Dodaj do ulubionych

Jak zmniekszyć zdjęcia

07.04.06, 15:41
żeby dało się je wysłać do galerii? Nie umiem tego zrobić. W międzyczasie
wysłałam dwa zdjęcia na naszą wspólną skrzynkę.
Obserwuj wątek
    • magdalena_dem można tak 07.04.06, 15:54
      zaznaczasz je, klikasz prawym przyciskiem myszki - wybierasz wyślij do adresata
      poczty, następnie klikasz zmniejszyć zdjęcia, otwiera Ci się okno a w nim
      zdjęcia zmniejszone już, przerzucasz je do jakiegoś innego folderu niż źródłowy,
      i gotowe
      • renatka_sz Re: można tak 07.04.06, 16:22
        Tata_Olka napisal kiedys instrukcje dla mniej uzdolnionych techniczniesmile)) Linki
        znajdziesz w naglowku forum ("Jak zmniejszyc zdjecia" cz.1 i 2)
        Ja zmniejszam korzystajac z programu, ktory byl dolaczony na plytce do mojego
        aparatu
        • renatka_sz Re: można tak 07.04.06, 16:27
          Ezra, wlasnie potuptalam na skrzynke zobaczyc Twoja Krolewne. Moja rada: naucz
          sie zmniejszac zdjecia szybciutko, bo masz naprawde sliczna coreczke i milo ja
          bedzie ogladac czesciejsmile
          • ezrapound Re: można tak 07.04.06, 17:44
            Dzięki kochane! Tak mi się właśnie wydawało, że mam piękną królewnę. Podobnie
            jak wszystkie inne forumowe maleństwa!
            • ezrapound Re: można tak 07.04.06, 17:54
              Zmniejszyłam i wysłałam! Hura!
              • renatka_sz Re: można tak 07.04.06, 18:09
                widze, ze czasem Ci suwaczek fiksujesmile sprobuj wstawic do sygnaturki to:
                <ahref="http://b1.lilypie.com/4Mijp2.png">Moja Krolewna ma…</a>
                tylko na poczatku postaw spacje miedzy "a" i "href". Powinno zadzialacsmile
                • ezrapound renatka_sz 07.04.06, 20:54
                  Dzięki! Wiesz co, napisać, że suwaczek mi "czasami szwankuje" to spory
                  eufemizm. Ale ja jestem tak radykalnie niedorobiona jeśli chodzi o komputery,
                  że fakt posiadania jakiegokolwiek suwaczka jest nie lada osiągnięciem.
                  • ezrapound Re: renatka_sz 07.04.06, 20:57

a w dodatku bardzo mądrze zatytułowałam ten wątek - dopiero teraz zobaczyłam,
                    że pytam o zmiękczanie zdjęć. Dobrze, że nikt nie zaproponował płynu Lenor.

• renatka_sz Ezra 07.04.06, 21:34
                      widze, ze suwaczek dalej nie dzialasmile
                      wejdz na Moje forum, na samym dole jest sygnaturka. Tam musisz wkleic skopiowany
                      tekst (oczywiscie z uzupelniona spacja) i ewentualnie mozesz wpisac jakis tekst,
                      ktory bedzie sie ukazywal pod kazdym Twoim postem. Na koncu wciskasz OK,
                      wylogowujesz sie i po ponownym zalogowaniu wszystko powinno dzialac jak zlotosmile
                      • mmala6 Renatko 07.04.06, 21:37
                        zrob mi suwaczek plissss, bo ja kiedys robilam ale mi nie wyszedl ;-(( a juz
                        zeby sie ukryl pod "matus ma...." to kosmos calkowity.Pomozesz...?plisssss * * *
                        • renatka_sz Re: Renatko 07.04.06, 21:43
                          proba suwaczka, nie wiem czy od razu wyjdziesmile
                          Matus ma...
                          • mmala6 Re: Renatko 07.04.06, 21:44
                            ale ladnie,ale ladnie a dlaczego Matus jest Murzynkiem????smile))))
                          • renatka_sz Re: Renatko 07.04.06, 21:46
                            dziala jak talalasmile
                            Mmala, wystarczy skopiowac tekst:
                            <ahref="http://b2.lilypie.com/mR2Ap1/.png[/img][/url]">Matus ma...</a>
                            tylko wstaw spacje miedzy "a£ i "href"
                            jesli Ci sie nie podoba rodzaj suwaczka, to moge Ci wstawic innysmile
                            • mmala6 Re: Renatko 07.04.06, 21:47
                              Suwaczek jest sliczny, tylko zrob prosze "blada twarz" z Matkasmile)
                            • renatka_sz Re: Renatko 07.04.06, 21:47
                              miedzy "a" i "href" oczywisciesmile
                              to co, chcesz cos innego? Wolisz zeby jednak Matus byl bielszy?smile
                              • mmala6 Re: Renatko 07.04.06, 21:49
                                mimo ze ten Twoj to taki Mulatek raczej, to jednak Matek jest przedstawicielem
                                bialej skorysmile
                                • ezrapound Re: Renatka! 07.04.06, 21:51
                                  Zrobilam jak kazałaś!
                                  • ezrapound DZIĘKI! 07.04.06, 21:52
                                    Wreszcie mi cholerstwo zadziałało! Jesteś wielka i do końca życia będę Cię
                                    podziwiać!
                                    • renatka_sz Re: DZIĘKI! 07.04.06, 21:58
                                      alez nie ma za co! Ja po prostu jestem szalenie mila i usluznasmile
                            • renatka_sz Mmala 07.04.06, 21:57
                              a taki moze byc?
                              Matus ma...
                              • mmala6 Re: Mmala 07.04.06, 21:58
                                hehehe, super!! Moj Rycerz!wink)jaki link mam wkleic?
                                • renatka_sz Re: Mmala 07.04.06, 21:59
                                  taki, tylko ze spacja ofkors:
                                  <ahref="http://b2.lilypie.com/mR2Ap1/.png[/img][/url]">Matus ma...</a>
                                  • mmala6 Re: Mmala 07.04.06, 22:02
                                    dzieki, sprawdzam
                                    • mmala6 Re: Mmala 07.04.06, 22:03
                                      no i nie pojawia sie, juz to widze
                                  • renatka_sz Re: Mmala 07.04.06, 22:04
                                    Matus ma...
                                    • mmala6 Re: Mmala 07.04.06, 22:05

• mmala6 Re: Mmala 07.04.06, 22:06
                                        widzisz co mi sie dzieje?
                                        jak dam Twoj link nizej, pod "Fotki Matusia" to mi sie w ogole nie pojawia, jak
                                        w poscie poprzednim, na podgladzie na "Moje forum" jest, a tu nie
                                      • renatka_sz Re: Mmala 07.04.06, 22:06
                                        Mmala, ale ten caly skopiowany tekst umiesc w nastepnej linijce, bo wyglada,
                                        jakbys to wkleila w tej samej co "Fotki Matusia"
                                        • renatka_sz Re: Mmala 07.04.06, 22:08
                                          jak chcesz to napisz na gazetowego, podaj Twoje haslo i Ci sprobuje zrobic.
                                          Potem sobie najwyzej haslo zmieniszsmile
                                        • mmala6 Re: Mmala 07.04.06, 22:08

• mmala6 Re: Mmala 07.04.06, 22:09
                                            juz wyszlo, ale nie mam przez to swojej starej sygnaturkisad bo jak sa trzy
                                            linijki to mi sie juz nie miesci
                                            • renatka_sz Re: Mmala 07.04.06, 22:11
                                              trzy linijki w sygnaturce sie mieszcza, ale zalezy jakie dlugie, czasem trzeba
                                              kombinowacsmile
                                              Ale zawsze mozesz zamiast tekstu Fotki Matusia wpisac np. Matus ur. 30.01.2005
                                              • mmala6 Re: Mmala 07.04.06, 22:12
                                                ale jak to zrobic?
                                            • mmala6 Re: Mmala 07.04.06, 22:11
                                              o wlasnie, teraz dopisalam na dole "Nasze Szczescie Mateusz...." i nie masad(

Dzieki Renatko, jestes bardzo mila i usluzna!!smile)
                                              • renatka_sz Re: Mmala 07.04.06, 22:15
                                                widocznie faktycznie za dlugie te Twoje linijkisad
                                                w takim razie jesli koniecznie chcesz miec tekst o Szczesciusmile to umiesc go
                                                ZAMIAST tekstu "Fotki Matusia"
                                                • mmala6 Re: Mmala 07.04.06, 22:16
                                                  no dobrze ale jak?smile)"Szczescie" jest najwazniejszewink)
                                                  • renatka_sz Re: Mmala 07.04.06, 22:20
                                                    wchodzisz w sygnaturke i masz tam
                                                    <a href="...adres strony ze zdjeciami...">Fotki Matusia<a/>
                                                    no i zamiast FOTKI MATUSIA sprobuj wpisac tekst o Szczesciusmile Moze sie zmiescismile
                                                  • mmala6 Re: Mmala 07.04.06, 22:22
                                                    z tekstem o Szczesciu
                                                  • mmala6 Re: Mmala 07.04.06, 22:23
                                                    hehe, no i co on zrobil?
                                                  • renatka_sz Re: Mmala 07.04.06, 22:24
                                                    kto co zrobil, bo zglupialam, jakas otepiala jestemsmile
                                                  • mmala6 Re: Mmala 07.04.06, 22:25
                                                    on-komputerwink)jeszcze raz, bo jakos nieskladnie wyszlo
                                                  • mmala6 Re: Mmala 07.04.06, 22:24

• mmala6 Re: Mmala 07.04.06, 22:25

• mmala6 Re: Mmala 07.04.06, 22:26
                                                    zapomnialam o godzinie....wink
                                                  • mmala6 Re: Mmala 07.04.06, 22:27

• mmala6 Ładnie?????:-) 07.04.06, 22:27

• renatka_sz Re: Ładnie?????:-) 07.04.06, 22:31
                                                    cuuuuudniesmile))
                                                    Matus to od kolyski byl powazny i zasadniczy - urodzic sie punkt 14.00!
                                                    Szafka 17.57 no i mu to niedbalstwo chyba zostaniesmile
                                                    a widzialas nowe powazne foty Szafki?
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=31771829&wv.x=2&a=39934351
                                                  • mama_olka Re: Ładnie?????:-) 07.04.06, 22:32
                                                    Bardzo! A ten smok to od smoczka?wink
                                                  • mmala6 Re: Ładnie?????:-) 07.04.06, 22:46
                                                    hihi, chyba tak! zobacz jak dluuuuuze nam jeszcze tego SMOKA zostalowink

Renatko, widzialam nowe fotki! i nawet, nawet Szafce udalo sie zachowac
                                                    powage.Rozkoszne ma te zabkismile)Mateusz urodzil sie nie dosc,ze w porze
                                                    obiadowej, to jeszcze to byla niedziela, wiec on nie tyle zasadniczy co leniwy
                                                    bedzie.Co ja mowie! on juz jest!!wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka