pampeliszka 18.04.06, 15:08 Malgolowi strasznie sie rozregulowalo spanie, wstawala o 6.30 a o 9 juz chciala spac.A w Olomoucu prosze- 13.15 kupa, mycie i do lozeczka. I spi wciaz. Nie ma jak w domu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmala6 Re: po staremu 18.04.06, 15:09 'home sweet home', jak to bedzie po czesku? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: po staremu 19.04.06, 07:47 Ale ze "starych" rzeczy to i tak najfajniejsza jest poranna kawa na NiM-ie. To dla kogo zrobic? ps. Ciast nie proponuje, chyba ze na Wasza odpowiedzialnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: po staremu 19.04.06, 08:06 jeszcze mam kawę, a za ciasta najuprzejmiej dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem Re: po staremu 19.04.06, 09:01 ja już co prawda kawkę piję, ale ciacha to bym zjadła Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: po staremu 19.04.06, 09:06 Moze byc sernik, przekladaniec, makowiec, orzechowiec i kakaowiec... Cos sobie wybierz. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: po staremu 19.04.06, 09:57 ja bym zjadła lody! mniam Kaśka śpi, w domu błogi spokój, a na forum nuudy Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound Re: po staremu 19.04.06, 10:21 A ja mam totalny kryzys dzisiaj. Dziecko mi zwariowało. Nie chce jeść, nie chce spać, nie zajmie się sobą nawet przez 30 sekund. Mam dość. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: po staremu 19.04.06, 13:27 Ezra, pewnie jakies przyczajone zeby sie odezwaly. Moj Malgol taki jest przy zmasowanym ataku na dziasla... A my wrocilysmy z basenu, byla kumpela na kawie, a teraz mlodziez spi a ja chyba obejrze nastepne odcinki Gotowych na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
niemowlaki_maluchy Re: po staremu 19.04.06, 14:44 Oj, sama już nie wiem czy to zęby, czy raczej diabeł tasmański. Ostatnio udaje się zjeść tylko to, co najpierw potrzymamy w łapie, obejrzymy i dokumentnie zgnieciemy. Nie ma mowy o zjedzeniu czegokolwiek z łyżeczki. Karmienie jest prawdziwym koszmarem. Próbuję smarować dziąsła żelem, ale to zupełnie nic nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound To ja, Ezra... 19.04.06, 19:50 no widzisz. Ząbkowanie dziecka mi się na mózg rzuciło. Czy to podchodzi pod mooh mooh, czy to jest jakieś oddzielne schorzenie? Odpowiedz Link Zgłoś