Dodaj do ulubionych

PÓŁROCZNE DZIECKO a FERIE

IP: *.* 26.12.01, 22:06
Czy ktoś wyjeżdżał z półrocznym dzieckiem na ferie zimowe w góry?Drugi POST umieściłam w ZDROWIU.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: PÓŁROCZNE DZIECKO a FERIE IP: *.* 27.12.01, 10:46
      Na ferie jeszcze nie wyjechaliśmy, chociaz planujemy. Natomiast byliśmy na Mazurach pod namiotami, gdy Kayo miał 2 miesiące. Wróciliśmy wszyscy zachwyceni, mimo, że cała rodzina biadoliła i wmawiała nam, że jesteśmy niepoważni. Najważniejsze, żebyś była pewna swojej decyzji i zadbała o to, aby dziecko nie zmarzło, nie przewiało, nie spociło się. Poza tym wypoczynek MUROWANY a jaka satysfakcja po powrocie :) !POzdrawiam Kaya
    • Gość: guest Re: PÓŁROCZNE DZIECKO a FERIE IP: *.* 27.12.01, 14:32
      kiedy mój maluch miał pół roku pojechaliśmy do zakopanego PKSem (ok. 5godz jazdy); wszyscy mówili jaką ja mam odwagę, oprócz tego, oczywiście, biadolenie;akurat wtedy zaczęły się powodzie i cały czas lałoa my?...... spacery spacery spacerymały ciepło ubrany, folia na wózek i heja na regle :-)dodam, że nawet nie kichnął, a pierwszy katar i kaszel przechodzi teraz (12 m-cy);grunt to się dobrze przygotować (odpowiednie ciuszki) i jeśli chcesz jechać to byc pewną że dobrze robisz;pozdrawiam
    • Gość: guest Re: PÓŁROCZNE DZIECKO a FERIE IP: *.* 28.12.01, 13:26
      Moje maleństwo miało 1 miesiac gdy pojechalismy nad morze, a niedawno byliśmy w górach /ma 6 m-cy/ ważne to zapewnić dziecku ciepełko, dobry wózek, i ogrzewane mieszkanie. Oczywiście dużo zależy od dziecka oraz spokoju i odpowiedzalności rodziców.Zdecydowanie jestem zatym żeby zabrać dziecko ze sobą niz zostawiać je innym, lub biadolić że nie mozna wyjezdzac bo ma sie malucha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka