Dodaj do ulubionych

Mój syn się chyba wyprowadza...

IP: *.* 09.03.02, 15:26
Najpierw wygrzebał w kuchni torebki foliowe od zakupów, potem zaniósł je do swego pokoju. Od kilkudziesięciu minut pakuje do nich zabawki, po czym wynosi pełne torby i układa na środku dużego pokoju. Hm...
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Mój syn się chyba wyprowadza... - kolejne doniesienie IP: *.* 09.03.02, 15:29
      Właśnie przyniósł kolejną torbę, jest ich już siedem. Chyba moje podejrzenie jest słuszne, bo ma glowie ma czapkę. Wiedziałam, że dziecko kiedyś wyfrunie z rodzinnego gniazda, ale zeby to się stało jeszcze przed czwartymi urodzinami ?
    • Gość: guest Re: Mój syn się chyba wyprowadza... IP: *.* 09.03.02, 18:26
      Pisz co dalej. Uśmiałam się. :)
      • Gość: guest Re: Mój syn się chyba wyprowadza... IP: *.* 09.03.02, 22:17
        no i co, no i co, zmienil zdanie? czy załozył butki?a moze to były jedynie wiosenne porządki bałaganiaro, mamo czyścioszka?:)ucałuj go serdecznie, usmiałam się też bardzo :)
        • Gość: guest Re: Mój syn się chyba wyprowadza... - wyjasnienie sekretu IP: *.* 09.03.02, 22:51
          To było prostsze, niż można by pomyśleć. Po prostu Michał zrobił tor przeszkód dla Taty, żeby musiał wychodzić na środek pokoju. Niestety, genezy takiej potrzeby nie udało mi się ustalić. :bounce:
          • Gość: wiesia Re: Mój syn się chyba wyprowadza... - wyjasnienie sekretu IP: *.* 11.03.02, 09:12
            Pal sześć genezę, ale jaki cel? Czyżby tata za bardzo wydeptał dywan na obrzeżach?Poza tym wiosna idzie, i może z tym torem przeszkód to tylko podpucha, a za kilka godzin, gdy Twoja czujność osłabnie, to małe pryśnie na przedwczesną majówkę?
    • Gość: guest Re: Mój syn się chyba wyprowadza... IP: *.* 11.03.02, 11:49
      Hi hi hi hi hiNiezły pomysł. Dobrze, że u mnie nie ma pod ręką woreczków...Pozdrawiam i nie martw się na zapas - jeszcze wróci i poprosi o przytulenie.
    • Gość: EwG Re: Mój syn się chyba wyprowadza... IP: *.* 14.03.02, 16:15
      To jak tam z tą przeprowadzką? Czy jest jakiś ciąg dalszy?Jak się to wszystko skończyło?EG
      • Gość: Kachna29 Re: Mój syn się chyba wyprowadza... IP: *.* 16.03.02, 00:09
        Hi, hi...ale po co mu ta czapka na głowie :-)
        • Gość: guest Re: Mój syn się chyba wyprowadza... IP: *.* 16.03.02, 01:21
          No, nie wiem, może chciał byc "grunge i cool" ? ;)Naprawdę, dzieci mają niesamowite pomysły... a im więcej rozumku w główce, tym barwniej. :benetton:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka