Gość: guest IP: *.* 09.03.02, 15:26 Najpierw wygrzebał w kuchni torebki foliowe od zakupów, potem zaniósł je do swego pokoju. Od kilkudziesięciu minut pakuje do nich zabawki, po czym wynosi pełne torby i układa na środku dużego pokoju. Hm... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Mój syn się chyba wyprowadza... - kolejne doniesienie IP: *.* 09.03.02, 15:29 Właśnie przyniósł kolejną torbę, jest ich już siedem. Chyba moje podejrzenie jest słuszne, bo ma glowie ma czapkę. Wiedziałam, że dziecko kiedyś wyfrunie z rodzinnego gniazda, ale zeby to się stało jeszcze przed czwartymi urodzinami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Mój syn się chyba wyprowadza... IP: *.* 09.03.02, 18:26 Pisz co dalej. Uśmiałam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Mój syn się chyba wyprowadza... IP: *.* 09.03.02, 22:17 no i co, no i co, zmienil zdanie? czy załozył butki?a moze to były jedynie wiosenne porządki bałaganiaro, mamo czyścioszka?ucałuj go serdecznie, usmiałam się też bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Mój syn się chyba wyprowadza... - wyjasnienie sekretu IP: *.* 09.03.02, 22:51 To było prostsze, niż można by pomyśleć. Po prostu Michał zrobił tor przeszkód dla Taty, żeby musiał wychodzić na środek pokoju. Niestety, genezy takiej potrzeby nie udało mi się ustalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: Mój syn się chyba wyprowadza... - wyjasnienie sekretu IP: *.* 11.03.02, 09:12 Pal sześć genezę, ale jaki cel? Czyżby tata za bardzo wydeptał dywan na obrzeżach?Poza tym wiosna idzie, i może z tym torem przeszkód to tylko podpucha, a za kilka godzin, gdy Twoja czujność osłabnie, to małe pryśnie na przedwczesną majówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Mój syn się chyba wyprowadza... IP: *.* 11.03.02, 11:49 Hi hi hi hi hiNiezły pomysł. Dobrze, że u mnie nie ma pod ręką woreczków...Pozdrawiam i nie martw się na zapas - jeszcze wróci i poprosi o przytulenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwG Re: Mój syn się chyba wyprowadza... IP: *.* 14.03.02, 16:15 To jak tam z tą przeprowadzką? Czy jest jakiś ciąg dalszy?Jak się to wszystko skończyło?EG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kachna29 Re: Mój syn się chyba wyprowadza... IP: *.* 16.03.02, 00:09 Hi, hi...ale po co mu ta czapka na głowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Mój syn się chyba wyprowadza... IP: *.* 16.03.02, 01:21 No, nie wiem, może chciał byc "grunge i cool" ? Naprawdę, dzieci mają niesamowite pomysły... a im więcej rozumku w główce, tym barwniej. Odpowiedz Link Zgłoś