Dodaj do ulubionych

Wtorek - zaczynamy! Meldować się :-)

13.06.06, 08:49
A kto się zgłosi dostanie wodę mineralną marki Żywiec - za dwa tygodnie idę
na wesele i chciałabym dobrze wyglądać, więc lekkie odchudzanko (o ile można
w ogóle dobrze wyglądać mając pierwszy dzień miesiączki sad((
Ciastkami nie kusić smile
Obserwuj wątek
    • mmala6 Re: Wtorek - zaczynamy! Meldować się :-) 13.06.06, 09:03
      obecna!!
      nie kusze ciastkami bo nie mam a wczoraj moj maz przyniosl z pracy spozniona
      paczke na dzien dziecka dla Matusian i sie nazarlismy slodyczy jak prosiaki!!
      Koniec od dzis i basta!!
      dzien dobry, upal byl juz o 7mej,strach pomyslec co bedzie pozniej.A w biurze
      klima....smile
      • izka_74 Re: Wtorek - zaczynamy! Meldować się :-) 13.06.06, 09:08
        wyżarliście dziecku słodycze?! oburzające koleżanko wink
        • mmala6 Re: Wtorek - zaczynamy! Meldować się :-) 13.06.06, 09:11
          Mateusz dostal paluszki i kawalek '3bita'winki soczek!!smile
        • tropikalna Re: Wtorek - zaczynamy! Meldować się :-) 13.06.06, 09:12
          ja nie moge nic wyzerac buuu
          trudno
          jestem tu chwilke jeszcze
          wlasnie spijam kawe i zabieram sie ostro do roboty
          jeszcze jutro i piatek i mam urloooooooop
          tralala
          tylko tydzien ale i tak super
          mam nadzieje sie wybyczyć i wylazic z wozkiemsmile
          niestety pan mąż pracujesad
          • izka_74 tropikalna 13.06.06, 09:15
            przede mną też długi weekend i też się już cieszę smile
    • elkusia Re: Wtorek - zaczynamy! Meldować się :-) 13.06.06, 09:19
      obecna, dokładam truskaweczki i bananki, je też na urlopie od piątku, w piątek
      i sobotę pan mąż maluję - my się ewakujemy (nie będziem znosić ciągłego "uważaj
      na dziecko" brrrr). Ale za to od poniedziałku cały tydzień na działce teściów,
      mam nadzieję, że bez teściów, chociaż nadzieją matką ....
      • pampeliszka Re: Wtorek - zaczynamy! Meldować się :-) 13.06.06, 09:21
        jestem! na chwilke i niewyspana jak diabli
        ale zadowolona, bo wreszcie wrocila chrzestna Malgoski i idziemy zaraz na plotki
        i kawusie
        a upal jak diabli za oknem
    • z1mka Re: Wtorek - zaczynamy! Meldować się :-) 13.06.06, 10:08
      dobry...smile

a ja mam wesele w tym tygodniu i w następnym i w następnym. Odchudzać sie już
      nie ma sensu, za późno. Ale nic to mam majtki wyszczuplającewink najwyżej nie zjem
      bigosuwink
      • elkusia Re: Wtorek - zaczynamy! Meldować się :-) 13.06.06, 10:13
        a Marysia bierzesz na wesela, czy zostawiasz pod opieką?
        • z1mka Re: Wtorek - zaczynamy! Meldować się :-) 13.06.06, 10:35
          Marysie bierzemy na chwileczkę, potem wciskamy dziadkom do łóżka i balujemy do
          ranasmile Przynajmniej taki jest plan.smile
      • izka_74 zimka 13.06.06, 10:18
        Ja mam cały czas nadzieję, ze dwa tygodnie pozwolą jeszcze trochę zeszczupleć ;-
        ) Nadzieja ta umrze zapewne w weekend, po jakims kolejnym obżarstwie, ale póki
        co mam wielkie plany na jakieś 2-3 kilo mniej wink
        • mmala6 Re: zimka 13.06.06, 10:33
          Izka, pokaz zdjecie, same zobaczymy czy potrzebne Ci te 2-3kg mniejwink
          • izka_74 mmala 13.06.06, 10:39
            pokazałabym ale nie mam smile Od dwóch tygodni usiłuję nabyć kieckę w jakiś
            sklepach sensownych cenowo i okazuje się, że nigdzie nie ma mojego rozmiaru, bo
            niby jest 38 ale jakieś mniejsze wink Ale co się dziwić skoro numeracja zaczyna
            się od 32! Co gorsza nie ma też 40-tek, bo chyba te wszystkie typowe 38
            wykupują, a 42 z kolei jest za wielki. Shit! Zaczynam mieć depresję z tym
            związaną wink
            • renatka_sz Izka 13.06.06, 10:46
              to przyjedz do mnie na zakupy. Tutaj numeracja jest mocno zanizona. Ichnie 38 to
              jak w Polsce 40. Tylko ze z drugiej strony Ajriszki to tandeciary i nic
              sensownego w sklepach nie masad
              • izka_74 Re: Izka 13.06.06, 10:48
                niestety u nas podobnie, fajne sukienki zaczynają się tak od 250 zł., a to dużo
                za dużo na mój ledwie dopinający się budżet smile
            • z1mka Izka 13.06.06, 10:52
              miałam ten sam problem, bo faktycznie w sklepach były albo od 40 w górę albo
              34wink - kiedyś to był mój rozmiar...kiedyś... a w ogóle kiedyś nijak nie mogłam
              zakupić sukienki, wszystko musiałam szyć.

a tym razem musialam sie zgodzic na niezbyt ciekawy kolor, ale za to kieca
              ładnie leży i była niedroga.
            • mmala6 Re: mmala 13.06.06, 11:13
              ja nosilam 38 dol 40 gora,byl okres ze nawet 36!!!!!ale to bylo krotkowinkpotem
              38 lub wieksze 36.Teraz 40sad no chyba ze H&M to 38wink)zawsze sie tam mozna
              pocieszyc.Choc ostatnio w Zarze utopilam sie w 38 ale to byla jakas lewa
              bluzka wink
        • z1mka Re: zimka 13.06.06, 10:33
          i tak trzymać! na pewno się uda. Ja zaprzestałam w momencie gdy stwierdziłam, że
          mieszczę się w sukienkę i że nienajgorzej w niej wyglądamwink z tymi majtami rzecz
          jasnawink
          • izka_74 Re: zimka 13.06.06, 10:39
            czyli moze się muszę za gatkami rozejrzeż najpierw, a potem po kieckę wink
            • aarven Re: zimka 13.06.06, 15:29
              No tak babeczki Wy tu o odchudzaniu a ja tu myslę jak tu przez dwa tygodnie
              nabrac ciałka aby mi w gorsecie kości z ramion nie wystawały, dobrze ze jeszcze
              karmie to przynajmniej biust jakis jest smile
              teraz widze sezon wesel bo ja tez za dwa tygodnie ide na wesele i tez niestety
              szukam na siebie jakiejś fajnej kiecki, tylko etarz w tych naszych Gliwicach to
              wiekszośc takich kiecek :wies tańczy wies spiewa i nie potrafie sobie fajnej
              znaleźć. a jakie sie teraz nosi na wesela?
    • myszka785 Meldować się :-) 13.06.06, 17:11
      melduję się! mnie ciastkami też nie kusić bo 32tc kończę a kilogramów już 11 na
      plusie...
      a melduję się dopiero teraz bo rano coś czasu mało było...
      potem wizyta u położnej - no i jakoś tak zleciało do popołudnia smile
      pozdr!
    • magdalena_dem Re: Wtorek - zaczynamy! Meldować się :-) 14.06.06, 19:44
      również sie melduję co prawda z opóźnieniem, ale wczoraj wróciłam z wyprawy na
      2. wesela. Wyszalałam się, w końcu mogłam troche pospożywać alkoholu w postaci
      piwa (piwo to moje paliwo), no i ogólnie było fajnie
      A co do wyglądu, Iza nie martw się, ja na 2. weselu miałam "3 oko", którego
      zupełnie nie mogłam zatuszować. Ale tak to jest jak ręce swędzą i się zdrapuje
      suchą skórkę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka