kura17 24.01.06, 21:43 ... z przepiekna Klusia ) przyjmuje gratulacje od jutra od 7 rano, teraz spi smacznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schaapje Re: kurczak zareczony... 24.01.06, 21:46 to my z Gizdeczka idziemy sie upic.... peknoprocentowym mlekiem Odpowiedz Link Zgłoś
mooh schaapje 24.01.06, 21:48 Kurczak będzie artystą, a oni bywają zmienni w uczuciach. Nie upijajcie się tak na umór Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje Re: schaapje 24.01.06, 21:49 a co - nie dosc, ze ona z chlopakiem mylona, nie dosc, ze ja jej uszu jeszcze nie przeklulam, to na dodatek teraz Kurczak zajety.... i jak moje dziecko moze zyc w takich czasach???????? i to na trzezwo.......... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: schaapje 24.01.06, 21:53 nie powiem, nie powiem Klusia i Kurczak brzmi uroczo a zarazem dystyngowanie...no i pasuja do siebie jak nic! i w jednym wieku zdaje sie? Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje Re: schaapje 24.01.06, 21:55 i nikt nie powie, ze kurczaki jedza kluski......? Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje Re: hehe:-) 24.01.06, 22:02 jesli jeszcze jedno po tym widerkowym, to nie doszlo - serwer odmawia wspolpracy Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 zareczam, ze jedza 24.01.06, 22:02 moja babcia miala kiedys kury na wsi. Zarly wszystko. Kiedys nawet sie najadly sfermentowanych wisni z pestkami i mialy odloty. Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Kura poszła spać, a tu takie rzeczy się pisze 24.01.06, 22:07 Że niby kurczaki jedzą kluski. Nie oddam dziecka drobiowi na pożarcie. Po moim trupie! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Kura poszła spać, a tu takie rzeczy się pisze 24.01.06, 22:42 czyli jednak gratulacji nie składać, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Kura poszła spać, a tu takie rzeczy się pisze 24.01.06, 22:43 Wstrzymaj się raczej. Jutro wyjaśnię z Kurą dietę Kurczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Kura poszła spać, a tu takie rzeczy się pisze 24.01.06, 22:49 tak, to lepiej za wczasu wyjasnic ja juz-juz zaczelam snuc plany matrymonialne Malgosi i Jacha, ale mnie w pore Wiolka powstrzymala, mowiac, ze on jest jednak zbyt przystojny i moze byc niestały w uczuciach... Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Kura poszła spać, a tu takie rzeczy się pisze 24.01.06, 22:52 Pewnie Pam. Matki dziewczynek muszą być bardzo ostrożne, bo z facetami nigdy nie wiadomo. Lepiej dmuchać na zimne niż sobie potem w brodę pluć. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Kura poszła spać, a tu takie rzeczy się pisze 24.01.06, 22:53 Mądrość przez Twe usta przemawia. Postanowiłam, ze Malgos sama sie bedzie swatac, zeby potem na mnie nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Kura poszła spać, a tu takie rzeczy się pisze 24.01.06, 22:54 A to już asekuranctwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Kura poszła spać, a tu takie rzeczy się pisze 25.01.06, 10:29 ale tam, tylko wygoda... Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: schaapje 25.01.06, 10:33 mmala6 napisała: > nie powiem, nie powiem Klusia i Kurczak brzmi uroczo a zarazem > dystyngowanie...no i pasuja do siebie jak nic! i w jednym wieku zdaje sie? kurczak 5 miesiecy starszy - w sam raz, aby byc oparciem dla delikatnej kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: schaapje 25.01.06, 10:32 Owieczko, wczoraj zachwalalam kurczaka pod niebiosa, licytowalam i licytowalam, a Tys wciaz Glizdeczki odmawiala... no to kurczakowi tak smutno bylo i musialam dzialac... samas na Glizdeczke te smutki sprowadzila... Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: schaapje 25.01.06, 10:31 mooh napisała: > Kurczak będzie artystą, a oni bywają zmienni w uczuciach. albo artysta, albo fizykiem (ma to w genach...), a to rzeczywiscie prawie na jedno wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 jakie kluski????? 25.01.06, 10:30 kurczak to nawet niedomiksowanego rozgotowanego ryzu nie zje, a co tu wspominac o kluskach??? w zyciu! poza tym on ma GENETYCZNIE zakodowana niechec do klusek (ale uwielbienie dla KLusi )) jejku, jak ja nienawidzilam tych dni, gdy mama dawala nam "lane kluseczki" na mleku (( ale grzeczna bylam i jadlam... ... to tez kurczak ma genetycznie zakodowany - jest BARDZO grzeczny, nawet "nie wolno!" slucha i kabli nie rusza... choc bardzo go kusza... tak wiec Mooh - nie sluchaj podzegaczek, kurczak kulturalny i Klusi nie ruszy... ... do czasu )) Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: jakie kluski????? 25.01.06, 11:08 No to odetchnęłam z ulgą. Sama rozumiesz, że dziecka klusiożercy bym nie mogła oddać. Ale ta Emilia... Coś już od początku Kurczak sobie robi tyły. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: jakie kluski????? 25.01.06, 11:31 kurczak niewinny, emilka sie narzuca... a w sumie to fajnie w tym przedszkolu. sa tylko 3 maluchy, a reszta to 3-4latki. i te wieksze maluchy opiekuja sie tymi mniejszymi (spwadzacja [wechem] czy jest kupa, wyrokuja kiedy dziecko glodne itp). jak kurczak przychodzi, to sie tlum do niego zbiega "hallo jan!', hallo jan! jan! )) i jak ja przychodze po niego, to tlumy biegna go powiadomic Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Mooh... 25.01.06, 10:34 ... wlasnie odprowadzilam kurczaka do zlobka... chyba musimy przeciwdzialac... narzeczona sobie znalazl... emilie... ale starsza od niego (o dzien! , wiec pewnie mu wytlumacze, ze mlodsza Klusia lepiej sie nada... musimy ich jakos zapoznac, masz web-kamere?... )) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 no no ladnie 25.01.06, 11:02 jeszcze zareczyny nie swietowane, a juz inne panny w gre wchodza? Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm My dzisiaj nie poszlismy na Krabbelgruppe, bo moj od drugi tydzien podchorowywuje i nie chcialam, zeby mi co znowu zalapal. Za to w przyszlym tygodniu zaczynamy PEKiP do tego. To sobie Mysz panienek pooglada i do tego topless Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: kurczak zareczony... 25.01.06, 11:11 ho ho ho czyli co kontrakt zawarty? gratulować? Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: kurczak zareczony... 25.01.06, 11:31 no gratuluj, choc tu kolezanki-forumowiczki dolki pod mlodymi kopia... ) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 to my tez gratulujemy :-) 25.01.06, 11:41 ufff... jeden Konkurent mniej Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: kurczak zareczony... 25.01.06, 14:57 Kura nie daj się!!!!! Wiesz,ze mało babek z roczników naszych szkrabów, kuj żelazo póki gorące, może zafunduj młodym jakąś egzotyczną podróż poślubną, no kombinuj kombinuj )))) Odpowiedz Link Zgłoś