wenus.z.willendorfu 19.03.06, 18:43 Wspólne zdjęcia Frutki i Kurczaka. Wysłalam je zaledwie 10 minut temu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=31771829&wv.x=2&a=38794113 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xemm1 Re: Już są! 19.03.06, 18:46 Wyglądają razem fantastycznie Ale Wam się oberwie od Klusi i Matusia za tą ostatnią fotkę )) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Już są! 19.03.06, 18:48 Nam?? Ja i Kura za nic nie odpowiadamy! Oboje w końcu skończyli już rok, więc są dorośli Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Już są! 19.03.06, 18:50 Racja Co innego jakby byli niemowlakami, ale w takiej sytuacji... ) No i w końcu wolność dla Kurczaka )) To będzie wydarzenie nr 1 w marcowej kronice )) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Już są! 19.03.06, 18:47 ja się pytam co Kurczak robił w Krakowie???!!! poza tym na miejscu Kluski i Matka za nic bym nie uwierzyła! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Już są! 19.03.06, 18:49 wiolkak napisała: > ja się pytam co Kurczak robił w Krakowie???!!! Hmmm, zastanówmy się: przyjechał? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Już są! 19.03.06, 18:51 akurat do Krakowa? a do Klusi mu jakos nie po drodze było? no rzeczywiście przypadek jak cholera!!!! Xemm - Kaska by nigdy tak nie zrobiła, NEVER!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Już są! 19.03.06, 18:52 Wiolka bo oni są FOREVER!! Malunia możesz być również pewna, dzisiaj u znajomych była taka mała piękna panna, ale Malunio wierny jak pies, nawet się za nią nie obejrzał Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Już są! 19.03.06, 18:56 moze i piękna, ale Kaśka dla niego NAJPIEKNIEJSZA, poza tym nie uroda sie liczy ale bogate wn etrze (to tak na wszelki wypadek, bo nie wiadomo co z niej wyrośnie) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Już są! 19.03.06, 20:01 oprócz tego, że jest najpiękniejsza z najpiękniejszych, o! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Już są! 19.03.06, 19:38 Rewelacyjni są. A Wy z Kura sie nic nie chwaliłyscie, ze macie w planach spotkanie na szczycie... Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Kurko 19.03.06, 20:07 Przekaż Panu Kurczakowi, że zaręczyny może uznać za niebyłe. Jest wolny jak nomen omen ptak i może dysponować swoim sercem wedle uznania. Klusia czuje się zdradzona. Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound Re: Kurko 19.03.06, 20:40 No pięknie. A prywatność to co? Wszędzie pełno tych paparazzich. Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek Re: Kurko 19.03.06, 20:53 Ale numer! Kurczak zdemaskowany, randka w sekrecie, pocałunki na Plantach.....łał Mooh, nie martw się - ja planuję chłopaka w drugim rzucie - jeśli nie masz nic przeciwko temu, to chciałabym go już zaręczyć z Twoją cudną Klusią )) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Mooh 19.03.06, 20:58 widzisz?... Trzeba bylo jednak Szafke wybrac. On z tych wiernych jest. No ale teraz to after birds)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 CO TO JEST???? 19.03.06, 21:42 ze Kurczak niby PRZYPADKIEM do Krakowa zajechal?????? Widze,ze Matek musia nowa narzeczona szukac...no coz,life is brutal, jako ze wszystkie panny na forum juz zajete chyba, to sie wezmie za kolezanke z basenu, nijaka Maje A moze Klusia zechce sie pocieszyc w watlych ramionakch Matusia? Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Mooh, Mmala 19.03.06, 21:45 ale to naprawdę nie to, co myślicie! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Mooh, Mmala 19.03.06, 21:48 Frutka z Kurczakiem chcieli...hmm, bliżej przyjrzeć się swoim czapkom Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek Re: Mooh, Mmala 19.03.06, 21:55 bardzo przepraszam dziewczyny.....ale ja byłam pierwsza : tzn. zaproponowałam Klusi mojego jeszcze nie narodzonego (ani nawet nie poczętego) synka ))) Wenus: My z moim mężem to TAK przyglądalismy sie swoim czapkom.....że aż Marysię z tego mamy Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka O, zesz Wy! 19.03.06, 23:31 Pierwsza randka w realu! I na dodatek nie z tymi narzeczonymi Odnotowalam tez pierwsze proby swatania nienarodzonych a nawet niepoczetych dzieci Pancerniczek, jak mi dasz przepis na corke, to ja Ci sprzedam ten na syna Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Pancerniczek, Mmala, Agagaby 20.03.06, 12:28 Miałam słówko z Klusią, która jest teraz trochę zająta ząbkowaniem, ale wyraziła się dość jasno. Mam szlaban na swatanie. Powiedziała, że sama sobie wybierze jakiegoś statecznego, miłego przedszkolaka, bo maluchy i niemowlaki jeszcze nie wiedzą, czego chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Pancerniczek, Mmala, Agagaby 20.03.06, 14:00 Mateusz tez powiedzial, ze "te z forum juz sobie odpuszcza", bo juz na drugiej dziewczynce sie zawiodl.Teraz najpierw sprawdzi a potem zdecyduje. A zatem moj syn jest znowu wolny Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: Pancerniczek, Mmala, Agagaby 20.03.06, 14:30 A Marysia wolna i szczęśliwa, może sobie oglądać czyje tylko chce czapki i umawiać się z kim chce bez zobowiązań. I raczkować na randki z kim sobie zażyczy. Ja w niemowlęctwie też byłam z jakimśtam kolegą swatana, ale na oczy to go widziałam raz, mając 16 lat, ale nie zorientował się, że to ze mną ma dzielić życie... może to i lepiej Odpowiedz Link Zgłoś