Gość: guest IP: *.* 28.01.02, 14:02 DZiewczyny tak od pewnegp czasu zastanawiam się jak długo nalezy myć dziecko mydłem dla niemowląt?.Kiedy mozna zacząć uzywać innych, nie dziecinych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasiulka Re: Mydło IP: *.* 28.01.02, 14:44 Ja używam dziecinnych i dla siebie. Nie ryzukuj, że maleństwo dostanie jakiegoś uczulenia. Mąż przyniósł mydło z pracy i ja już mam uczulenie. Ja używam Bambino i Bobas. Mydła dla do dorosłych są drogie i pełne różnych dodatków jak perfumy itd.PozdrawiamKruszynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DagmaraB Re: Mydło IP: *.* 28.01.02, 17:03 Ja nadal myję mojego ośmiolatka (a właściwie to on się sam już myje) w mydle dziecinnym. Tak naprawdę to szampon i płyn do kapieli w jednym dla niemowląt od 1. miesiąca życia. Zamierzam kupować to mydło tak długo, jak długo syn będzie chciał się nim myć. Ręce w umywalce wszyscy myjemy zwykłym mydłem toaletowym - syn też od wieku około 3 lat. Pozdrowienia,Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś