Dodaj do ulubionych

Co Was wkurza?

10.01.06, 11:18
generalnie nie wkurzam się na znajomych, ani rodzinę, za to bardzo jestem
czuła na absurdy rzeczywistości społeczno-politycznej. Dzięki temu zawsze mam
zagwarantowane, że znajdzie się coś, przez co adrenalina mi skoczy wink I stąd
moje pytanie - co Was najbardziej w świecie dookoła wkurza???

Aktualnie jestem wściekła na głupków, którzy wymyślili, że trzeba góralom
zrobić dobrze i podzielili ferie zimowe w szkołach na różne terminy dla
różnych województw. Przez to mój Mati nie może się spotkać z kuzynostwem,
które mieszka w Szczecinie i - siłą rzeczy - spotykają się rzadko a lubią
bardzo. Dzieciaki są u dziadków niedaleko Bydgoszczy na feriach a Mateusz w
tym czasie musi siedzieć w szkole.

I kawy już nie potrzebuję smile
Obserwuj wątek
    • mmala6 Re: Co Was wkurza? 10.01.06, 11:23
      wkurza mnie:
      - forum "Niemowle"
      - jak ludzie sie pchaja do autobusu/sklepu zamiast najpierw wypuscic tych co
      wysiadaja/wychodza
      - szeroko pojeta polityka naszego kraju
      - brak reklamy mleka modyfikowanego nr1
      - traktowanie jakbysmy MY byli dla Panstwa a nie Panstwo dla nas
      - sluzba zdrowia, skierowanie -prosze bardzo, wizyta-za dwa m-ce....koszmar!
      - jak moj maz mowi, ze "tyle robi" a NIC nie robi
      - jak zglaszam od trzech tygodni w administracji ze mam nieszczelne drzwi a oni
      mnie olewaja!
      - ze zeby u niemowlaka wychodza tak dlugo
      - ze moj maz tak ciezk pracuje a zarabia tak malo

i jeszcze cos wymyslewink
      W chwili obecnej nie jestem na nic i na nikogo wkurzona (no chyba,ze na tych od
      drzwiwink)
      • izka_74 dodaję 10.01.06, 11:25
        To najbardziej aktualne. szał i zgroza:
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3105529.html
      • izka_74 Re: Co Was wkurza? 10.01.06, 11:28
        Z tymi wychodzącymi to też mnie wkurza, jak cholera.

I ZUS zapomniałam dodać, znów mi przysłał jakieś deklaracje do sprostowania z
        czasów, jak prowadziłam własną działalność.

A jakbym się wkurzała na brak kasy i niskie zarobki, to bym już na zawał
        zeszła smile W mojej pracy baaaardzo mnie chwalą i potrzebują, ale niestety nijak
        nie przekłada się to na moje zarobki smile A mojemu mężowi od kilku miesięcy
        płacą o 400 zł. mniej (przejęła ich większa firma) - wmawiajac przy tym, że
        ZAROBKI NIE ULEGŁY OBNIŻENIU. To po prostu przechodzi moje zdolności
        intelektualne.
        • mmala6 Re: Co Was wkurza? 10.01.06, 11:33
          ZUS- oh, czy jest ktos kto nie jest na nich wkurzony?

Izka, 400zl in plus czy in minus, no kto by sie czepial....wink
          • wiolkak Re: Co Was wkurza? 10.01.06, 11:38
            i po co mi przypominacie!!!!!
            wkurzyłyście mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • izka_74 Re: Co Was wkurza? 10.01.06, 11:53
            mmala6 napisała:

> Izka, 400zl in plus czy in minus, no kto by sie czepial....wink

Prawda? W końcu to tyle co na waciki wink
            • wiolkak Re: Co Was wkurza? 10.01.06, 11:59
              i to tylko na tydzieńwink
              • pampeliszka Re: Co Was wkurza? 10.01.06, 12:08
                -tez mnie wkurzaja zeby u mimczów, powiedzcie, jak to jest, ze wychodza i bola
                tylko w nocy?
                wczoraj Malgol tak jeczal, ze sie w koncu czopka doprosił...
                -polskie absurdy ostatnio mniej, bom daleko, choc np. kiedy czytam w mailu, ze
                moja siostra, ktora ma wlasna dzialalnosc, wezwanie do US dostala i nie spala
                cala noc, bo sie martwila, ze ja komornik zlicytuje to mnie cholera bierze
                (oczywiscie sie okazalo, ze chodzi o jakis drobiazg), ze uczciwy czlowiek, ktory
                na siebie zarabia, tak sie musi bac urzedasow...
                -kolczyki mnie wkurzaja, bo kazdy, kto patrzy na Malgosie w Czechach mowi, ze to
                hezki KLUK. Nie, nie, nie kluk, ale HOLKA, a kolczykow miec nie bedzie... Nawet
                kostium kapielowy, wyjatkowo kobiecy przecie, nic nie pomaga. Jasne, chlopczyka
                tak ubieram na basen
                -a forum niemowle mnie tylko irytuje, hehe. na marginesie, Mmala, nie
                wytrzymalam i sie podlaczylam do Twojej wymiany zdan z niejaka Kayah czy Kay.
                • mmala6 Pam, 10.01.06, 12:11
                  widzialam, odpowiedzialam.A ja nie wytrzymalam nie sie wlaczylam w bezsensowana
                  dyskusje nt karmienia piersia/butelkawinkGlupia jestem i chyba sie nudze!
                  • wiolkak Re: Pam, 10.01.06, 12:13
                    z kim sie wykłócacie i gdzie?
                    • mmala6 Re: Pam, 10.01.06, 12:17
                      ooo!pierwsza do klotni!!wink) Na "Niemowlaku" jest rozmowa "dlaczego karmicie
                      piersia" ja sie osmielilam napisac, ze Matek zdrowy mimo, ze nie karmiony
                      piersia i laska mi powiedziala, ze "pisze nie na temat i chce w ten sposob
                      zagluszyc wyrzuty sumienia".Na co Pam, ze dobrze mi tak, bo pisze nie na temat, hehe
                      • mooh Re: Pam, 10.01.06, 12:19
                        Aż sie z ciekawości przerzuciłam na chwilę na Niemowlaka. Oj jadą po sobie
                        siostry, oj jadą.
                      • wiolkak Re: Pam, 10.01.06, 12:20
                        dobrze ci takwink
                        a jak tam twój wyrzut sumienia? duży, zdrowy i nakarmiony mam nadziejęsmile))
                        a do kłótni sie dzisiaj nadaję bo mnie kaśka wnerwia do bólu, drze pyska od rana
                        • mooh Re: Pam, 10.01.06, 12:24
                          Gdyby niniejszy wątek o wkurzaniu wrzucić na Niemowlaka, okazałoby sie, ze
                          wkurzanie się jest objawem niedojrzałości emocjonalnej, bo jak się udało
                          zafasolkować i teraz ma zdrową dzidzię, to człowiek powinien chodzić wiecznie
                          rozanielony. Aż mnie korci, żeby zrobić eksperyment i sprawdzić, czy to w końcu
                          w którymś poście padnie.
                          • wiolkak Re: Pam, 10.01.06, 12:25
                            to ja jestem dzisiaj wybitnie niedojrzała!
                            jestem wkurzona od rana
                          • pampeliszka Re: Pam, 10.01.06, 12:25
                            no to siup. Mooh
                            • mooh Tadaaaam 10.01.06, 12:30
                              pampeliszka napisała:

> no to siup. Mooh

No to siup, Pam
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=34718960
                              • mmala6 Re: Tadaaaam 10.01.06, 12:32
                                hehehe, juz sie wpisalam, a co!
                                • mooh Re: Tadaaaam 10.01.06, 12:33
                                  Prowokatorka!
                                  • mmala6 Re: Tadaaaam 10.01.06, 12:35
                                    i kto to mowi!tongue_out
                                    • mooh Zostałam przepędzona 10.01.06, 12:46
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=34718960&a=34719995
                                      • pampeliszka Re: Zostałam przepędzona 10.01.06, 12:48
                                        widze, ze Zona czuwa...
                                        błyskawicznie poszlo, nawet nie zdazylam sie załapac, bo mlodziez chciałą
                                        jabłuszka zjesc
                                        zupelnie nie ma wyczucia, kiedy chce jesc...
                                        • zona_mi Re: Zostałam przepędzona 10.01.06, 13:05
                                          Czuwa, czuwa, przecież chyba wiecie, że jestem znakomitym moderatorem.
                                          I wcale nie przepędziłam - dopóki wątek jest na pierwszej stronie, to można
                                          sobie gadać - to chyba niezłe ustępstwo z mojej i Driadei strony?
                                          Proszę więc na mnie nie pyskować bezpodstawnie, bo mi będzie przykro i odejdę,
                                          a na moje miejsce przyjdzie jakiś nowy, ambitny modeLator... Edward
                                          Nożycoręki wink
                                          • mmala6 Re: Zostałam przepędzona 10.01.06, 14:12
                                            to ja pierwsze slysze z ta pierwsza strona! trzeba bylo tak od razu, to bysmy
                                            sie bardziej postaraly i do nastepnego Sylwestra ow watek bylby na pierwszej
                                            stroniewink)
                                            • zona_mi Re: Zostałam przepędzona 10.01.06, 14:24
                                              mmala6 napisała:

> to ja pierwsze slysze z ta pierwsza strona!

A co - nie zauważyłaś, że przenoszone są tylko trochę starsze wątki? smile

Tylko bez przesady, kochane smile
                                              Rzecz polega na tym, że jeśli nawet ktoś założy wątek nie związany bezpośrednio
                                              z tematyką Niemowlęcia, to nie skazujemy go na stracenie na jakimś martwym
                                              forum, tylko czekamy aż spadnie zainteresowanie i wtedy przenosimy - aby
                                              następny zainteresowany tematem, ale nie zakładaniem wątku miał gotowca w
                                              oczekiwanym miejscu - czy to o macierzyńskim (Prawo i pieniądze), czy o
                                              laktacji (Karmienie piersią) i tak dalej, i tak dalej smile
                                              • mmala6 Zona 10.01.06, 15:14
                                                nie zauwazylam, bo szczerze powiedziawszy nie interesuje mnie zbytnio co sie
                                                dzieje na Niemowle.Juz nie.
                                                A oto co mnie tam wkurzalo i wkurza (zagladalam tam ostatnio pare razy i z
                                                przykroscia stwierdzam, ze nic a nic sie nie zmienilo):

- niektore pytania pozostaja bez odpowiedzi, wiem, ze niektore sa trywialne (to
                                                sie bedzie troche klocilo z nastepnym punktem)do bolu ale u nas zadne pytanie
                                                nie zostanie bez odpowiedzi, chodzi o szacunek, zrozumienie i zainteresowanie

- jak widze post typu "moja dzidzia 3m-ce wklada rece do buzi!" to mam skok
                                                cisnienia a takie posty widze za kazdym razem jak otwieram Niemowle.Wyszukiwarka
                                                nie boli.Poza tym nawet nie potrzeba wyszukiwarki bo ten temat jest chyba
                                                srednio raz na trzy dni i pewnie podobny post jest na tej samej stronie.

-zbyt duza rotacja mam (ale to forum publiczne, wiec nikt nie ma na to wplywu)

-jest tam podzial na mamy madre i wszystkowiedzace oraz te madre "inaczej" i
                                                nicniewiedzace

-sztywno do bolu, zero buszowania, zreszta nawet nie ma z kim

-temat karmienie piersia/butelka....za przeproszeniem - do obrzygania

- nadawanie etykiet typu "nie karmisz piersia= jestes nieodpowiedzialna
                                                matka",jeszcze ktos uwierzy i sie przejmie...
                                                • zona_mi Re: Zona 10.01.06, 16:36
                                                  I to jest właśnie zaleta forum prywatnego, że można sobie urządzić taki miły
                                                  kącik, w którym nikomu nie przeszkadza to, czy tamto, dziewczyny się znają i
                                                  nie ma takiej rotacji. Poza tym - co zauważyłam - często osoby, które na forum
                                                  prywatnym są przyjemne, na ogólnym zmieniają się zupełnie - wtedy wyłażą
                                                  złośliwości, wymądrzania itp.
                                                  Niemowlę to nie jest z założenia forum, na którym ma się zawierać przyjaźnie,
                                                  urządzać rozmówki - to typowo informacyjna instytyucja, trudno się z nią
                                                  identyfikować i podchodzić emocjonalnie. Tak samo nie wolno traktować
                                                  bezkrytycznie porad udzielanych przez emamy. W końcu nie wiemy kto siedzi po
                                                  drugiej stronie.
                                                  A głupka można znaleźć wszędzie - tylko na prywatnych bardziej się kamuflują,
                                                  żeby nie wypaść gorzej, bo tu już łatwiej jest być rozpoznawalnym wink
                        • pampeliszka Re: Pam, 10.01.06, 12:24
                          no widzisz, Mmala- siedz na tym forum i nie pyskuj u obcych, hehe
                          ale ja tam lubie sie czasem poklocic, tu nie wypada, a tam...szalej dusza,
                          piekla nie ma
      • zona_mi Re: Co Was wkurza? 10.01.06, 13:09
        mmala6 napisała:

> wkurza mnie:
        > - forum "Niemowle"

Jeśli można spytać - a kieruję się wyłącznie ciekawością, nie przywiązaniem
        emocjonalnym do forum, którym się opiekuję wink - co konkretnie wkurza na
        Niemowlęciu? Bo mnie też tam wneriwają różne rzeczy i ciekawa jestem czy to się
        pokrywa z Waszymi odczuciami ?
        • mooh Re: Co Was wkurza? 10.01.06, 13:58
          Wprawdzie to Mmala zadeklarowała, że wkurza ją Nimowlę, ale skoro juz o tym
          mowa, to wtrącę swoje trzy grosze. Nad całym tym forum unoszą się dwa duchy:
          Matki Polki Cierpiętnicy oraz Matki Polki Histeryczne. Najbardziej irytujące są
          wątki, w których mamy butelkowe i mamy piersiowe obrzucają się błotem.
          Denerwujące są też pytania świadczace o nieumiejętności samodzielnego myślenia.
          Bo jesli ktoś roztrząsa na forum, od kiedy przejść na większy rozmiar pieluch,
          zamiast spojrzeć na pupę swojego dziecka, to jest to trochę zabawne. Z drugiej
          strony, część pytań pewnie bardziej jest motywowana chęcią zagajenia rozmowy,
          niz autentyczną niewiedzą.
          • zona_mi Re: Co Was wkurza? 10.01.06, 15:01
            Mam takie samo zdanie - to chęć założenia swojego wątku a nie autentyczny
            problem smile
    • mooh Re: Co Was wkurza? 10.01.06, 12:06
      Ale wymyśliłaś wątek! No to wyliczam w kolejności dowolnej:
      1. Becikowe
      2. Polityka
      3. Nowa rezydencja ZUS tuż obok mojego bloku
      4. Klatkowe konferencje na szczycie dwóch sąsiadek przy akompaniamencie psa
      zawsze wtedy, kiedy Zosia zasypia
      5. Roznosiciele ulotek i gazetek reklamowych, bo dzwonią domofonem zawsze w
      oklicznościach jak wyżej
      6. Kiedy mama wypali papierocha a potem idzie przytulać Zosię lub kiedy zaczyna
      zrzędzić
      7. Kiedy mąż traktuje to co mówię jak stek bzdur, potem przyznaje mi rację i
      tłumaczy, ze z początku po prostu nie słuchał/nie zrozumiał/dopiero teraz mówię
      do rzeczy (choć od poczatku powtarzałam to samo)
    • malwus Re: Co Was wkurza? 10.01.06, 12:27
      oj dużo by się znalazło:
      - zus i urząd skarbowy (pracuję w księgowości)
      - katar który mnie wykańcza
      - rosnące ceny mieszkań
      - teściowa (czasami)
      - nasz rząd
      • mmala6 jak moglam zapomniec o: 10.01.06, 12:30

• mmala6 TESCIOWEJ!!!! 10.01.06, 12:30

• schaapje widocznie az tak Cie nie wkurza :))) 10.01.06, 12:46
            wiesz - podswiadomosc robi swoje, nie? smile)
      • mooh I jeszcze jedno 10.01.06, 12:31
        Jak mnie weźmie uczulenie i zacznie kręcić w nosie. To mnie bardzo wkurza
        • pomme Re: I jeszcze jedno 10.01.06, 12:48
          mnie wkurza że mamy taki rząd a ja takiego nie wybierałam
          wkurza mnie ze jak pójde do pracy do synka bede praktycznei w weekendy widzieć
          wkurza mnie ze całymi dniami jestem sama bą monsz późno wraca a niewiele zarabia
          wkurzaja mnie dobre rady typu zobaczysz za miesiąc bedzie tak a za pół roku
          bedzie tak ( na razie nic sie nie sprawdziło)
          i wkurza mnie że całe życie muszę dbac o linię a efekty są średniawe
          i wkurza mnie że moja mama zawsze gdy chce sobie ponarzekać mówi że przesadzam
          i dodaje,że mój monsz to ma dopiero ciężko, tak cięzko pracuje... ( zarabiamy
          prawie tyle samo)
          • mooh Re: I jeszcze jedno 10.01.06, 12:56
            pomme napisała:

> mnie wkurza że mamy taki rząd a ja takiego nie wybierałam

Pomme, nawet ci, co wybierali chyba się nie mogą nadziwić, że mają wicepremier
            Gilowską i sojusznika Leppera.
            >
    • tropikalna Re: Co Was wkurza? 10.01.06, 12:48
      A mnie wkurza:
      -moje wrodzone lenistwo, ale jestem zbyt leniwa zeby cos z nim zrobić
      -sąsiedzi którzy bez względu na porę dnia i nocy wychodzą z pieskiem,
      trzaskając drzwiami, tak że mi się ściany trzęsą a na dodatek pan ma chyba
      gruźlicę...a echo nieeeeeesie i nieeeeeesie po klatce...
      -mieszkanie na III p. wózka nie mam siły znosić
      -moja mama która uporczywie całuje Zozola w usta i teraz Zzozol musi brac
      antybiotyk bo ma zapalenie gardła
      -miasto zapadłe w którym na Pomorzu mieszkam
      -brak prawa jazdy...
      -polityka mojej firmy, ale to temat na osobny post...
      i wiele, wiele innych
    • schaapje glupota ludzka 10.01.06, 12:52
      pewnie dlatego, ze czasami wykazuje sie wlasnie daleko zaawansowana glupota smile
      klne jak stary szewc, gdy mi przechodnie pod samochod wlaza. albo gdy parkuja
      jak debile. albo gdy w sklepie na przyklad ktos staje wozkiem na srodku
      przejscia - bo on jeden w calym sklepie jest, nie???

taaak - glownie takie ogolnoludzkie rzeczy mnie wkurzaja

a! i jeszcze jak moj luby nos smarka - normalnie traby jerychonskie ciszej
      wyly.... smile))
      • wiolkak Re: glupota ludzka 10.01.06, 12:58
        u mojego mężą to mnie kichanie wkurza - on nie umie jak człowiek raz, tylko
        zawsze 3!!! a kaska ma to po nim
        • schaapje Re: glupota ludzka 10.01.06, 13:01
          trzy to jest nic
          u mnie jak zacznie kichac, to potrafi i 5 minut....
          a potem smarka nos smile)))
          zabic!
    • wenus.z.willendorfu Aktualnie wkurza mnie to 10.01.06, 12:58
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34708&w=34717732
      a konkretniej dziewczyna z "wykztałceniem wyższym" (tzn. z maturą), która nie
      opanowała dotąd podstaw języka ojczystego
      • zona_mi Wenus, ale przyznaj, że 10.01.06, 13:21
        "samotny pionek w dupie" to czadowe określenie? smile
        • pomme Re: Wenus, ale przyznaj, że 10.01.06, 13:23
          tez zwróciłam na to uwagesmile okreslenie bezbłędne
        • wenus.z.willendorfu Re: Wenus, ale przyznaj, że 10.01.06, 13:23
          jasnesmile
          I modelatorka wszechforów też niezła jest smile
        • mmala6 "samotny pionek.... 10.01.06, 15:56
          w dupie" ja w ogole nie rozumiem DLACZEGO takie porownanie? czy ktos moze mnie
          oswiecic? czy tak sie mowi w jakies czesci naszego kraju?Bo nie slyszalam nigdy
          takiego czegos, choc faktcznie ma..."samotny" wydzwiekwink)
          • ezrapound Re: "samotny pionek.... 11.01.06, 14:20
            O jejku, jakaś chyba niepojętna jesteś. Jakby było pięć pionków w dupie, albo
            trzy, albo chociaż dwa, to wszystko gra. Wesoło im tam, w tej dupie. Ale jeden
            pionek w dupie? Samiusieńki? W ciemnej otchłani? Ty chyba całkiem niewrażliwa
            na poezję jesteśsmile
      • jakw Re: Aktualnie wkurza mnie to 10.01.06, 15:53
        bo to tzw wyższe prezydenckie...
    • izka_74 Zapomniałam o najważniejszym! - TP S.A. !!! 10.01.06, 13:24
      To chyba wkurza mnie najbardziej - przez ich krętactwa, matactwa, wprowadzanie
      w błąd, przez dwa lata nie mogę mieć w pracy stałego dostępu do sieci sad(((
      Jeszcze do kwietnia musze bujać się z jakimś ryczałtem na modem, przez co nie
      mogę sobie ani dobrze poczytać, ani popisać, bo zegar tyka sad((

A forum niemowlę wkurza mnie najmniej, bo odkąd znalazłam "Niemowlaki i
      maluchy" to już tam nie zaglądam smile
      • kubona Re: Zapomniałam o najważniejszym! - TP S.A. !!! 10.01.06, 13:57
        dopisałam się do wątku na niemowlaku.....
        a co mi tam, mi też czasem wolno. ale tak serio to dziś nic mnie nie wkurza,
        Kuba jako tako, mariusz wróci wcześniej z pracy, słoneczko świeci....żyć nie
        umierać.
        • pampeliszka Re: Zapomniałam o najważniejszym! - TP S.A. !!! 10.01.06, 14:36
          Kubona, jak ja lubie ten Twoj optymizm...
          Wenus, co sie nabijacie z biednej, wykształconej dziewczyny.To nie po
          bozemu...Tyle nerwow ją studia kosztują. A do tego, Wasze odpowiedzi były NIE NA
          TEMAT. Wlasciwie to Mama_Kotula powinna ten watek wyrzucic, wszak ona zawsze
          tylko na temat sie wypowiada.
          • mooh Re: Zapomniałam o najważniejszym! - TP S.A. !!! 10.01.06, 14:41
            pampeliszka napisała:

> Wlasciwie to Mama_Kotula powinna ten watek wyrzucic, wszak ona zawsze
            > tylko na temat sie wypowiada.

Czuję sarkazm.
            • mmala6 Re: Zapomniałam o najważniejszym! - TP S.A. !!! 10.01.06, 14:42
              niuch, niuch, ja tez....wink
              • mmala6 a ja TP mam gdzies bo nie mamy z nimi NIC 10.01.06, 14:46
                wspolnegosmile
                • mooh My też. 10.01.06, 14:47

• enja11 Re: My też. 10.01.06, 15:06
                    na szczęscie współpraca z TP zakończonawink)
                    A wkurza mnie najbardziej właśnie jak się ludzie pchają do środka np. sklepu i
                    ledwo się mieszczą, a wystarczyłoby przeczekać, aż ze srodka wyjdzie
                    zawalidroga, czyli np. ja z wózkiemwink)) Analogicznie w tramwajach, ale to już
                    wcześniejsze doświadczenia, bo teraz nie praktykuję jazdy komunikacją miejską.
                    Stanie na środku alejek w sklepie doprowadza mnie do furii, ale mój mąż
                    twierdzi, że jestem przewrażliwiona. Wkurzają mnie pomysły naszego rządu na
                    uszczęśliwianie na siłę - wystarczyłoby przestać przeszkadzać. Wkurza mnie
                    firma, która wymieniała nam okna, która dopiero po moim kolejnym telefonie i
                    groźbach pod ich adresem, wysłała ciecia, który pooglądał i stwierdził, że "to
                    trzeba reklamowac" - odkrywca!!!! i nie pamietam, co mnie jeszcze wkurzawink)
              • pampeliszka Re: Zapomniałam o najważniejszym! - TP S.A. !!! 10.01.06, 15:43
                hehe, no co Wy? ja i sarkazm?
                • wenus.z.willendorfu Pampeliszko- Ty sarkastyczna?! 10.01.06, 16:55
                  Niemożliwe!!!
                  To prawie tak, jak Wiolka pisze, że nikomu nie zazdrości przespanych nocy smile))
                  • pampeliszka Re: Pampeliszko- Ty sarkastyczna?! 10.01.06, 21:35
                    hehe, no własnie, dziewczyny sie czepiaja...
    • kangur4 Re: Co Was wkurza? 10.01.06, 20:43
      Wkurza mnie:

- zastawiony samochodami chodnik pod Universusem.
      - a szczególnie często parkujący W NIEDOZWOLONYM miejscu Chevrolet van, który
      zasłania widok na przejściu dla pieszych przez dwupasmówkę bez sygnalizacji
      - to, że jeszcze się nie zdobyłam, żeby zadzwonić z tego powodu do Strazy
      Miejskiej (ale zrobię to, do cholery!)
      - psie kupy WSZĘDZIE. BTW: zawsze mnie zastanawia, jak reaguje właściciel psa,
      nie sprzątający po swoim pupilu, kiedy wlezie w "cudze" gówno:
      a). Ooo, jaka śliczna kupa, podobna do tej, jaką Pimpuś robi
      b). Kur&%$!!*&%w#@%^&*&^^a&!!!!!!!!
      Jak myślicie?
      - już pisałam - poczta róg Chełmskiej i Sobieskiego
      - obecna sytuacja polityczna, ale powoli się uodparniam
      - że Lost i Desperate Houswives są w tym samym czasie.
      - ludzie rozmawiajacy głosno w kinie
      - to, ze moja corka ma 38,7 goraczki
      • mmala6 Kangur, moge Ci pomoc 10.01.06, 22:26
        mamy juz drugi sezon "Lost"smile)chyba ze wolisz, zeby Ci opowiedziala co sie
        dalej dzieje...??smile
        • kangur4 Re: Kangur, moge Ci pomoc 10.01.06, 22:31
          Ja nawet pierwszego odcinka Lost nie widziałam, w ogóle nie wiem o co tam
          chodzi, wiem tylko, ze to dobry serial jest. Pozostałam wierna Housewifom.
          • mmala6 Re: Kangur, moge Ci pomoc 10.01.06, 22:41
            ooo Kochana! dobrze ze my mamy Lostow na plycie, zaczelismy ogladac jak jeszcze
            w ciazy bylam, wiec nie mam podobnych dylematow.
            DH tez sa gitwinkKtora najbardziej lubisz? mnie rozwala Bree i ta ladna czarna,
            co sie okazalo ze jest w ciazy, nie pamietam imienia-jest niezla numerantka, hehe
            • kangur4 Re: Kangur, moge Ci pomoc 10.01.06, 22:45
              Gabrielle.
              Mój mąż jest fanem Bree (co zresztą jest dowodem na to, że to dobry serial, bo
              to chyba jedyny, oprócz Ostrego Dyzuru, który mój maż w ogóle ogląda).
              Ja chyba też najbardziej "lubię" Bree. Niezła z niej suka.
              • mmala6 Re: Kangur, moge Ci pomoc 10.01.06, 23:00
                Moj tez oglada, hehe i M jak miloscwinkgeneralnie wie mniej wiecej o co chodzi w
                kazdym ktore ja ogladam.
                Wlasnie Gabrielle, ciekawe jak bedzie wygladac z brzuchemwink)
                A myslisz,ze maz tej co ma tyle dzieci (ja mam slabosc do imion, skleroza)ja
                zdradzil? zdradza? bedzie zdradzal? bo ja mysle ze on ma cosik na sumieniu.A ona
                taka Matka-Polka tzn Amerykanka.
                • izka_74 Re: Kangur, moge Ci pomoc 11.01.06, 09:27
                  Dołączam do Was kobitki, jako wierna fanka serialu. To jedyny dziń w tygodniu,
                  gdy zcekam na coś w TV smile A lostów nie oglądam z tego samego powodu co kangur,
                  nie zapowierdzieli że to dobry serial ma być, więc pierwszego odcinka nie
                  widziałam, a potem to już nie warto. Poczekam na jakąś powtórkę.

A mąż na pewno zdradził tę Matkę-Amerykankę, co dzieciom psychotropy
                  podbierała smile Czasem też byłabym tego bliska, na szczęście nikt w rodzinie nie
                  bierze wink
                  • mmala6 Re: Kangur, moge Ci pomoc 11.01.06, 09:47
                    byl tam jeden taki moment jak rozmawialam ze swoim ojcem, no nie?ciekawe co ona
                    zrobi jak sie dowie, hehe
                    Lost jest the best! inna kategoria filmu niz DH, pamietam jak byla w ciazy to
                    ogladalismy po 5-6 odcinkow pod rzad i na drugi dzien wydzwanialam do meza zeby
                    szybciej wracal z pracy bo ja juz chce nastepne ogladac!!
                    • izka_74 Re: Kangur, moge Ci pomoc 11.01.06, 10:34
                      zobaczymy czy spełni swoje groźby... jakby to było prawdziwe życie, to
                      stawiałabym na to, że nie odejdzie, ale w tym filmie wszystko jest możliwe,
                      może zaplanuje jakąś zemstę?
    • mooh Re: Co Was wkurza? 10.01.06, 22:30
      Mnie jeszcze wkurza reklama BRE Banku z Magdą, co MBA zrobiła w Londynie
      • mmala6 Re: Co Was wkurza? 10.01.06, 22:38
        Mooh, jakas Ty obyta, ja nawet nie wiem o jaka reklame a tym bardziej a jak
        Magde chodzi!
        • kangur4 Re: Co Was wkurza? 10.01.06, 22:42
          Tam, obyta.
          Dużo przed telewizotem siedzi. Ot co. Zamiast z dzieckiem na spacer wyjść tongue_out
          • mooh Re: Co Was wkurza? 10.01.06, 22:44
            kangur4 napisała:

> Tam, obyta.
            > Dużo przed telewizotem siedzi. Ot co. Zamiast z dzieckiem na spacer wyjść tongue_out
            >
            Złośliwe jędze. Już wam więcej nie opowiem żadnej reklamy.
        • mooh Re: Co Was wkurza? 10.01.06, 22:42
          Jest sobie Magda. Ubrana w pięknie skrojoną garsonkę, na nosi Magdy markowe i
          bardzo trendy okulary. Magda patrzy nienasyconym wzrokiem prosto w kamerę,
          zdejmuje okularu rozpina bluzkę, a z offu leci: "To jest Magda, twój przyszły
          doradca w BRE BAnku. MBA zrobiła w Londynie, finanse ma w małym palcu, poza tym
          jest miła i opiekuńcza" i tu Magda wyciąga cyca i karmi niemowlę.
          • mmala6 Re: Co Was wkurza? 10.01.06, 22:57
            powaznie jest taka reklama?????

Mooh, Ty lepiej idz z dzieckiem na spacer bo potem bedziesz watki zakladac ze
            Klusia taka blada i jakby niedotleniona!smile
            • mooh Re: Co Was wkurza? 10.01.06, 23:01
              mmala6 napisała:

> powaznie jest taka reklama?????
              >
              > Mooh, Ty lepiej idz z dzieckiem na spacer bo potem bedziesz watki zakladac ze
              > Klusia taka blada i jakby niedotleniona!smile

Półtorej godziny dzisiaj z nią tyłek odmrażałam na spacerze!!!! Niedługo to ja
              będę zakładać wątki o szykanowaniu niejakiej Mooh i do Amnesty International
              napiszę!!!!
              • mmala6 Re: Co Was wkurza? 10.01.06, 23:04
                a ja sie chyba podziebilam przez to wietrzenie dziecka.No ale to nie ja
                siedzialam opatulona w cieplutki koc i owinieta ciepla wozkowa kolderka.Nie! to
                nie ja!ja musialm sie slizgac po lodzie zeby wozek utrzymac, bo u nas juz
                piaskarka vel solarka nie dojezdza, eh zycie a potem Ci taki przyjdzie i powie
                "przeciez nikt nie kazal Ci tylka odmrazac", no wlasnie....jutro ogladam reklamy!
    • alexsc Re: Co Was wkurza? 10.01.06, 22:55
      to że mi sie tak szybko wypłata kończy...
      i to że dzień bez allegro to dzień straconysad
    • kangur4 Re: Co Was wkurza? 11.01.06, 16:05
      Wiecie co mnie z letka wkurzyło (no, może nie wkurzyło, rozczarowało) - to, że
      nikt nie podjął mojego wątku o psich kupach! A ja juz byłam nawet gotowa się o
      to pokłócić! I było by przynajmniej śmiesznie.
      • mooh Psia kupa 11.01.06, 16:08
        Psia kupa jest czynnikiem wkurzającym obiektywnie. Nie ma się o co kłócić.
        Gdybyś może założyła wątek zaczepny o wyższości psiej nad kocią lub odwrotnie...
        • mmala6 Re: Psia kupa 11.01.06, 16:08
          kupa to kupa, nie ma co dyskutowacsmile
          • mooh Re: Psia kupa 11.01.06, 16:10
            No widzisz, Kangurku. U nas kupa nie ma szans. Zapodaj kupę na Niemowlaka, to
            jak Ci napiszą, to Ci w pięty pójdzie
            • pampeliszka Re: Psia kupa 11.01.06, 16:12
              Mooh, wlasnie przesledzilam Twoja dyskusje o TV. Dałas sie podpuscic hehe i
              chcialas dyskutowac jak rowny z rownym... Ale dobrze, ze nie dajesz Zosce noża
              do zabawy.
            • kangur4 Re: Psia kupa 11.01.06, 16:12
              Eee, no tak. Umknęło mi, że tu towarzystwo na poziomie jest.
              Już się kiedyś o te kupy kłóciłam. Straszliwie. Bo są tacy, co uważają, że jak
              płacą podatek od psa, to juz nie muszą sprzątać.
              • mooh Re: Psia kupa 11.01.06, 16:14
                Tu chyba takich nie ma.
                • mmala6 Re: Psia kupa 11.01.06, 16:15
                  ja nie placilam podatku od psa.I nie sprzatalam!!tongue_out
                  • kangur4 Re: Psia kupa 11.01.06, 16:23
                    Mmala, guza szukasz?
              • pampeliszka Re: Psia kupa 11.01.06, 16:15
                Ale to chyba na innym forum... Powiem Ci, ze w Olomoucu nawet ludzie
                sprzataja.Co kawalek sa kosze na owe kupy, a jak nie, to maja ze soba
                reklamowki i pakuja.
                • mooh Re: Psia kupa 11.01.06, 16:19
                  Ja kiedyś widziałam w Gdyni na Skwerze KOściuszki kolesia w dresie z łysą
                  głową, prowadzącego na smyczy amstaffa. PIes robił kupę. I patrzę, koleś dobywa
                  z kieszeni woreczek i zgarnia kupę do woreczka. Trochę mnie zatkało, bo jakoś
                  tak się kłóciło z wizerunkiem. Ale może ulegam stereotypom
                • kubona Re: Psia kupa 11.01.06, 16:21
                  ja dziś w jedną wdepnęłam - pod blokiem koleżanki. szczęście mnie jakie spotka,
                  czy cóś.......
                  • mooh Re: Psia kupa 11.01.06, 16:23
                    Może w totka wygrasz
                    • kangur4 Re: Psia kupa 11.01.06, 16:30
                      To ja zaraz zejdę na dół, na nasz pożal się boże, skwerek i cała się wytytłam.
                      Może wygram kilka razy pod rząd?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka