Dodaj do ulubionych

Dziś Julia ma 2 latka!

IP: *.* 03.01.02, 10:15
Zawiadamiam, że dzisiaj o godzinie 4:34a.m. moja córeczka skończyła 2 lata. Jako jubilatka z pewnymi przywilejami wyspała sie do godz. 9 (!) a ja razem z nią, następnie wysłuchała z uśmiechem odśpiewanego przez mamę "Sto lat", dostała prezenty do łóżka i nie omieszkała spostrzec również pozostawionego przy łóżku przez tatusia lizaczka, natychmiast go samodzielnie rozpakować i włożyć do buzi, przez co śniadanie spożywa bez entuzjazmu do teraz.Powiem to co Wy wszystkie - to niewiarygodne że już minęły dwa lata od chwili kiedy pierwszy raz usłyszałam słowo "córka" i zobaczyłam piskającą kuleczkę. A teraz, w tym momencie, przemądrzała osóbka z pewnością nie przypominającą kuleczki, z długimi włoskami, grzebie obok mnie w szufladzie taty, wyciąga szkic jakiejś instrukcji i cieszy się: "O kololowanka!!! Polysujemy???" :-) .
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Dziś Julia ma 2 latka! IP: *.* 03.01.02, 10:40
      Wiwat Julia! Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, zabawy, uśmiechów i wszystkiego co naj!Z serdecznymi pozdrowieniami dla jubilatki,Marzena B.
    • Gość: guest Re: Dziś Julia ma 2 latka! IP: *.* 03.01.02, 10:43
      Gratulujemy wspaniałej jubilatce i jej mamuni...to fakt czas tak szybko leci niedawno były jeszcze takie małe a teraz to już takie fajne kobietki.....Ja z moja Madzią bedziemy siwetowac za 5 dni dokładnie 8 stycznia.......Caluski.....od Madzi dla Julki.......Sani
      • Gość: tyska2 Re: Dziś Julia ma 2 latka! IP: *.* 03.01.02, 10:52
        :bic:Juleczko wszystkiego najlepszego :lol: . Rośnij duża, bądź radosna i zawsze uśmiechnięta :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic:: :bic:Tyska z Asią i Martą :hello:
    • Gość: guest Re: Dziś Julia ma 2 latka! IP: *.* 03.01.02, 12:32
      Wszystkiego NAJLEPSZEGO dla Córeńki od prawie rówieśniczki Oli (my będziemy obchodzić urodziny 26 stycznia)i od Elik też oczywiście. Faktycznie jak ten czas leci!Przesyłam bardzo ciepłe uściski.
    • Gość: 102 Re: Dziś Julia ma 2 latka! IP: *.* 03.01.02, 13:09
      Najserdeczniejsze zyczenia od 3 dni starszej Weroniki (4:40 p.m.)! Duzo zdrowka i usmiechu! :hello:
    • Gość: Paulina Re: Dziś Julia ma 2 latka! IP: *.* 03.01.02, 15:35
      Gratuluję przede wszystkim mamie, a maleństwu dużo usmiechu, radości i beztroskiego dzieciństwa. Wszystkiego najlepszegoPaulina z Zuzią
    • Gość: Patyk Re: Dziś Julia ma 2 latka! IP: *.* 03.01.02, 21:54
      :love: :love: :love: Serdecznie zyczenia urodzinowe :love: :love: :love:przesylaPatyk z Zochaczykiem
    • Gość: guest Re: Dziś Julia ma 2 latka! IP: *.* 03.01.02, 22:28
      Ucałuj Juleczkę w czółko-ode mnie i od Jasia, który wkrótce skończy 2 latka... Dużo zdrówka i uśmiechów Juleczko!
    • Gość: guest Re: Dziś Julia ma 2 latka! IP: *.* 04.01.02, 22:19
      Witamy w gronie 2- latków!!! Spóźnione, ale szczere życzenia radości, zdrówka i samych uśmiechów w trzecim roku życia dla Julii i jej Mamy Anny od Anny i Kamilka.
      • Gość: guest Re: Dziś Julia ma 2 latka! IP: *.* 05.01.02, 21:48
        Dziękujemy bardzo wszystkim za miłe życzonka, Julia obejrzała i wysłuchała ich z zadowoleniem. Dopiero dzisiaj jesteśmy po imprezie - świeczki samodzielnie zdmuchnięte, goście z prezentami trafili w gusta małej Jubilatki więc pełnia szczęścia i zadowolenia. Mój niepokój wzbudziła tylko wielka ilość zjedzonych przez nią dziś słodyczy i przy minimum "zdrowego ludzkiego jedzenia". Mój instynkt macierzyński drżał na ten widok!!!
    • Gość: guest Re: Dziś Julia ma 2 latka! IP: *.* 22.01.02, 12:47
      Serdecznie gratuljuę małej-dużej(!) Julci urodzin!Tym bardziej , że 31 stycznia i moja przemądrzała Julcia skończy właśnie 2 latka ! Szok!Ale te Julki coś w sobie mają!Pozdrawiam.Anka mama Julki napisała/ł:> Zawiadamiam, że dzisiaj o godzinie 4:34a.m. moja córeczka skończyła 2 lata. Jako jubilatka z pewnymi przywilejami wyspała sie do godz. 9 (!) a ja razem z nią, następnie wysłuchała z uśmiechem odśpiewanego przez mamę "Sto lat", dostała prezenty do łóżka i nie omieszkała spostrzec również pozostawionego przy łóżku przez tatusia lizaczka, natychmiast go samodzielnie rozpakować i włożyć do buzi, przez co śniadanie spożywa bez entuzjazmu do teraz.> Powiem to co Wy wszystkie - to niewiarygodne że już minęły dwa lata od chwili kiedy pierwszy raz usłyszałam słowo "córka" i zobaczyłam piskającą kuleczkę. A teraz, w tym momencie, przemądrzała osóbka z pewnością nie przypominającą kuleczki, z długimi włoskami, grzebie obok mnie w szufladzie taty, wyciąga szkic jakiejś instrukcji i cieszy się: "O kololowanka!!! Polysujemy???" :-) .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka