Dodaj do ulubionych

KLuB RoczniakóW

• Gość: Sroka Re: KLuB RoczniakóW IP: *.* 08.02.02, 13:55
      To może my się też już zapiszemy. Co prawda roczek dopiero przed nami, bo 25.02.02, ale ktoś przeciez stwierdził, że czas płynie tak szybko... . Zuzia bardzo lubi dzieci niestety w najbliższym otoczeniu brakuje nam równolatków. Może znajdzie się jakaś przyjaciółka/przyjaciel dla mojej córeczki z Poznania, bądź okolic?Pozdrawiamy Magda z Zuzią.
      • Gość: AnAn Re: KLuB RoczniakóW IP: *.* 09.02.02, 11:31
        Ha,ha .. :lol: moja Majka też się urodziła 25.02 o godz. 1.00. Jest dziewczynką z temperamentem (oj, tak ..), wielce towarzyską i kocha wszystkie dzieci oj bardzo, bardzo :love:.... i te na zdjęciach np. z czasopism też (łatwiej je obściskiwać). Od 1,5 tygodnia porusza się po domu niczym mały Frankenstein. Niestety nie mieszkamy w Poznaniu.Pozdrawiamy,:hello:AnAn i Majka (która już intensywnie myśli o przystąpieniu do klubu roczniaków)
    • Gość: stynka Re: KLuB RoczniakóW IP: *.* 08.02.02, 16:59
      Ale jestem zacofana... Dopiero mi Isia powiedziała, że do klubu trzeba się zapisywać!!! :spookie:Mój Jach - 30 stycznia 2001, godz. 17:20, Warszawa, szpital Św. Zofii (może któraś emamusia też tam była w dniach 30.01 - 3.02.2001?)Pozdrawiamy Was,stynka i Jach
    • Gość: guest Re: KLuB RoczniakóW IP: *.* 09.02.02, 00:22
      Aniu i Madziu, my z Haneczką urodzoną 31.12.2000r. też jesteśmy z Chorzowa. Co prawda mieszkamy tu dopiero od roku, ale już jakoś przyzwyczailiśmy się. Chodzicie do Parku Róż?Pozdrawiam wszystkie emamusie roczniaków i ich Pociechy.Ewa
    • Gość: guest Re: KLuB RoczniakóW IP: *.* 10.02.02, 20:52
      Moj Emilek urodzil sie 7.01.2001 w IMiD w Warszawie.Teraz ma wiec 13 miesiecy, wazy ponad 11 kg, dobrze chodzi, ostatnio nauczyl sie wchodzic i schodzic z fotela, co mu sprawia ogromna frajde, bo za fotelem jest okno.pozdrawiam wszystkie roczniakiAgnieszka
    • Gość: guest Re: KLuB RoczniakóW IP: *.* 11.02.02, 16:09
      Witam:)Mam na imię Aśka,jestem z Łodzi.Moja córka Kamilka urodziła się 22 marca 2001r.Bardzo chętnie przyłączę się do klubu.Uważam,że to ŚWIETNY pomysł.Pozdrawiam:hello:
      • Gość: onka Re: KLuB RoczniakóW IP: *.* 11.02.02, 23:22
        czescostatnio rzadko tu zagladam, a dzis czytam forum i nadziwic sie nie moge jaki piekny... watek o roczniakach sie rozwinal :-))wiec i ja z synkiem dolaczam:Michas urodzil sie 4 stycznia 2001 rokuLobuz malo gada, a duzo chodzi i biega(ale przynajmniej czasem smiecia zaniesie do kosza. A czasem wyciagnie :-)) )pozdrowienia dla roczniakow i ich rodzicowonka
    • Gość: joannaz Re: KLuB RoczniakóW IP: *.* 12.02.02, 08:23
      Zgłaszam swoją córeczkę Zosię. Zosia urodziła się 5 lutego 2001 r. w Toruniu. Teraz chodzi na żłobka na ul. Humańską. Pozdrawiamy wszystkie roczniaki - mama Joanna z Zofią.
    • Gość: MJS Re: KLuB RoczniakóW IP: *.* 12.02.02, 22:14
      Witam wszystkie bąbelki i ich mamusie i tatusiów.Nasza Juliszka urodziła sie 16.02.01 o 13.50. tak więc za 4 dni będziemy dmuchac świeczkę (na razie ćwiczymy).Julcia to nasz największy skarb i aż sie wierzyć nie chce że od czasu gdy po raz pierwszy mogłam ją przytulić minął już rok. Julcia waży ok 10.500 kg mierzy 80 cm, uwielbia dzieci, pieski, kotki, ptaszki, autobusy i tramwaje, ostatnio poznała smak biedronki (uratowało sie tylko jedno skrzydełko), jest baaardzo towarzyska (to po tatusiu) i baaaaardzo mądra.Acha mieszkamy w Poznaniu na Ogrodach.Jeszcze raz pozdrawiamy wszystkich rówieśników.
    • Gość: guest Re: KLuB RoczniakóW IP: *.* 13.02.02, 09:02
      Witam wszystkich!!! moja coreczka urodzila się 27.12.2000r. Chetnie porozmawiamy ze wszystkimi mamami i dzidziusiami moj adres: gosia.su@wp.pl
      • Gość: guest Re: KLuB RoczniakóW IP: *.* 13.02.02, 13:10
        Witaj Gosiu!Moja córa też jest z 27.12.2000 r.Skąd jesteście?Katarzyna.
        • Gość: guest Re: KLuB RoczniakóW IP: *.* 14.02.02, 07:39
          czesc Kasiu mamo Sary. my jestesmy z Lublina , a wy?
    • Gość: guest Re: KLuB RoczniakóW IP: *.* 14.02.02, 01:45
      my też chcemy!!!Kuba roczek skończy 18 lutego. ma 6 zębów , prawie czteroletnią siostrę Izę , chodzić zaczął na mikołaja więc teraz już nie straszne mu krzesła , drabiny ,łóżka...kiedyś mówił "mama" ,ale mu przeszło i mówi tylko "tata" ,"za"(na siostrę )i "da"(wyciągając tłuściutki paluszek w kierunku upragnionej rzeczy)uwielbia wszelką muzykę i taniec( nawet na siedząco ),a nade wszystko kocha klawiaturę i rozbieranie jej z klawiszków.mieszkamy w Krakowie.życzymy wszystkim mamroczkom, ich rodzicom i rodzeństwu duuuuużo zdrowia i duużo radości.ewa z Kubą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka