izka_74 07.06.06, 12:16 Jak się czujesz? To już niedługo zostało do rozwiązania Znasz juz płeć maleństwa? A jak Amelka się chowa? Napisz coś proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka785 Re: myszka! 07.06.06, 17:04 do rozwiązania jeszcze 2 miesiące bo zaczynam teraz 32tc! czuję się świetnie czasem troszeczkę wieczorem boli mnie kręgosłup, poza tym na inne dolegliwości nie narzekam... kilogramów trochę przybyło - 10! nie wiem ile jeszcze dojdzie przez ten pozostały czas?... Amelka ok! zrobiła się ostatnio charakterna i próbuje wymuszać różne rzeczy (najczęściej płaczem), ale staram się nie ulegać?... jak widzi inne dzidziusie to jest zachwycona, ogólnie od pewnego czasu jest bardzo zainteresowana małymi ludżmi... także liczę na to, że szybko oswoi się z obecnością nowej istotki w naszym domu! próbowałam nawet parę razy brać małe dzieci znajomych na ręce przy niej, żeby sprawdzić jej reakcję i jak dotychczas ataków złości czy zazdrości nie było... oby tak dalej! teraz sen z powiek spędza mi wyjazd (a raczej wylot) do Polski, który zaplanowaliśmy jeszcze w grudniu kiedy nie wiedzieliśmy jeszcze o ciąży... no i plan jest taki, że jeżeli w dalszym ciągu będę się czuła tak jak się czuję (czyli świetnie!) to polecimy: za 3 tygodnie na dwa tygodnie! jest to trochę wariackie posunięcie, ale... położna powiedziała, że nie widzi problemu na 2h lot... tylko na lotnisku mogą mnie cofnąć i nie zabrać na pokład... ale z drugiej strony słyszałam, że nie zwracają na to czy ktoś jest w ciąży za bardzo uwagi, a sama zgłaszać im tego nie zamierzam... i to tyle u mnie )) pozdr! i dzięki za pamięć! Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Re: myszka! 07.06.06, 17:26 aaa! i zapomniałam dodać, że płci nie znamy inie chcemy znać! przy Amelci też nie wiedzieliśmy do samego końca i była super niespodzianka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Re: myszka! 07.06.06, 21:02 To faktycznie fajna taka niespodzianka. My nie umieliśmy się oprzeć pokusie znania płci Odpowiedz Link Zgłoś