Gość: guest IP: *.* 26.12.01, 22:06 Czy ktoś wyjeżdżał z półrocznym dzieckiem na ferie zimowe w góry?Drugi POST umieściłam w ZDROWIU.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: PÓŁROCZNE DZIECKO a FERIE IP: *.* 27.12.01, 10:46 Na ferie jeszcze nie wyjechaliśmy, chociaz planujemy. Natomiast byliśmy na Mazurach pod namiotami, gdy Kayo miał 2 miesiące. Wróciliśmy wszyscy zachwyceni, mimo, że cała rodzina biadoliła i wmawiała nam, że jesteśmy niepoważni. Najważniejsze, żebyś była pewna swojej decyzji i zadbała o to, aby dziecko nie zmarzło, nie przewiało, nie spociło się. Poza tym wypoczynek MUROWANY a jaka satysfakcja po powrocie !POzdrawiam Kaya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: PÓŁROCZNE DZIECKO a FERIE IP: *.* 27.12.01, 14:32 kiedy mój maluch miał pół roku pojechaliśmy do zakopanego PKSem (ok. 5godz jazdy); wszyscy mówili jaką ja mam odwagę, oprócz tego, oczywiście, biadolenie;akurat wtedy zaczęły się powodzie i cały czas lałoa my?...... spacery spacery spacerymały ciepło ubrany, folia na wózek i heja na regle dodam, że nawet nie kichnął, a pierwszy katar i kaszel przechodzi teraz (12 m-cy);grunt to się dobrze przygotować (odpowiednie ciuszki) i jeśli chcesz jechać to byc pewną że dobrze robisz;pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: PÓŁROCZNE DZIECKO a FERIE IP: *.* 28.12.01, 13:26 Moje maleństwo miało 1 miesiac gdy pojechalismy nad morze, a niedawno byliśmy w górach /ma 6 m-cy/ ważne to zapewnić dziecku ciepełko, dobry wózek, i ogrzewane mieszkanie. Oczywiście dużo zależy od dziecka oraz spokoju i odpowiedzalności rodziców.Zdecydowanie jestem zatym żeby zabrać dziecko ze sobą niz zostawiać je innym, lub biadolić że nie mozna wyjezdzac bo ma sie malucha. Odpowiedz Link Zgłoś