didis 16.01.08, 18:57 Który wybrać, ma ktoś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ineska7 Re: BeBe Confort AXISS contra Maxi cosi Tobi 16.04.08, 23:48 Ja mam Maxi Cosi Tobi i jesteśmy (ja i córeczka ;)) bardzo zadowolone! Mogę spokojnie polecić ten fotelik :) Jednak, żeby nie było tak kolorowo ;) napiszę, że BeBe Confort Axiss ma moja siostra i razem z synkiem też są super zadowoleni!!! Moja rada jest taka byś pojechała samochodem, w którym będzie wożony dzidziuś i przymierzyła oba foteliki do kanapy samochodu. Każdy fotel na innej kanapie nieco inaczej się zachowuje a ważne jest by fotelik jak najbardziej stabilnie był zamocowany i sie jak najmniej ruszał. Myślę że oba te fotele są bardzo podobnej klasy i oba są bardzo bezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajk1 Re: BeBe Confort AXISS contra Maxi cosi Tobi 28.05.08, 22:26 ja mam tobi, ale tez zastanawialam sie nad axisem, ale jak przymiezylam w aucie to wybralam tobi, bo axis jest duzy i ciezko bylo nim manewrowac w aucie. najlepiej pojechac z dzieckiem i autem i sprobowac. Z tobi jestem bardzo zadowolona, choc moze jeszcze obejrzyj romery, bo znajomi maja i tez sa zachwyceni i faktycznie mozna je np. bardziej polozyc do spanai, a to wazne, bo dziecko w aucie szybko zasypia. Odpowiedz Link Zgłoś