyny! 06.12.05, 21:22 jej to centralnie dysk wyczyściło! spadam bo sie domaga obecności mamy na poduszce obok, terrorystka! Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: mam Was, dziewczyny! 06.12.05, 21:22 Ha!!! Właśnie zapoznałam Duramgamę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Barbi:-) 06.12.05, 21:43 Właśnie się na Ciebie patrzyłam. Powiem szczerze - masz przesympatyczne oblicze))) Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama i w ogóle... 06.12.05, 21:55 dzieki wszystkim za zdjęcia. A te co nie przysłały - niech biorą przykład z koleżanek i te pędy dają swoje fotki! Pampeliszko - nic nie dostałam(( (a swoje wysłałam! lekcje odrobione!) Wiolka - masz świetne kolory w miszkaniu. Dla mnie bomba! A co za tajemniczą karteczkę dzierżysz w dłoni? Tak na marginesie to pięknie Ci z ciążą(który to był miesiąc?) Też się zastanawiałam czy nie przesłać Wam swojego "ciężarnego" zdjęcia, ale nie mogłam się do niego dokopać. Może inną razą.. Renatka - gdzie sie kupuje takie śliczne oczy? Ja też chcę takie!!!! Poza tym myślałam, że Ty brunetka... Wenus - nie było zaskoczenia, bo widziałam Cię na stronie Frutki. Ale teraz się przyjrzałam dokładniej - Frutka jest do Ciebie bardzo podobna!!! Enja - a Jachu do Ciebie wcale! Czy to na pewno Twój synek? he he... Miło na Ciebie patrzeć jak z nim baraszkujesz W ogóle jestescie świetne, drogie forumowiczki! Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Mamo Olka... 06.12.05, 22:04 co za kobiecy dołek... I jaki maluśki Olek))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Wiolka, 06.12.05, 22:27 a gdzie te pyramydy??? ale masz super kominek. i przypominasz mi bardzo moja znajomą Czeszkę z Olomouca, ale nie sadze, zeby o to Barbi chodziło... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: a Mamy_Olka 06.12.05, 22:41 o dzizas, bylam sprawdzic, ale słodzizny dwie a Ty jestes jak Irena Szewinska kilkadziesiat lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: a Mamy_Olka 06.12.05, 22:50 Ze co? Pampeliszka Ty to potrafisz czlowieka podsumowac Ale duzy masz bank twarzy, no, no. Myslalam, ze tylko aktorki i modelki Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: a Mamy_Olka 06.12.05, 22:52 No no, mnie też Pampeliszka zaimponowała szerką znajomością ludzkich twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: a Mamy_Olka 06.12.05, 23:51 Pam, osmiele sie z Toba nie zgodzic w tej kwestii... dla mnie Mama_olka wyglada bardziej jak Anna Romantowska Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka a Wenus 06.12.05, 22:31 ma swietnego jeżyka, jak moja znajoma z Krakowa. Hmmmm, Wenus tez jest z Krakowa, czyzby zbieg okolicznosci? Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Dziękuję za fotki i proszę o więcej ;-))) 06.12.05, 22:41 Podobnie jak Pam tez nie dostałam fotki od Mamy_Olka... Ale dostałam od Duramgamy śliczne fotki, Duramgamo jesteś na nich taka bardzo młodziutka, dziewczęca rzekłabym... Wiolka czy ja Cię kiedyś nie spotkałam we Wrocku?? tak znajomo mi wyglądasz , ale w tej ciąży pięknie i szczupło wyglądałaś ) Renatko Ciebie wyobrazałam sobie inaczej, ale tak mi kogoś przypominasz... i szukam w tej pamięci szukam... ale już wiem po kim Szafka ma piękne oczęta ) Wenus Frutki się nie wyprzesz) Enję widziłam w realu, jak dla mnie Jaszek ma po mamie oczka, chociaż tata zawsze się ukrywał na basenie i się mu nie przyjrzałam ) Pamp, Barbi i Mooh to już obsmarowałam w innym wątku ) No po prostu wszystkie fotki, a Wy na nich cuuudo ) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Dziękuję za fotki i proszę o więcej ;-))) 06.12.05, 22:43 i wreszcie wiadomo z kim sie rozmawia Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Dziękuję za fotki i proszę o więcej ;-))) 06.12.05, 22:45 dla mnie bomba jeszcze kiedyś zorganizujemy spotkanko i będzie czad Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Dziękuję za fotki i proszę o więcej ;-))) 06.12.05, 23:02 za to ja nadal nie wiem jak wygladasz droga Xemm!!! Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Dziękuję za fotki i proszę o więcej ;-))) 06.12.05, 23:03 ooo, a to byl post nr 20700! co tam, Zywca se otworze na te okolicznosc Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 22:33 chyba znowu sama do siebie mowie... Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 22:40 Pam, mi też coś jeszcze wysłałaś, ale nie doszło Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 22:41 Kurcze, Barbi, jedną Ci fotke posłałam - ni ma? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka kurcze 06.12.05, 22:44 ja przeciez caly czas ide spac, bo oczka mi sie zamykaja... Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: kurcze 06.12.05, 22:46 No jedna fotkę dostałam, Pam, rano! Ale teraz jeszcze przyszło coś z adresu pampeliszka@o2, ale tam nic nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: kurcze 06.12.05, 22:47 to nie wysylalam juz nic (chyba, ze Malgos?) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: kurcze 06.12.05, 22:46 gdzie chodzisz? na przeszpiegi? ja znowu bylam dzis na niemowlaku i sie nie moglam powstrzymac, zeby czegos nie powiedziec na watku o supermarketach (bo o kolczykach nie bylo dzis nic) Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: kurcze 06.12.05, 22:47 A buszuję po innych forach! Kuchnia i Architektura Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 XEMMM!!!!! 07.12.05, 22:42 dostalam zdjecie!! ale Ty w ogole na nim niepodobna jestes do siebie!!!ludzie! Chcialam powiedziec, ze ja widzialam Xemm w realu i ma jasniejsze wlosy, szczuplejasza twarz i w ogole gdyby nie Malunio, to nie dalabym glowy, ze to Ty!powaga! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: kurcze 06.12.05, 22:49 to ja ide, wyspijmy sie dzis porzadnie wszystkie (i wszyscy) Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: kurcze 06.12.05, 22:51 To ja też! Zwłaszcza że małż już mnie goni, bo jutro po raz stotysięcysześćsetosiemdziesiątypiątydwunasty zdaję egzamin na prawo jazdy. Tylko nie pytajcie jutro jak mi poszło!! Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: kurcze 06.12.05, 22:59 WSZYSTKIE mnie sobie inaczej wyobrazalyscie, no nie! Pampeliszko, Kreglicka? Powiedzialam to Szafie, a on na to "o kurde", nie wiem co dokladnie mial na mysli... Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: kurcze 06.12.05, 23:01 renatka_sz napisała: > WSZYSTKIE mnie sobie inaczej wyobrazalyscie, no nie! > Pampeliszko, Kreglicka? Powiedzialam to Szafie, a on na to "o kurde", nie wiem > co dokladnie mial na mysli... pewnie sobie po raz enty uświadomił jaką ma piekną żonę... Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: kurcze 06.12.05, 23:08 taaaa pewna jestem, ze to wlasnie pomyslal a ja juz wiem, kogo Ty mi przypominasz, Duramgamo! Moja kolezanke Joasie, to bardzo spokojna i wywazona osoba i do tego dusza-czlowiek, co to dla kazdego ma dobre slowo i zawsze pomoze... Mysle, ze jestescie podobne nie tylko wizualnie Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: kurcze 06.12.05, 22:47 a ja obiecuje ze jutro wam wysle jakas fotke, ale juz dzis prosze o wasze. mam juz renatki i enji. prorosze o wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama o dzięki:-) 06.12.05, 22:50 Xemm... jak to miło usłyszeć, że sie młodo wygląda, kiedy trzy krzyzyki wlazły na kark Ale nie mam Twojej fotki... Nadrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: o dzięki:-) 06.12.05, 22:53 A jeszcze niedawno chciałyśmy tak poważnie wyglądać co?? ) Chcę nadrobić, ale coś mi stronka z pocztą odmawia posłuszeństwa, ale obiecuję... Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: o dzięki:-) 06.12.05, 22:59 Trzymam Cię za słowo! A wiesz, że jak miałam lat 12-14 mówiono mi, że wyglądam poważniej? A dziś o dowód sie pytają w sklepie, kiedy chce browarek kupić. Chyba nie widzą z daleka tych kurzych łapek pod oczami he he... Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: o dzięki:-) 06.12.05, 23:07 Duramgamo te kurze łapki pod oczami to zmarszczki mimiczne, świadczące o ich posiadaczce, że musi mieć duuuuże poczucie humoru i uwielbia się śmiać ) Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: o dzięki:-) 06.12.05, 23:08 O tak, z pewnością. Znaczy to, że moja Babcia rechocze 24 godziny na dobę Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: kurcze 06.12.05, 23:04 a ja nie dostałam Pampeliszki , Mmali i Mamy_Olka. Barbi - rzeczywiście z ciebie Stenka)))) Wiolka - ja w sylwestra to wogóle jeszcze brzucha nie miałam, choć bardzo chciałam go tak wystawić jak ty))) Wenus - zupełnie inaczej sobie ciebie wyobrażałam) Za to Duramgamę właśnie tak. Czekam na resztę towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: kurcze 06.12.05, 23:06 enja11 napisała: Wenus - zupełnie > inaczej sobie ciebie wyobrażałam) Za to Duramgamę właśnie tak. Czekam na > resztę towarzystwa. A to ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Ja tez chce!!! 06.12.05, 23:29 troche wyslalam, ale niektore nicki zapomnialam!! np jak numerek ma Enja!!!zaraz wysle) Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Wysłałam!!!! 06.12.05, 23:38 Widać coś więcej niz ucho i kawałek oprawki od okularów. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Mooh 06.12.05, 23:45 dostalam, zdjecie fajne, a Ty wcale nie wygladasz na zmeczona. No chyba ze to makijaz... I Ciebie TEZ sobie inaczej wyobrazalam. Gdzie Twoje dlugie ciemne wlosy??? Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Mooh 06.12.05, 23:50 Długie były kiedyś. Nawet bardzo długie - ponad metr. Ale ścięłam. A ciemne tylko w marzeniach. W rzeczywistości takie trochę mysie. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz kurcze, Mmala 06.12.05, 23:39 jestem zaskoczona, ze: po pierwsze: nie masz krotszych wlosow po drugie: Twoje wlosy nie sa brazowawo- rude i po trzecie: musze Ci to powiedziec: wygladasz mlodziej, nie tak sobie Ciebie wyobrazalam)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: kurcze, Mmala 06.12.05, 23:42 hehehe, Renatka, to tylko zdjeciea wlosy mam brazowe teraz, wczesniej bardziej rudea wlosy takiej dlugosci jak na zdjeciu gdzie podrzucam Mateusza. Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Ja tez chce!!! 06.12.05, 23:40 Mmala mi też wyślij kurcze nie wiem czy jeszcze pamiętam jak wyglądasz )) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 mooh 06.12.05, 23:55 dla mnie tez mialas miec krotkie ciemne wlosy ale reszta pasuje! Ty jestes zmeczona na tym zdjeciu?? to jak Ty wygladasz jak jestes wypoczeta? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Ja tez chce!!! 06.12.05, 23:43 Xemm, do Ciebie specjalnie nie wyslalam, bo sie widzialysmy w realuale jak chcesz to bardzo prosze.Bedziesz mogla OBIEKTYWNIE powiedziec jak sie ma foto do rzeczywistosci Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Ja tez chce!!! 06.12.05, 23:45 wiesz prawie cały czas szłaś obok mnie he he he... po co mam się zastanawiac czy to Ty czy to nie Ty, jak będe patrzyła przez wizjera )))) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Xemm, dostalam 06.12.05, 23:49 ale mnie zaskoczylas!!! Ty blondyno!!! A dla mnie caly czas mialas krotkie ciemne wlosy, no w ostatecznosci moglabym przyjac do wiadomosci ze Mmala to Ty)) No niezle sie konspirowalas! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: dwie blondynki sie spotkaly;-)) 06.12.05, 23:55 Kurcze Renatka jesteśmy w mniejszości...)) W sumie brunetką jeszcze nie byłam.... może trzeba się dostosować..)) Renatko jesteś tak podobna do mojej koleżanki, Ty nie jesteś z Wrocławia, te oczy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: dwie blondynki sie spotkaly;-)) 06.12.05, 23:58 nie, z Wroclawia nie jestem jo zech jest z Rudy Slaskiej, czyli hanyska a we Wroclawiu moj szwagier pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: Ja tez chce!!! 06.12.05, 23:40 Dzięki - dostałam w końcu))) Rzeczywiście inaczej się teraz z wami gada jak już widomo jak wyglądacie. Ale całkiem fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 23:48 komentarz po nastepnej dostwie: Mamo_olka- Ty mialas byc taka jak Renatka!! tak sobie wlasnie Ciebie wyobrazalam!!)ale w sumie tak tez jest dobrze, tylko musze sie przyzwyczaicBoze, to pewnie tato_olka tez wyglada zuplenie inaczej...moj wirtualny swiat legl w gruzach i po co mi to bylo?? Duramgamo-zero zaskoczenia.Tak wlasnie dokladnie sobie Ciebie wyobrazalampewnie dzieki "kawalkom" ktore bylo widac na zdjeciach ze Srajdzinka.Zdjecia sliczne! a jak powaga! Wiolkak- niby podobnie ale troche inaczej.Znalam w swoim zyciu tylko jedna Wiolke i w sumie nawet mi ja przypominasz.Tylko wygladasz na wieksza luzare, hehe Nie dostalam Barbi-Stenki!! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 06.12.05, 23:59 Mmala, a ja dalej nie wiem kto pisze! Tato_olka inaczej niz kto? Wyslalabym Ci jego zdjecie, ale nie mam pozwolenia Duramgama, tez Cie wczesniej poskladalam z kawalkow, ale zdjecia sliczne Xemm, jestes blondynka jak z reklam Art Deco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Mamo_olka 07.12.05, 00:00 juz to napisalam wczesniej, ale sie powtorze: zadna z Ciebie Szewinska, Ty wygladasz jak Romantowska Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 07.12.05, 00:05 Mamo_olka-wyslalam Ci chyba w pierwszej kolejnosci Nie mam nikogo konkretnego na mysli, po prostu jakos tam sobie wyobrazam.Ale teraz juz mi bedzie latwiej jak widze Ciebie Ty chyba sympatyczna jestes, co? (tak poza forum, bo tutaj to wiem). Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 07.12.05, 00:09 nie dostalam Wyslij jeszcze raz, bo dopiero teraz sie zaciekawilam. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 07.12.05, 00:12 przepraszam, jednak nie wyslalam.Cofnelo mi meila, bo zle napisalam "numerek" Enji.Ale juz poszlo! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 07.12.05, 00:13 bo teraz to dopiero sie zaciekawilam A co do charakteru, to nie wiem. Najlepiej zapytac tate_olka Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 07.12.05, 00:16 tato_olka milczy bo sie pewnie boi, ze wymusimy jego zdejcia, hihi.Tato_olka pokaz sie!!! Tate_frutki mozemy zobaczyc, ja nawet swoja polowice ujawnilam (bez pozowolenia, zapomnialam)A Ciebie?? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 07.12.05, 00:21 tato_olka spi. Z Olkiem Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 07.12.05, 00:19 O, kurcze Mmala! Tez jestem mega zaskoczona)) Niby sobie ciebie nie wyobrazalam, ale wygladasz zupelnie inaczej Ale - bardzo ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 07.12.05, 00:16 Mmala odświeżyłam sobie pamięć - nie zapomniałam Cię )a fotki śliczne Mamo_Olka emanuje od Ciebie tyle sympatii, śliczna fotka z Olusiem takim malutkim Art deco mówisz... )) Odpowiedz Link Zgłoś
tropikalna Ja też poproszę o zdjęcia... 07.12.05, 08:07 Buu, mąż wczoraj obsiadł mi komputer i nie mogłam być z Wami. Proszę prześlijcie i mnie wasze podobizny. Ja też mogę wysłać moje tylko czy na adresy gazetowe i komu? Ściskam Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 07.12.05, 00:45 Laboga, ja też chcę Wasze podobizny! KO-NIE-CZNIE! Od wszystkich Was! Adres wiadomy. Cholera jasna, ja nie mam żadnej fotki, która nadawałaby sie do pokazywania - nie wiem czemu, ale zawsze jestem nieumalowana, albo mam brudne włosy, albo pietruszkę między zębami. Jutro się wyszykuję, kołtuna wyczeszę, umaluję ust korale i Pana Kangura poproszę o fotki pstryknięcie. Bo jak pomyslę, że sobie mnie wyobrażacie z długimi uszami i torbą, to jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Dziewczyny, już znam coraz więcej z Was 07.12.05, 08:13 ale w dalszym ciągu nie mam np. fotek Kangura.... 1. Barbi- teraz już i tak będziesz mi się kojarzyć ze Stenką- wcześniej wyobrażałam Cię sobie jako długonogą blondi z talią osy. Hmm, ciekawe dlaczego? 2. Pampeliszko- ciebie już na zdjęciach widziałam, dodam tylko, że masz mój ulubiony kolor włosów 3. Xemm- dlaczego nie jesteś brunetką z bardzo wyraźnie zaznaczonymi brwiami? I znowu moje wyobrażenia legły w gruzach... 4. Mooh- myslałam, że jesteś starsza (nie pytaj dlaczego, bo nie mam pojęcia 5. Renatko- to cała Ty! Wiedziałam, że właśnie tak wyglądasz! Te wielkie brązowe oczy i trochę filuterna minka 6. Enja- tu właściwie żadnych niespodzianek nie było, a wspólne zdjęcie z potomkiem na głowie jest świetne! 7. Wiolkak- ten kominek!!! Wiem, najpierw on rzucił mi się w oczy Ale Ciebie też jakoś inaczej sobie wyobrażałam...W ciąży wyglądałaś rewelacyjnie! 8. Duramgamo, Ciebie też już widziałam- zazdroszczę Ci tych pieknych zdjęć 9. Mamo Olka- To Ty też nie jesteś blondynką, w dodatku nieco pucułowatą?! To po prostu skandal, że prawie wszystkie wyglądacie inaczej niż "powinnyście" A Olek taki malutki... 10. Mmala- chyba Mateusz ma identyczne oczy jak Ty? I nie tak miałaś wyglądać! Dziewczyny, czekam na więcej zdjęć, a teraz przynajmniej wiem, z kim gadam Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Dziewczyny, już znam coraz więcej z Was 07.12.05, 09:09 Wenus, to farba jest...Teraz mam ciemniejsze. Renatka, TAK, masz racje, Mama_Olka to jeszcze bardziej Romantowska! A to "kurde" Szafy to na pewno byl zachwyt. Mmala tez sobie zupelnie inaczerj wyobrazalam, bardziej w stylu Xemm...I nie wiem, do kogo jest podobna? Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Dziewczyny, już znam coraz więcej z Was 07.12.05, 09:27 Pam, TY nie wiesz, do kogo Mmala jest podobna?! A myslałam, że dla każdego znajdziesz sobowtóra Sprawdź skrzynkę, bo wysłałam następne zdjęcia (i te również bez brody) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Wenus, 07.12.05, 09:33 zajebicha te zdjecia ciazowe! A ja juz wiem, kogo mi przypomina Mmala- Megan Follows, aktorkę, ktora grała Anię z Zielonego Wzgorza Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Wenus, 07.12.05, 09:35 Wiedziałam, że znajdziesz jakiś odpowiednik dla każdego A że Twoje włosy są farbowane, to się domyśliłam, tyle że ja też bardzo lubię taki kolor i często mam podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 wiem, ze to przez te nieszczesne piegi!! 07.12.05, 10:08 ale ja nigdy w zyciu ruda nie bylam!!moze czasem "rudawa" ale RUDA never! ja jestem urodzona brunetka) Ale moj malz raczej Gliberta nie przypomina Wenus- ja tez myslalam ze Mama_olka jest blondynka puculowata!! Pewnie przez to "O" w nicku Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: wiem, ze to przez te nieszczesne piegi!! 07.12.05, 10:09 Masz coś do rudych??? No, no, żeby mi to było przedostatni raz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: wiem, ze to przez te nieszczesne piegi!! 07.12.05, 10:25 Kurcze, wiecie ile ja mam piegów!!! Tysiące!! Ale się tapetuję Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: wiem, ze to przez te nieszczesne piegi!! 07.12.05, 10:33 hehe, nie mam nic do rudych ale akurat kto jak kto ale Ania z Zielonego to RUDA jak lis wiec prostuje niniejszym, zem ja ruda nie jest, nie bylam i pewnie nie bede. Kangur,mialas miec krotka sportowa fryzurke, jasna cere i pare piegow! a Ty co mi za numery robisz i czyjsc zdjecie wysylasz) Mine masz calkiem ok, tylko tej pietruszki miedzy zebami brak. Barbi- jednak cos masz z TEJ Barbi...- usta? alabastrowa cera? Mi Stenki nie przypominasz ale tez nie odbiegasz od mojego wyobrazenia (WIEDZIALAM, ze nie jestes blond).Sliczne to zdjecie z Ninka, sliczne!!obydwie jestesci slodkie i madre Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Dziewczyny, już znam coraz więcej z Was 07.12.05, 13:02 11. Tropikalna- przynajmnie Ty jesteś blondynką! I te loczki- wyglądasz tak aniołkowato 12. Kangur- tych rudości to faktycznie nie widać.... i pietruszki w zębach też nie Ciebie też wyobrażałam sobie inaczej... 13. Izka- Ty byłaś dla mnie największym zaskoczeniem! I niby jesteś matką dwójki dzieci?- niemożliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Moje wrażenia 07.12.05, 10:33 No więc (nie zaczyna się zdania od no więc). A więc Kangur w moich wyobrażeniach był bardziej rudy, taki <przezroczysty>, blady. Kangur, ale Ty masz oczy!! Takie dzikie trochę Mmala, już to gdzieś napisałam, zaskoczenie ogromne!!! Nie wiem czemu, myślałam, żę jesteś blondi w okularach! A Mama_olka miała byś pulchną blondynką!! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: Podobizny nasze - tak dla odmiany 07.12.05, 10:30 Ozesz Wy! Czuje sie, jak nie przymierzajac, po coming out Dzieki Renatka za skojarzenie, bo z cala sympatia do pani Szewinskiej wole przypominac Anne RomantowskaPam, moze Ci przysle jakies inne zdjecie Jak sie tak zastanowilam to nie jestem za bardzo do siebie podobna na tamtym. W rzeczywistosci jestem puculowata blondynka Barbi, dzieki Wysle do taty_olka, moge? A wlasnie, tata_olka powiedzial zebym sie nie przejmowala bo zrobimy operacje plastyczna, zebym bardziej siebie przypominala Kangur, nie otwiera mi sie Wenus, ciazowe fotki pieekne-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Podobizny nasze - tak dla odmiany 07.12.05, 10:35 Mamo_Olka, mowie Ci ze ta "pucolowatosc" w naszych wyobrazeniach to przez to piekne okragle "O" w nicku i pewnie tez przez waleczki Olka no po kims to musialm miecale chyba ma po tacie w takim razie, hehe Przepraszam bardzo, ale dlaczego JA jestem ZASKOCZENIEM????? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Podobizny nasze - tak dla odmiany 07.12.05, 10:52 dla mnie zaskoczeniem była Xemm - totalnie! miała być szatynką, ja sie nie bawie!!!! mamo_olka proszę o fotkę, mmala tak miałaś wyglądać! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: Podobizny nasze - tak dla odmiany 07.12.05, 10:55 Wiolka, przysle Ci, ale juz po operacji Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Podobizny nasze - tak dla odmiany 07.12.05, 10:57 ja chcę i przed i po Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Podobizny nasze - tak dla odmiany 07.12.05, 10:57 mamo_olka Ty sie nie wyglupiaj, bo zaskoczenie jest jak najbardziej pozytywne Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: no, 07.12.05, 10:58 ja w ogóle nie wyobrażam sobie ludzi jako jasnowłosych Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: no, 07.12.05, 11:01 dlaczego? przeciez tacy istnieja np Xemm, Renatka, Mooh... Nie dostalam Pampliszki! A gdzie Pancerniczek??? ta to pewnie dopiero bedzie zaskoczeniem! przyznam, ze wypobrazam ja sobie " a la" Barbi) A Viv??? jak dla mnie Viv ma krecone wlosy, krotkie, sredni braz.... Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: no, 07.12.05, 11:02 a dla mnie Pancerniczek jest bardzo czarną brunetką))) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: no, 07.12.05, 11:02 He, he, Wiolka dobre. Zartowalam, juz Ci przesylam fotke szelwinskopodobna A, chcialam Wam powiedziec, ze ja w dziecinstwie bylam bardzo jasna blondynka Marta, mama Olka (15.01.2005, dziś ma...) Zobaczcie Olka Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: no, 07.12.05, 11:01 MMala, ale ta aktorka tez nie jest ruda... takie obie jestescie delikatne i subtelne. A Kubona to cala Agata Passent! Tropikalna, Pamela Anderson przy Tobie to maly pikus! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: no, 07.12.05, 11:03 Pam Kubona jako Agata super porównanie, jesteś niesamowita ) Odpowiedz Link Zgłoś
tropikalna Pamela!!!Niezłe!!! Chyba Pamela razy 3!!!!:):):) 07.12.05, 11:09 Lezę na biurku i kwiczę Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Pamela!!!Niezłe!!! Chyba Pamela razy 3!!!!:): 07.12.05, 11:11 ja tez chce fotki!! juz wysylam swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
tropikalna Re: Pamela!!!Niezłe!!! Chyba Pamela razy 3!!!!:): 07.12.05, 11:29 No nie!!!!!!!! Z Ciebie to jest po prostu nastolatka!!!!!!! A mi się wydawało że taka stateczna 30 stka z bagaaaaaaaaaaażem doświadczeń Super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Pamela!!!Niezłe!!! Chyba Pamela razy 3!!!!:): 07.12.05, 11:35 ze co? ze jak? ze stateczna? buahahaha) a bagaz, to ja mam a co! aha! i nie mam JESZCZE 30stki!! tylko 29 Odpowiedz Link Zgłoś
daghmara Re: Pamela!!!Niezłe!!! Chyba Pamela razy 3!!!!:): 07.12.05, 11:45 tropikalna wygladalas slicznie w sukni Odpowiedz Link Zgłoś
tropikalna Dziękuję daghmara:):) A był tylko cywilny!!! 07.12.05, 13:10 Ale co tam, postanowiłam ze bedzie biała suknia i koniec Odpowiedz Link Zgłoś
daghmara Re: Dziękuję daghmara:):) A był tylko cywilny!!! 07.12.05, 13:12 to tak jak u mnie)) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Podobizny nasze - tak dla odmiany 07.12.05, 11:00 Hello wszystkim, ale dzisiaj pospałam ho ho ...ale dopiero od trzeciej, żeby nie było ;-0)) Wiolka czy jako blondyna jestem absolutnie nie do przyjęcia??? buuuuuuuuuuuun wiesz pogadam z moim fryzjerem jakby co, dla usprawiedliwienia to nie jest mój oryginalny kolor przyslę Ci fotkę z moim kolorem zblizonym do naturalnego )) A wiesz wiolka, ze Ty mnie nie zaskoczyłaś!!! Wenussss fotki ciążowe po prostu cudo, kto Ci je robił, no piękneeee!!!! Kangurku Ciebie sobie inaczej wyobrażałam, coś w stylu Mooh ) Ale jesteś super, tylko muszę moją wyobraźnię skorygować ) Kubona już wcześniej widziałam na fotcę z Kubusiem, wygląda super, ale Kubuś to chyba do taty podobny co??? Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Podobizny nasze - tak dla odmiany 07.12.05, 11:01 a i jeszcze jedno Wenus rozwaliło mnie - brunetka z mocno podkreślonymi brwiami... ))) dobre ) a czemu mnie wszyscy posądzali o ciemny kolor włosów ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Podobizny nasze - tak dla odmiany 07.12.05, 11:04 pewnie od nicka, jest taki "nieblondynkowaty" jak np Barbi, hehe. Byl kiedy taki serial "Wojownicza ksiezczniczka...." jak ona miala na imie? czy nie jakos podobnie do Xemm? no i ona ciemnowlosa byla.Mnie sie przynajmniej tak skojrzylo na samym poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Podobizny nasze - tak dla odmiany 07.12.05, 11:05 he he a z tym nieskojarzyłam ) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Ksena! 