gosiek3331 09.10.06, 12:42 mam prosbe, czy mozecie mi napisac gdzie w stolicy moge pojsc z 4 miesiecznym dzieckiem na basen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mp2610 Re: basen Warszawa 09.10.06, 12:53 polecam na Kasprzaka pływalnię "Delfin" Odpowiedz Link Zgłoś
mama_basienki Re: basen Warszawa 09.10.06, 16:53 A ja polecam inflancką i szkłókę dla niemowląt państwa Krawczyków Aqua Master www.aquamaster.met.pl chodzę tam z córcią już drugi sezon i będe dłużej - są rewelacyjni!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_basienki Re: basen Warszawa 09.10.06, 22:37 mama_basienki napisała: OCZYWIŚĆIE CHODZIŁO MI O POTOCKA, A NIE INFLANCKĄ . pS. BARDZO DUZO LUDZI TU NIE MA. W TYGODNIU ZAJECIA SA NA TYM WIEKSZYM BASENIE Z WYSPĄ, A GRUPY DO JAKICH JA TRAFIŁAM MIAŁY/ MAJĄ OK 10 BOBAÓW. NIE JEST NAM CIASNO > A ja polecam inflancką i szkłókę dla niemowląt państwa Krawczyków Aqua Master > www.aquamaster.met.pl chodzę tam z córcią już drugi sezon i będe dłużej - > są rewelacyjni!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: basen Warszawa 10.10.06, 12:13 też polecem Potocką, mam porównanie z innymi basenami i uważam, że najlepsze zajęcia są u Państwa Krawczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
bemola1 Delfin na Kasprzaka 09.10.06, 21:33 tez polecam. bardzo nam sie podobalo Odpowiedz Link Zgłoś
babolek25 Re: basen Warszawa 09.10.06, 22:16 Basen na Oławskiej (Bemowo) - czysty, fajne zajęcia dla maluszków i nie tak dużo ludzi jak na Potockiej. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna9926 Re: basen Warszawa 10.10.06, 08:14 Nie wiem w jakiej dzielnicy mieszkasz ale ja chodze ze swoim dzieckiem na plywalnie Polonez na Targowku Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek3331 Re: basen Warszawa 10.10.06, 16:25 dzieki za info , mam pytanie jak jest na pływalni polonez bo to blisko Odpowiedz Link Zgłoś
mamadziecka Re: basen Warszawa 19.01.07, 13:06 Ja tam wolę, jak instruktor pokazuje mi w wodzie, co i jak mam robić, a nie łazi po brzegu. Z jednego basenu zrezygnowałam i przeniosłam się na Bemowo-Oławska 3 A. Cenię sobie tam parę instruktorów - wujka Maćka i ciocię Anetę z www.sportgames.pl Są razem z ćwiczącymi w wodzie, super rzeczy wymyślają, aby dzieci zachęcić pływać. Ale więcej fajnych osób tam pracuje, bo kiedyś przyszłą na zastępstwo inny wujek, chyba Daniel i też super zajęcia były. No, ale każdy z Was ma pewnie swoje typy. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_basienki Re: basen Warszawa 19.01.07, 13:41 Na Potockiej ciocia Zosia stoi na brzegu a wujek pływa razem z nami. ) I tak jest fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
tonina74 Re: basen Warszawa 19.01.07, 13:47 Polecam fimę Sport Games. www.naukaplywania.pl To jest strzał w dziesiątkę! Urwis uwielbia swoją instruktorkę! Wybawiony i zmęczony wraca do domu kompletnie "padnięty", więc najpierw z apetytem zjada a potem pada jak "podcięta młoda sosna" i mamy z mężem cały wieczór dla siebie! Teraz otwieraja ta firma zajęcia na Rokosowskiej to bliżej mnie niż Kasprzaka, bo tam chodziłam do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś