mooh 28.04.06, 15:06 W sprawie ukrycia NiM. Proszę wpisywać "za" lub "przeciw" w temacie, co ułatwi liczenie głosów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenus.z.willendorfu Re: Przeciw 28.04.06, 15:22 Ewentualnie zamknąć (czyli każdy może czytać, ale pisać tylko elita), ale nie ukrywać. Forum krytego nie da już się otworzyć i jak już ucichnie szum po artykule Mamy Olka, może będziemy chciały bardziej otworzyć się na świat? Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Przeciw 28.04.06, 15:23 Aha! I jeszcze jedno: ukrycie forum spowoduje mnóstwo dodatkowej pracy dla Sylwii, która będzie musiała dawać dostęp do forum Najchętnij poczekałabym na jej opinię Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Mmala 28.04.06, 15:22 Mmala, nie buszuj refendalnego wątku. Wątem "Dlaczego" mozemy założyć osobno i tam się będzizemy przekonywać do swoich racji. Ale porządnicka ze mnie. A niedawno sama narzekałam, że czytać się niektórych wątków nie chce, bo są za bardzo na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala 28.04.06, 15:27 ja nie buszuje, tylko grzecznie zapytalam i przeciez bylo na temat! ale faktycznie, przeciez to Sylwia jest moderatorem....co by tu wymyslic.... Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Mmala 28.04.06, 15:29 Może by założyć alternatywne forum ukryte forum Maluchy i Kilka Niemowlaków i tam się desantować na jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Bardzo nieśmiało przypominam 28.04.06, 15:29 że moje forum jest ukryte... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: za 28.04.06, 15:38 rozumiem ja od zawsze bylam za, juz mam nawet plan B- ewakuacja do Wenus i przeczekanie... Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: za 28.04.06, 15:39 To jest jakieś rozwiązanie. Tylko nie wiem jak Ty, ale ja mam odruch, że wchodzę najpierw tutaj. Trudno byłoby się przenosić ... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: za 28.04.06, 15:43 Odruchy mozna wycwiczyc inne, jak nie bedzie wyjscia. A cos wiecie, kiedy ma sie ukazac tekst o NiM-ie? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: za 28.04.06, 16:38 Pam, nikt tego nie wie, a zwlaszcza sama mama Olka. Chwilowo zarzucilam prace (jestem, poki co, niezadowolona z efektu), bo -uwaga, uwaga- zmieniam prace! Zaloze osobny watek na ten temat A co do meritum to sie wypowiem, jak przemysle. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak chyba za 28.04.06, 17:14 bo coraz bardziej mnie wkurza, jak się jakieś oszołomy przyplątują Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: chyba za 28.04.06, 19:21 w sumie to chyba może być zamknięte, a niech sobie czytają....... a jak nam świeżej krwi zabraknie, zawsze można na jakiś czas otworzyć...... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: chyba za 28.04.06, 19:25 hej, a co Was wkurzyło? Mooh, co przegapiłam? Elspinka wróciła moze? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: chyba za 28.04.06, 19:43 mnie np chodzi o to,ze znamy sie coraz lepiej i czasem ja, na ten przyklad, mialbym ochote napisac cos bardziej osobistego, zeby nie powiedziec intymnego.Ale nie napisze, bo nie wiem kto przeczyta i pozniej niecnie wykorzysta No Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: chyba za 28.04.06, 19:54 Rozumiem. Myslalam, ze cos/ktos mi umknęło. To, ze duzo o sobie wiemy widac chocby w watkach kadzących. Odpowiedz Link Zgłoś
be-ko Z nieśmiałością - ZA 28.04.06, 20:12 To ja tak nieśmiało zapytam, jak stare (czytaj doświadczone ) forumowo_nimowlakowo_maluchowo osobniki miałyby do niego dostęp? Bo ja, choć bardzo chcę, to nie za bardzo mam czas na udzielanie się (młodzież mi ząbkuje ), ale jeśli miałabym wyrazic swoją opinię to tez "za". Zresztą zdziwiłam się zaraz na poczatku, że to forum nie jest ukryte czy choćby zamkniete. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Be-Ko 28.04.06, 20:47 Ty jestes juz stara wyjadaczka, jestem pewna, ze dostaniesz hasło... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Be-Ko 28.04.06, 21:02 ja 'starosc' mierze w ten sposob-jak od razu znam nick, albo chociaz kojarze, to jest ok.Jak wyglada (zeby nie powiedziec 'brzmi') dla mnie obco, to znaczy,ze ktos nowyTzn dla mnie nowy. Be-ko, z calym szacunkiem ale Ty STARA jestes Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Z drugiej strony 28.04.06, 21:16 Gdyby nie forum nie było otwarte dla każdego, nie przypętałaby się Elspinka, a gdyby nie Elspinka, nie powstałaby nowa świecka tradycja wątków sekciarsko kadzących. Sama już nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tu.acha Za a nawet przeciw 28.04.06, 21:44 Ja nie wiem, czy mogę się wypowiadać, ze względu na niezbyt częste udzielanie się tutaj (choć to nie wynika z lenistwa, ja po prostu w ogóle dość rZadko udzielam się na forumach, a chciałabym częściej, ale jakoś nie daję rady). Ale tak sobie myślę, że może nie ukrywać, a zamknąć? Tylko czy dostanę akces??? Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek zrobić zamknięte 28.04.06, 22:09 a w ogóle niech decyduje szefostwo sekty ) Odpowiedz Link Zgłoś
matylda301 Re: zrobić zamknięte 28.04.06, 23:05 A ja naprawdę lubię kiedy całe forum świeci mi się na zielono Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm PRZECIW 29.04.06, 00:56 Zakładając to forum chciałam, aby wszystkie mamy miały do niego dostęp. Na niemowlaku często panowała nieprzyjemna atmosfera, odsyłano do innych, a młode mamy, zwłaszcza zdesperowane, kiedy ich niemowlaki czy dzieci płakały i nie wiedzaiły jak temu zaradzić były tam traktowane z pretensją, że ileż razy można zadawać to pytanie czy temat nie jest związany z tematyką forum, dlatego też chcę aby każdy mógł skorzystać z pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: PRZECIW 29.04.06, 00:59 Zapomniałam dodać, że forum WENUS jest prywatne i w jej imieniu sercecznie tam zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
mooh No to sprawa rozstrzygnięta. 29.04.06, 12:03 To forum Sylwii i demokracja demokracją, ale jej głos jest decydujący. Tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound Re: No to sprawa rozstrzygnięta. 29.04.06, 20:22 Ja najpierw byłam za, ale teraz jestem przeciw. Po co mamy być takie elitarne. Nawet jeśli ktoś będzie szukał dymu, to szybko zrezygnuje. A być może przyłączą się jakieś fajne osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: No to sprawa rozstrzygnięta. 03.05.06, 12:30 mnie nie chodzilo o dymy i 'innych' ale o cos zuplenie innego, napisalam na poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: No to sprawa rozstrzygnięta. 03.05.06, 14:45 Mi o to samo. Parady natrętów się nie boję. Odpowiedz Link Zgłoś
tatavariata Re: No to sprawa rozstrzygnięta. 05.05.06, 11:40 > To forum Sylwii i demokracja demokracją, ale jej głos jest decydujący. Tak > myślę. Skoro tak, to po co zalozylas ten watek? Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu W sprawie ukrycia się 01.05.06, 22:48 zajrzyjcie na moje forum, mam pewną propozycję Odpowiedz Link Zgłoś
pampusia Re: Referendum 02.05.06, 00:02 Wiem niezbyt często zwłaszcza ostatnio tu zaglądam, ale mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie. Naprawdę bardzo Was lubię i ciesze się, że to forum jest takie supernckie. Oleńka jakos ostatnio daje czadu, że mamie na buszowanie forumowe nie zostaje czasu...... Ale jesteśmy Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Pampusiu 02.05.06, 00:24 Nie przejmuj się. Nikt Cię nie wyrzyci, bo niby za co? Odpowiedz Link Zgłoś
tatavariata Przeciw ukrywaniu 05.05.06, 11:38 Wlasnie to jest fajne w NiM, ze nie jest ukryte i kazdy jest mile widziany. Odpowiedz Link Zgłoś