07.12.05, 11:06 ta ksiezniczka "Ksena (Xena) wojownicza ksiezniczka" jakos tak. Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Ksena! 07.12.05, 11:12 to chyba zmienię nick, bo skojarzyło mi sie z taką Ksenią z mojej podstawówki.... straaaaaaszna była ))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Podobizny nasze - tak dla odmiany 07.12.05, 11:03 czy wy zawsze musicie przychodzic jak ja muszę spadac?! droga teściowo Kaśki, dajesz rade jako blondi, no i dlaczego ja nie mam zdjeć ciążowych Wenus?!!! prosze o przesłanie, Pam wyślij mi jej zdjątka i Tropikalnej i Kubony też nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Podobizny nasze - tak dla odmiany 07.12.05, 11:07 Wiolka ale wróć do nas Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Kubona 07.12.05, 11:12 ale Ty mloda jestes! wyobrazalam sobie Ciebie troszke wieksza i masywniejsza (dobrze ze nie na odwrot, co? i bardziej powazna)a usmiech masz jak 16-stka! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: Podobizny nasze - tak dla odmiany 07.12.05, 11:18 wydalo sie ze nie jestem pucolowata, bo nie umiem nawet poprawnie napisac Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 07.12.05, 12:19 A o mnie nikt nie pomyślał, buuuu wysłałam w mailu swoją podobiznę, liczę na Wasze Niestety konto gazetowe mi jakoś nie działa, posłałam więc z innego. Pozdrawiam i oczekuję z niecierpliwością Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 07.12.05, 12:28 Izka! To na dwoje dzieci nie wygladasz! tylko jak maturzystka!) no i chyba jak jednyn nie pokazalas sie nam z dziecmi, hihiTo Twoje na pewno? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 07.12.05, 12:30 na pewno to ma pieska Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 07.12.05, 12:59 No co Ty, to pożyczone Żeby się wkupić na forum Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 07.12.05, 12:31 Iza mam Cię ) Witaj blondynko, o jak dobrze, ze blondyna bo jakoś w mniejszości jesteśmy ) No i znowu muszę skonfigurować moja wyobrażenię ) Całkiem inaczej wyglądałaś w mojej wyobraźni, byłaś taką dobrze zbudowaną szatynką, a tu proszę delikatna filigranowa blondyneczka ) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 07.12.05, 12:37 Tropikalna a do mnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 07.12.05, 12:39 fajnie by sie bylo spotkac, co? Moze gdzies posrodku? np we Wroclawiu?) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 07.12.05, 12:42 Xemm, idziesz dzis na spacer? bo ja widze co jest za oknem, to moge wyjsc ale tylko po to, zeby wsiasc do samochoduPoza tym...PAKOWANIE! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 07.12.05, 12:45 no właśnie średnio mi się chce, kurcze Ty to masz alibi, a ja??? może Ci pomóc pakować?? )) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 07.12.05, 12:43 dzien doberek co wy tak od rana gadacie? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 07.12.05, 12:47 ufff usnęła, czesc dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 07.12.05, 12:48 w domu????? tak po prostu?????? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 07.12.05, 12:52 wcale nie tak po prostu, troche było po krzywu, ale śpi juz drugie pół godziny, na raty sobie rozkłada, zaraz lece bo jak mnie zobaczy to są realne szanse że sie nie wybudzi i dalej pokomaruje Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 07.12.05, 12:56 Wiolka Ty możesz zrób figurę woskową na obraz i podobieństwo swoje i postaw Kaśce przy łóżeczku, może zadziała co/?? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: moze fototapete!;-) 07.12.05, 13:17 nie działa, musi być na żywca, bo to trzeba staruszke złapać za nos, za włosy wytarmosić i takie tam inne pieszczoty Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Re: Podobizny nasze- tak dla odmiany 07.12.05, 13:10 Bycie blondynką ma wiele zalet, jak się oczywiście ma poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz kangur, izka i kubona 07.12.05, 12:54 wlasnie Was zobaczylam, jestem oczywiscie zdziwiona, bo w mojej wyobrazni wygladalyscie INACZEJ 1. Kubona - mialas byc po pierwsze starsza, mniej nastoletnia i mialas byc przy kosci)) 2. Izka - wygladasz na wrazliwa i subtelna, a wydawalo mi sie ze jestes bardzo energiczna brunetka z krotkimi wlosami i w okularach 3. Kangur - Ty mnie zaskoczylas najbardziej, w moich wyobrazeniach bylas (o dziwo) blondi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: kangur, izka i kubona 07.12.05, 12:58 i teraz wiecie jak sie czuje dziecko, ktore nagle odkrywa, ze Swiety Mikolaj to przebrany tato/wujek/dziadek) Xemm, zapraszam! Ale wiesz co? Ty powaznie mozesz na troche przyjechac!jestem sama, reszta zwali sie ok 16stej Jak Ci sie chce to welcome! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Mmala 07.12.05, 13:04 dzięki za zaproszonko, naprawdę miałabyś ze mnie pożytek bo już kilka przeprowadzek zaliczyłam i znam tajniki pakowania ))) ale auto mi posłuszeństwa odmówiło ((( już wczoraj musiałam kombinować z dojazdem do gina... mój akumulator żle reaguje na zimno ) ale innym razem bardzo chętnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala 07.12.05, 13:07 zdradz mi prosze tajniki pakowania!!moze na priv))) A nastepnym razem to juz wiesz gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Re: kangur, izka i kubona 07.12.05, 13:03 Zawsze marzyłam o okularach, kiedyś w szkole chciałam nawet oszukać okulistkę, udając że nie widzę tej tablicy z literkami Niestety, mając lat siedem byłam jeszcze mało sprytna, bo gdyby rzeczywiście tak niedowidziała jak udawałam, to nie byłabym się w stanie samodzielnie poruszać i okulistka nie dała się nabrać A w okularkach to tak inteligentnie się wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Izka 07.12.05, 13:06 zawsze mozna zerowki kupic albo anty costam, do siedzenia przy kompie Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Re: Izka 07.12.05, 13:15 Antycośtam to mam, ale oczywiście jak już je sobie zrobiłam, to okazało się, że noszenie okularów (tak jak mówi mooh), to nie je bajka Ubieram tylko jak mam jakieś poważniejsze rozmowy, żeby lat sobie trochę dodać, bo mnie czasem niezbyt poważnie ludzie traktują Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Okulary 07.12.05, 13:12 A ja bym chciała miec wybór, czy nosic czy nie nosić. A nosić muszę, bo soczewki kontaktowe jakoś mnie uwierają. Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Dzięki wszystkim za zdjęcia;-))) 07.12.05, 13:24 Teraz to powinnam sobie zrobić taką gazetkę na ścianę: zdjęcie + nick (imię) + wiek + skąd kto jest i jak będę z kimś gadać to sobie spojrzę i będę się czuła jakbyśmy na kawce siedziały))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Tropikalna... 07.12.05, 13:36 wyglądasz anielsko )) Fajną jesteście rodzinką ) Odpowiedz Link Zgłoś
tropikalna Re: Tropikalna... 07.12.05, 13:38 Niestety tylko tak wyglądam... Mam rogi jak stąd do Krakowa Jestem niedobra bardzo, przez pracę niestety. Ale fajnie jest Was zobaczyć...Szkoda ze nie wpladlysmy na to wczesniej... Ściskam Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Tropikalna... 07.12.05, 13:41 dokladnie, Xemm, z ust mi to wyjelas! tropikalny aniol Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Dzięki wszystkim za zdjęcia;-))) 07.12.05, 13:40 Ja też bardzo dziękuję. Jeszcze kilku podobizn mi brakuje, ale chyba nic straconego. Tak na serio, macie piękne zdjęcia i pięknie na nich wyglądacie. Pewnie dlatego,że jesteście piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Dzięki wszystkim za zdjęcia;-))) 07.12.05, 15:21 Mooh - od Ciebie nie dostałam zdjęcia Czekam tez na fotki Pampeliszki, Duramgamy, Mamy_olka i Kubony. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Dzięki wszystkim za zdjęcia;-))) 07.12.05, 15:38 ja tez nie mam Mooh Kangur, juz Ci wyslalam (wydawalo mi sie, ze wczesniej, ale moze tylko mialam zamiar) Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Dzięki wszystkim za zdjęcia;-))) 07.12.05, 16:24 Pampeliszko, Wysłałam Ci swoje zdjęcie wczoraj. Sprawdź jeszcze raz, a jeśli nie przeszło, to wyślę ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś