07.02.06, 09:38
Nie było mnie kilka dni, a tu tyle zaległości... nie wiem czy zdążę je dziś
nadrobić, bo mam troche pracy, ale postaram sie od czasu do czasu zrobić
malutka przerwę i podczytać to i owo.
W każdym razie chciałam się przywitac i zyczyć wszystkim miłego dzionkasmile)

Widziałam, że wizyta Barbi mnie ominęła...sad

Xemm, ta kawa, na którą mnie zaprosiłaś już pewnie zrobiła się mrożona, ale i
tak dziękujęsmile
Obserwuj wątek
    • kangur4 Re: hej hej 07.02.06, 09:41
      Witaj Duramgamo!
      Szybciutko, korzystając z okazji zapytuję o ten skrypt, o kórym pisałaś. Czy
      orientujesz się może pod jakim tytułem funkcjonuje on wśród studentów? Bom się
      bardzo napaliła...
      • mmala6 Re: hej hej 07.02.06, 09:52
        Hello, ja tez mam tyly, kurcze wstarczy jeden wieczor opuscic a tu tyle watkow!
        jaki skrpyt? jestem zadna jakies nowosci i przeczytania czegos ciekawego.
        Na poczcie czeka na mnie juz "Jezyk Dwulatka" a w pokoju na stoliku wczorajsza
        Polityka , nie czytuje regularnie ale wczoraj poczulam glod tego typu
        "literatury"wink
        • izka_74 Re: hej hej 07.02.06, 09:57
          Ja ostatnio - przyznaję się ze wstydem - pochłonęłam najnowszego Harrego
          Pottera. Co dwa lata dostaję najnowszy tom na urodziny, bo właśnie zawsze tak w
          ich okolicach wypda premiera. Niestety za dwa lata ma być ostatni tom i miła
          świecka tradycja się skończy smile
          A teraz dla równowagi czytam "Wykluczonych" Jelinek i po prostu mam doła od tej
          książki. Ale postanowiłam dotrwać do końca wbrew sobie.
          • wiolkak Re: hej hej 07.02.06, 09:58
            cześć i czołem, właśnie uśpiłam potwora i mam nadzieję, że wcześniej niż za
            godzinę nie wstanie
      • duramgama he he 07.02.06, 09:59
        Własnie Ci odpowiedziałam w tamtym wątku. Cóż za synchronizacja...
        • duramgama Kangur 07.02.06, 10:00
          A Ty masz przeszłośc dziennikarską, że ciągnie Cię w tamte rejony? - że tak
          bezpośrednio zapytam...
          • kangur4 Duramgamo 07.02.06, 10:07
            Nie, studiowałam na WDiNP Stosunki Międzynarodowe. A ponieważ ten wydział
            tworzy system naczyń połączonych, więc studenci się, że tak powiem, przenikali.
            Czasem mieliśmy wykłady z Naukami Politycznymi, czasem z Dziennikarzami.
            Mieliśmy wspólnych wykładowców. A ponieważ kilku znajomych na uczelni zostało,
            więc moje szanse na zdobycie skryptu są spore.
            • duramgama Aha! 07.02.06, 10:14
              Rozumiem. Miło, że sie książką "3xK" interesujeszsmile Najwyraźniej choroba
              poporodowa "mooh, mooh" nie wytrzebiła z Ciebie potrzeby kontaktu z powiedzmy...
              literaturą popularno-naukową (zabrzmiało, oj zabrzmiało!).
              Ale czyta sie świetnie (i to nie tylko moje zdanie), bo książka ma formę
              wywiadu-rzeki... z tym, że dotyczy głównie warsztatu dziennikarza (jak pisac,
              rozmawiać z ludźmi, zdobywać materiał itp.itd.). O życiu prywatnym mini-mini...
    • xemm1 Re: hej hej 07.02.06, 11:53
      Witaj Duram smile)
      A kawka nadal aktualna, ale zapraszam na gorącą z dużą ilością mleczka wink
      Frappe zostawimy sobie na lato, no ewentualnie na wiosnę, a propos Mmala ją
      znalazła?! wink
      • mmala6 Re: hej hej 07.02.06, 11:55
        Xemm, nie mow w mojej obecnosci tego slowa na W. bo sie wsiekne! mialo byc
        cieplo i slonecznie i kwiatki mialy kwitnac a....sama zobacz co jest za oknemsad(((
        • xemm1 Re: hej hej 07.02.06, 11:59
          jest okropnie, ten śnieg to niech sobie poleguje na stokach narciarskich wink)
          byliście na spacerku?
          • duramgama Re: hej hej 07.02.06, 12:40
            My zaraz idziemy na pół godzinki. A o 14 jedziemy do mojej Babci na obiadek.
            Mała odbębni więc dzisiaj drzemkę w samochodzie, bo mamy 30km do przejechania.
            Mam nadzieję, że zdąży się wyspać, bo jak nie to czeka mnie upojny kwadrans
            (minimum) siedzenia w samochodzie...
            Sciskam Xemm i dziekuję za kawkę. pycha. Dopiero co jadłam śniadanie więc jak
            znalazł, tak się zapracowałam, że o świecie pamięć zaginęła... Na szczęście
            Olenka bardzo grzecznie się sama bawi (Mule wróciły do łask!).
          • mmala6 Re: hej hej 07.02.06, 12:44
            wyszlam do ogrodka i jakis taki mokry strasznie ten sniegsad((
            Nie bylysmy bo Mateusz poszedl sobie spac przed 11sta, mimo ze wstal o 8,30.No
            ale w koncu w taka pogode to tylko spac.No i spi jeszcze.Moze jak wstanie i zje
            obiadek to wyjdziemy na dwa okrazenia na sankiwinkChociaz....wlasnie
            wyjrzalam....COŚ znowu pada z nieba!!Buuuu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka