ezrapound 07.04.06, 15:41 żeby dało się je wysłać do galerii? Nie umiem tego zrobić. W międzyczasie wysłałam dwa zdjęcia na naszą wspólną skrzynkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalena_dem można tak 07.04.06, 15:54 zaznaczasz je, klikasz prawym przyciskiem myszki - wybierasz wyślij do adresata poczty, następnie klikasz zmniejszyć zdjęcia, otwiera Ci się okno a w nim zdjęcia zmniejszone już, przerzucasz je do jakiegoś innego folderu niż źródłowy, i gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: można tak 07.04.06, 16:22 Tata_Olka napisal kiedys instrukcje dla mniej uzdolnionych technicznie)) Linki znajdziesz w naglowku forum ("Jak zmniejszyc zdjecia" cz.1 i 2) Ja zmniejszam korzystajac z programu, ktory byl dolaczony na plytce do mojego aparatu Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: można tak 07.04.06, 16:27 Ezra, wlasnie potuptalam na skrzynke zobaczyc Twoja Krolewne. Moja rada: naucz sie zmniejszac zdjecia szybciutko, bo masz naprawde sliczna coreczke i milo ja bedzie ogladac czesciej Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound Re: można tak 07.04.06, 17:44 Dzięki kochane! Tak mi się właśnie wydawało, że mam piękną królewnę. Podobnie jak wszystkie inne forumowe maleństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: można tak 07.04.06, 18:09 widze, ze czasem Ci suwaczek fiksuje sprobuj wstawic do sygnaturki to: <ahref="http://b1.lilypie.com/4Mijp2.png">Moja Krolewna ma…</a> tylko na poczatku postaw spacje miedzy "a" i "href". Powinno zadzialac Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound renatka_sz 07.04.06, 20:54 Dzięki! Wiesz co, napisać, że suwaczek mi "czasami szwankuje" to spory eufemizm. Ale ja jestem tak radykalnie niedorobiona jeśli chodzi o komputery, że fakt posiadania jakiegokolwiek suwaczka jest nie lada osiągnięciem. Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound Re: renatka_sz 07.04.06, 20:57 a w dodatku bardzo mądrze zatytułowałam ten wątek - dopiero teraz zobaczyłam, że pytam o zmiękczanie zdjęć. Dobrze, że nikt nie zaproponował płynu Lenor. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Ezra 07.04.06, 21:34 widze, ze suwaczek dalej nie dziala wejdz na Moje forum, na samym dole jest sygnaturka. Tam musisz wkleic skopiowany tekst (oczywiscie z uzupelniona spacja) i ewentualnie mozesz wpisac jakis tekst, ktory bedzie sie ukazywal pod kazdym Twoim postem. Na koncu wciskasz OK, wylogowujesz sie i po ponownym zalogowaniu wszystko powinno dzialac jak zloto Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Renatko 07.04.06, 21:37 zrob mi suwaczek plissss, bo ja kiedys robilam ale mi nie wyszedl ;-(( a juz zeby sie ukryl pod "matus ma...." to kosmos calkowity.Pomozesz...?plisssss * * * Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Renatko 07.04.06, 21:43 proba suwaczka, nie wiem czy od razu wyjdzie Matus ma... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Renatko 07.04.06, 21:44 ale ladnie,ale ladnie a dlaczego Matus jest Murzynkiem????)))) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Renatko 07.04.06, 21:46 dziala jak talala Mmala, wystarczy skopiowac tekst: <ahref="http://b2.lilypie.com/mR2Ap1/.png[/img][/url]">Matus ma...</a> tylko wstaw spacje miedzy "a£ i "href" jesli Ci sie nie podoba rodzaj suwaczka, to moge Ci wstawic inny Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Renatko 07.04.06, 21:47 Suwaczek jest sliczny, tylko zrob prosze "blada twarz" z Matka) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Renatko 07.04.06, 21:47 miedzy "a" i "href" oczywiscie to co, chcesz cos innego? Wolisz zeby jednak Matus byl bielszy? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Renatko 07.04.06, 21:49 mimo ze ten Twoj to taki Mulatek raczej, to jednak Matek jest przedstawicielem bialej skory Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound DZIĘKI! 07.04.06, 21:52 Wreszcie mi cholerstwo zadziałało! Jesteś wielka i do końca życia będę Cię podziwiać! Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: DZIĘKI! 07.04.06, 21:58 alez nie ma za co! Ja po prostu jestem szalenie mila i usluzna Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala 07.04.06, 21:58 hehehe, super!! Moj Rycerz!)jaki link mam wkleic? Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Mmala 07.04.06, 21:59 taki, tylko ze spacja ofkors: <ahref="http://b2.lilypie.com/mR2Ap1/.png[/img][/url]">Matus ma...</a> Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala 07.04.06, 22:06 widzisz co mi sie dzieje? jak dam Twoj link nizej, pod "Fotki Matusia" to mi sie w ogole nie pojawia, jak w poscie poprzednim, na podgladzie na "Moje forum" jest, a tu nie Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Mmala 07.04.06, 22:06 Mmala, ale ten caly skopiowany tekst umiesc w nastepnej linijce, bo wyglada, jakbys to wkleila w tej samej co "Fotki Matusia" Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Mmala 07.04.06, 22:08 jak chcesz to napisz na gazetowego, podaj Twoje haslo i Ci sprobuje zrobic. Potem sobie najwyzej haslo zmienisz Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala 07.04.06, 22:09 juz wyszlo, ale nie mam przez to swojej starej sygnaturki bo jak sa trzy linijki to mi sie juz nie miesci Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Mmala 07.04.06, 22:11 trzy linijki w sygnaturce sie mieszcza, ale zalezy jakie dlugie, czasem trzeba kombinowac Ale zawsze mozesz zamiast tekstu Fotki Matusia wpisac np. Matus ur. 30.01.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala 07.04.06, 22:11 o wlasnie, teraz dopisalam na dole "Nasze Szczescie Mateusz...." i nie ma( Dzieki Renatko, jestes bardzo mila i usluzna!!) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Mmala 07.04.06, 22:15 widocznie faktycznie za dlugie te Twoje linijki w takim razie jesli koniecznie chcesz miec tekst o Szczesciu to umiesc go ZAMIAST tekstu "Fotki Matusia" Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala 07.04.06, 22:16 no dobrze ale jak?)"Szczescie" jest najwazniejsze) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Mmala 07.04.06, 22:20 wchodzisz w sygnaturke i masz tam <a href="...adres strony ze zdjeciami...">Fotki Matusia<a/> no i zamiast FOTKI MATUSIA sprobuj wpisac tekst o Szczesciu Moze sie zmiesci Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Mmala 07.04.06, 22:24 kto co zrobil, bo zglupialam, jakas otepiala jestem Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala 07.04.06, 22:25 on-komputer)jeszcze raz, bo jakos nieskladnie wyszlo Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Ładnie?????:-) 07.04.06, 22:31 cuuuuudnie)) Matus to od kolyski byl powazny i zasadniczy - urodzic sie punkt 14.00! Szafka 17.57 no i mu to niedbalstwo chyba zostanie a widzialas nowe powazne foty Szafki? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=31771829&wv.x=2&a=39934351 Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Ładnie?????:-) 07.04.06, 22:46 hihi, chyba tak! zobacz jak dluuuuuze nam jeszcze tego SMOKA zostalo Renatko, widzialam nowe fotki! i nawet, nawet Szafce udalo sie zachowac powage.Rozkoszne ma te zabki)Mateusz urodzil sie nie dosc,ze w porze obiadowej, to jeszcze to byla niedziela, wiec on nie tyle zasadniczy co leniwy bedzie.Co ja mowie! on juz jest!! Odpowiedz Link Zgłoś